תלונה!!!

תלונה!!!

שנטיפי מעיפה אנשים בגלל שהחברה שלה דאבל די אומרת לה.. היא העיפה שם עוד כמה ואני לא חושבת שזה הולם.. טפלו בזה מיד!!!

baboosh

New member
../images/Emo7.gifאסון ממש אסון

אני במקומך מתקשר לרפי גינת ושמישהו ינסה לעצור אותן

ולא אני לא אבקש סליחה!!!

כי זה נכון! עכשו העפת אותי בשנייה!!! בגלל שאמרתי לך שלא שומעים אותך טוב! יודעת מה?! מגיע לך!!!

באמת לא שמעתי אותך

אם זה היחס שלך אז אני מקווה שיחסמו אותך! זהו אני כבר לא מגיבה לאנשים כמוך פה! כולם נגדי היום תלכו לעזאזל שונאת אותכם!!!

לחסום אותי חחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי את היחידה שרבה איתי פה אני לא רבה איתך ממי לא יורדת לרמות מטורפות יש לך בעיה את צריכה לטפל בה דחוף מענין שאם כולם את רבה ואף אחד לא רב איתך אלא את רבה אם כולם תגדלי תביני

jacon

New member
אל תשכחי לנגב את החלב...

מי את חושבת שאת? נרקיסטית שמאוהבת בעצמה - מסתתרת מאחורי כינוי - רוית הפצצה... תתחילי לשדר ונראה אותך מתמודדת עם כל כמות האנשים והשאלות המפגרות שלהם. כנראה שעלית על העצבים
לא נראה לך על תיכנסי לבלוג שלה לכי לבלוגים של הילדים כי רק עליהם את יכולה אולי לעשות רושם.... ובאשר לשנטיפי -אם היית מכירה 5% ממנה בתור בנאדם היית מבקשת סליחה...

jacon

New member
נפגעת שאמרו לך את האמת ?

מה קרה את לא יודעת לקבל ביקורת ? רק להסתכל במראה ולהגיד - אני, אני, אני, אני, אני, אני, אני, אני... לכי תחפשי ילדים לריב איתם כי במנטאליות אתם באותה הרמה...

נפגעתי!?

חמודי אם אני רוצה אני יכולה להסתובב עם הכינויי "תומכת ב ה י ט ל ר" אבל אני לא יעשה את זה תודות למילסטון! וחוץ מזה כולם על ה *** שלי ושל היטלר!

jacon

New member
נאצית...את צריכה פסיכאטר דחוף!

אם את תומכת בהיטלר ושמה את כולנו על הזין (שבטח יש לך רק מפלסטיק עם בטריות) - לכי מפה
א נ ח נ ו י ה ו ד י ם !!!
עכשיו באמת הבאת לי את הסעיף - חכי תפלי אצלי בידיים - נעשה לך מה שה"אס.אס" חברים שלך עשו לעמנו... נכניס אותך לחדר עם 10 חברה מפה - וניתן לך משהו שלא עובד עם בטריות - אולי מזה לא תוכלי לדבר יותר....

יש עיצבנתי כאן הרבה!!!

חמודים גם אני יהודיה!!! ואני גאה בזה!!! לא הבנתם שהכל בדיחה!?! אולי לא בשבילכם אבל בשבילי ובשבילו כן!

jacon

New member
../images/Emo91.gif לכי לאישפוז

אולי אישפוז של 10 ימים עם הזרקת ליתיום תסדר אותך...

carmit4

New member
../images/Emo12.gif

שנטיפי לא מעיפה סתם היא בנאדם מקסים עם שמחת חיים הלוואי עליי ככה וחוץ מזה זה הבלוג שלה...

למעלה