תלונות(3)

תלונות(3)

למה הנייר טואלט נקרע תמיד באמצע הדף ולא על החורים למה תמיד יש פרסומות (בטלויזיה) או הפסקה (בקולנוע) בקטע הכי מותח בסרט למה אני עף מהצ`ט תמיד בחלק הכי מעניין של השיחה למה כשאני מתקשר תמיד תפוס ואחרי זה אין תשובה למה באוטובוס הנהגים אף פעם לא מנקבים לפי הסדר למה כשאני מכניס את האוטו למוסך לתיקון פשוט זה תמיד נגמר באיזה עסק מסובך למה כשאני מוריד תוכנה באינטרנט בדיוק כשעברו 95% מהתוכנה פתאום ניתק הקשר למה צריך לחכות כלכך הרבה עד שעונים בשירות לקוחות של נטויז`ן

מימי

New member
תשובות

א. הקטע עם הנייר- זה באשמתך. אתה פשוט לא יודע לקרוע. פעם הבאה תשתמש בטישו. חוץ מזה, מה אכפת לך הצורה של הנייר? אתה יודע מה קורה איתו בסופו של דבר. ב. כדי לפרוש בשיא. ג. ככה. ד.זה בכאילו. אף אחד לא רוצה לדבר איתך. ה.הם מנקבים לפי הסדר, פשוט לא לפי הסדר שאתה חושב שהוא הסדר הנכון. ו. אל תשאל אותי. ז. כנ``ל ח. כי הם בשירותים, מנסים לפתור את תלונתך הראשונה.

כמה תשובות לעניין

נייר הטואלט מעוצב בצורה כזו, שנדמה לך שיש שם חורים... הם לא באמת שמה, הכל קונספירציה של הממשלה, לכן תתעלם מהחורים ותחתוך איך שבא לך. הפרסומות נועדו לעצור אותך באמצע המתח, ושתסתכל על איך הבחורה מבסוטה מהתחבושות ההיגייניות שלה, ואיך המבצע של קוקה קולה החדש תופס גבהים, ואיך שאבקת הכביסה החדשה מורידה כתמים ישנים (עלאק!). אחרת תאמת היית מסתכל על הפרסומות האלה? בקשר לצ`ט, זה בהחלט בעייה (וזה תופס גם לתלונה של ההורדת תוכנה). הנהגים לא מנקבים לפי הסדר בגלל שהם רוצים להקשות על הנהג הבא אחריהם. יש מה שנקרא שנאת נהגים... הם פשוט לא מתים אחד על השני... הם לוקחים את הכרטיסיה וחושבים אסטרטגית איך הם יקשו על הנהג אחריהם. ובקשר לנטוויזין יש לי סיפור מאוד עגום עליהם, שאספר אותו בקרוב, ומבחינתי נטויז`ן מחוקים כך שאני לא מתפלא שעד שהם עונים בשירות לקוחות עובר המון זמן, הצעה שלי, עזוב אותם למנוחות.

למעלה