שמים תמונות של גוראן ולא הודיעו לי? אז באיחור אופנתי, הנה: נ.ב- מורן, התמונות שלך הם מ-GVsite נכון?
נ נטע200 New member 19/8/02 #40 שמים תמונות של גוראן ולא הודיעו לי? אז באיחור אופנתי, הנה: נ.ב- מורן, התמונות שלך הם מ-GVsite נכון?
G ~*~gaL New member 19/8/02 #52 קודם כל, התמונות שהוכנסו לגלריה של גוראן הן יותר נכון מהמחשב שלי.. ויש דיי בעיה עם רוב התמונות כאן, בגלל שניתן לראות שהן סרוקות, ואני לא חושבת שמותר לשים תמונות סרוקות בגלריה.. (זכויות יוצרים והכל) אני אנסה לברר אם מותר..
קודם כל, התמונות שהוכנסו לגלריה של גוראן הן יותר נכון מהמחשב שלי.. ויש דיי בעיה עם רוב התמונות כאן, בגלל שניתן לראות שהן סרוקות, ואני לא חושבת שמותר לשים תמונות סרוקות בגלריה.. (זכויות יוצרים והכל) אני אנסה לברר אם מותר..
K kokoM New member 20/8/02 #53 חלק. יש לי עוד המון תמונות שלו אבל רציתן בלי חולצה אז קיבלתן. שאר התמונות היו כשפשוט חיפשתי עוד תמונות בלי חולצה. לא היה לי כוח לחפש בדיסק עם התמונות... מורן
חלק. יש לי עוד המון תמונות שלו אבל רציתן בלי חולצה אז קיבלתן. שאר התמונות היו כשפשוט חיפשתי עוד תמונות בלי חולצה. לא היה לי כוח לחפש בדיסק עם התמונות... מורן