תלונה!!!

אמאלההההה

ווווווואוווו מה עשיתם... כולה העיפה אותך מהחדר.. חפיף את יודעת מכמה חדרים העיפו אותי חחחחח אי אפשר לספור.. ועל שטויות... בובה קחי בקלות.. למה להסחף...! וזה ראסמי זכותה להעיף..

mop666

New member
אני חושב ש.......

אבל זה רק אני,ורק אני חושב. ואני יודע שאתם חושבים שאני חושב שהיא וגם הוא חושבים שאני חושב שזה שהעיף את היטלר 30 אולי 40 אלף קקי......ביוםםםםםםם. אבל זה ממש ממש לא כי זה בכלל של הזה של הזה של הזה את המשפט הבא אימצתי מביצה תומכת: בואו יש באנגים יום טוב מתגעגע אליך

אולי די???!!!

אולי די לריב??? ושנית כל זכותה של שנטי להעיף את מי שהיא רוצה, אני גם לא מסכים עם מה שקרה שם היום, להזכירך נרקי אני גם הייתי שם, אבל את גם התססת... אם במקום לריב עם שנטי היית רק אומרת שזה לא במקום שלך לריב איתה אז היית סותבת כמו שאני עשיתי - אני אוהב את שנטי אז סתבתי - הריב שלי לא היה איתה אלא עם חברה שלה, וזהו! להתלונן זה בטח לא משהו שאת יכולה לעשות, אבל אני חושב שאתן צריכות גם להפסיק לריב כמו ילדות קטנות! זהו! שוקי דובי האז לפט דה בילדינג!

SpicYspice

New member
זכותה

להעיף מהחדר שלה את מי שבא לה להעיף אחרי הכל זה חדר שלה ומי שלא יאה לו -שלא ייכנס ...

בדיוק....

היא יכולה להעיף ללא סיבה.. זה הבלוג שלה זאת זכותה. מי שלא בא לה שיהיה שם היא יכולה להעיף. אבל כמו שאני מכירה את אושרת בטוח הייתה לה סיבה כי היא אף פעם לא מעיפה סתם.

למעלה