תלונה!!!

יודעים מה!?

לכו תזדיינו כולם!!! שונאת אותכם!!! תחסמו אותי לא מעניין אותי מה!

הגעתי למסקנה אחרת

שבחיים המגעילים האלה יש אנשים עם תת רמה.. החיים זה טרגדיה אחת גדולה!

מילסטון

New member
נרקיסית יקירתי ../images/Emo24.gif

הייתי חייבת להגיב ולו רק בשל התגובה שלך אתמול לטובתי
אז ככה שוחחתי עם שנטיפי היום והבנתי שכל הבלגן החל בגלל הניקים שבחרתם את ניקים שקצת צרמו לעיין - היטלר +התומכת של היטלר . נרקיסטית, יש אנשים שלא מקבלים בברכה כינויים אלה, ואפשר להבין אותם,הרי כולנו מכירים את סיפור השואה זה לא דבר שזר לנו ......... ואם זכור לך גם אני ביקשתי מהיטלר אתמול לשנות את הניק והוא כיבד את זה. הקיצור נרקיסית אנחנו נמצאים כאן בבלוגים על מנת להנות ולהפיק את המיטב מהזמן הפנוי שלנו חבל להתעצבן ולקחת דברים ללב - שנטיפי בסך הכל מאוד נחמדה,לדעתי תכנסי שוב לבלוג שלה תשלימו עזבי מלחמות הן הרי לא יועילו לאף אחת מיכן. אוהבת את שניכם מילסטון - ותחשבו על זה חחחחחח............

מילסטון נשמה..

אני חושבת שכל אחד זכותו לשים איזה ניק שהוא רוצה אני ממש לא אוהבת את היטלר. נשבעת לך.. אני מתכוונת להיטלר הזה.. ככה אני קוראת לו בניק הזה. מה לעשות? זהו אין לי מה לספר.

נרקיסטית-החיים זה סקס 2......

נרקיסטית, החיים זה סקס.... ואני מצטט אותך...... תתחתני.....תעשי ילדים.......תעזבי שטויות של העיפה/לא העיפה.....אשמה/לא אשמה.......ניק טוב/ניק לא טוב..... את עצמך אמרת כאן בפורום ואני מצטט אותך : " החיים זה סקס..." עם החתימה שלך שגנבת מיאקי.....ומהתנ"ך...... זה טוב להוציא את העצבים בפורום....במקום על החבר שלך.....כפי שאמר מלך הסלטים : " למה להתווכח אם אפשר ללכת מכות....? " .... תתחילי להוציא את האנרגיה במיטה....במקום על אנשים......... הציטוט הוא שלך..... ורק מלפני יומיים...... קשקשני 29.4.2004

mop666

New member
אני חושב ש........

היטלר הוא בחור ממש מושך ומכשר וחמוד ומתוק אבל אני מתכוון לבנאדם שמאחורי הניק הניק זה קטע של צחוק זה לא חדש לכם לשמוע בדיחות על שואה וכל השיט אם אתה בנאדם ליברלי שיודע לקחת הכל בכייף גם זה יכול להצחיק הרי זה ברור לכולנו שאם אנחנו יהודים אנחנו לא באמת תומכים בהיטלר חוץ מזה היטלר [הכינויי] הצליח להשיג הרבה תומכים חחחח קיצר עזבו לריב שטויות נרקיסטית תעשי לי ילד חחחחחח

ariel121

New member
שנטיפי

כנראה שמגיע לך לעוף חוצפנית נכנסת בניק תומכת בהיטלר אנשים כמוך צריכים לחסום ולא את מלך הסטלנים

ariel121

New member
שנטיפי לא את

התכוונתי לחרפופה נקריסטית אני יודע שאת לא נכנסת בניקים כאלה

dj gold 007

New member
../images/Emo18.gifלא נכון........

היא לא עושה את זה את פשוט עשית בעיות קללת וכו........... משפט שאימצתי מיאקי: "הופפפפפפפפפפההההההההההההה סטופפפפפפפפפההההההה" $gold$

נרקי....

זו לא תלונה את יכולה לפנות למערכת תפוז הדבר שהם יענו לך יהיה 'זה החדר שלה זכותה'... ובאמת זכותה. די להתלונן פה זה לא פורום תלונות. שנטיפי איי לאב יו

פעם אחת ולתמיד ../images/Emo46.gif

תפסיקי לחשוב שכל הזמן אני נגדך וכולם פה נגדך אותו דבר בקשר ללתקן שגיאות כתיב זה עם כולם ככה אני באה לקראתך ואת תוקפת סעמק. לא צריך.

למעלה