תלונות

תלונות

אז זהו אם כבר שאלתם (ובוודאי אם לא שאלתם): 1. לא מוצא חן בעיני הצבע של הכבישים, מן אפור שחור עגמומי כזה ובחום זה נראה כמו נו טוב... 2. למה אין נייר טואלט בשירותים הציבוריים? 3. ואם כבר מדברים על שרותים אז למה יש תמיד את המכשיר הזה ששורף את הידיים אבל הן אף פעם לא מתייבשות, אי אפשר לשים מגבות נייר? 4. הכתבים ברדיו נשמעים כווווולם אותו דבר... 5. איזה מין לוח שנה יש לנו, לפעמים 30 יום בחודה ולפעמים 31 ובכלל החודשים אף פעם לא מתחילים באותו יום.. 6. בקיץ חם נורא... וחוץ מזה הוא נמשך יותר מדי זמן (מסוף מרץ על תחילת דצמבר ואפילו יותר...) 7. בכל מקום שאליו הולכים יש פרסומות, בטלויזיה, ברדיו, בשלטי חוצות, באינטרנט. 8. מכבי זוכה באליפות כל שנה... 9. תמיד, כשנמצאים בחדר סגור יש איזה מישהו )או מישהי* שחייבים להפיח... נו נו אני אשאיר את זה לדמינכם 10. היום קצר מדי והלילה עוד יותר קצר! אי אפשר לסדר ימים בני 36 שעות? תלונות נוספות בעתיד...

איש פשוט יקר!!!

אנסה לענות על כל סעיפיך: 1 - סע לאוסטרליה - בOUTBACK (בערך איפה שהחברה מהישרדות היו) שם הכביש הוא בצבע חום בהיר, בגלל המדבר. 2 - תמיד אין נייר טואלט בשירותים הציבוריים, כי זה שהיה לפניך הוריד חבילה גדולה. 3 - המכשיר ששורף לך את הידיים לא נועד לייבש לך את הידיים - הוא נמצא שם לצורך יופי - אני מתפלא שבשירותים הציבוריים שאתה משתמש זה עוד בכלל עובד. הפתעה. 4 - עכשיו שאני חושב על זה, באמת שלי יחימוביץ נשמעת כמו מאיר אינשטיין. 5 - לבל תשכח את פברואר. בד``כ הוא 28, אבל מה, מרגיז שלפעמים הוא 29. מבלבל בכלל את הסדר. ומה קורה למי שיש יום הולדת ב-29 לפברואר? 6 - בקשר לסעיף זה, אני מסכים אתך... הקיץ יותר יותר מדי ארוך. הוא טוב ליולי אוגוסט וזהו! מספיק, אבל מה בד``כ בספטמבר יותר חם. 7 - לפחות בשלטי חוצות ובאינטרנט, וגם ברדיו אין את הדמות המצויירת הכחולה שמזנקת בכל מיני צורות ומפריעה לשלווה של הצפייה. מה עוד שטוב, שאתה לא חייב לראות את הפרסומות אם הם לא בטלוויזיה. אבל אני מסכים אתך, פרסומות בטלוויזיה מדכאות. 8 - מכבי ת``א היא הקבוצה היחידה בארץ שיודעת לשחק כדורסל טוב. מעיד משהו על מצב הכדורסל אצלנו בארץ. אבל לפחות הם לא עושים בושות באירופה. הייתה שנה אחת שגליל הייתה אלופה, והיא אפילו לא עברה את השלב הראשון, ואז ימי חמישי היו כל-כך יבשים. אז אם זו ההקרבה שאנחנו צריכים להקריב אני לא מוכן! מבחינתי מכבי ת``א יכולה להמשיך להיות אלופה. 9 - סוגייה מעניינית, אבל אתה מכיר את שלושת הסוגים של ההפרחה???.... 10 - אם יסדרו ימים של 36 שעות, נצטרך לעבוד יותר מ - 9 שעות ביום. זה עובד ביחס ישיר, אבל אם היה אפשר להגדיל רק את הלילה, אני בעד.

ביילי_007

New member
תגובה לעניין!!!!,

ובאמת שאני חושב על זה....שלי יחימוביץ` נשמעת באמת כמו מאיר אינשטיין! ואוו מפחיד!! ובעניין אוסטרליה - סידני מקום מגניב (הייתי שם)...אבל outback...:)

יווווווווווו

הודעה מובחרת הודעה נבחרת ועוד ביומולדת שלי... טוב החיים לא גרועים כלכך אבל זה לא אומר שאני מתכוון להפסיק להתלונן! אנו חיים בשביל להתלונן ולא מתלוננים בשביל לחיות... אפרורו אוסטרליה, אני לוקח לתשומת לב, ולגבי שלי יחימוביץ זה עוד החלק הבסדר, תארו לכם מה יהיה כשמאיר איינשטיין ישמע כמו שלי יחימוביץ (בייחוד בעת שידור משחק של מכבי...)

מזל-טוב אח שלי!!!

שמח לעשות לך את היום - זו הייתה הודעה שווה, ולכן לחצתי על הכפתורים.

נרשם

א.נ. קראנו את פניתך ואכן נמצא כי יש אמת בחלק מדבריך. תלונות רבות זורמות למערכת ואנו מנסים ככול יכולתנו לטפל בכל התלונות. אנא העזר בסבלות והעיניים יסתדרו. בכבוד רב ליהי האחת מחלקת התלונות לשכת אלוהים

תודה לך...

אני מקווה כי אתה לא כועס שהשתלטתי לך קצת על הפורום.... סתם נכנסה בי רוח השובבות.... ליהי

ליהי

נדמה לי או שאת שוקעת אט אט בקצה קצהו של שירשורון??? איש פשוט עם גורמט

למעלה