תלונה!

kokoM

New member
ומסתבר שגם ברוסיה אוהבים אותו!

איך אפשר שלא?? טוב אז כל מה שאני הבנתי מהכתבה זה שהוא נולד ב-9 לספטמבר 1972 ושהוא מטר 93. פשששש.

kokoM

New member
ומסתבר שגם ברוסיה אוהבים אותו!

איך אפשר שלא?? טוב אז כל מה שאני הבנתי מהכתבה זה שהוא נולד ב-9 לספטמבר 1972 ושהוא מטר 93. פשששש.

~*~gaL

New member
ובהשראת השרשור המלבב הזה,

והמאד מאד נעים לעין (מאאאאאאאאאאאד נעים לעין!) הוכנסו תמונות לגלריה של גוראן.

שלמונזה

New member
ובהשראה שלכם

אני החלטתי ששתי תמונות בלבד בגלריה של ד"ר רומנו לא מספקות אותי... הוצאתי את התמונות הכי שוות (ואין הרבה כאלה) והנה הם, סתם בשביל הקטע.

שלמונזה

New member
ושאלה חשובה לסיום

רומנו עם שיער או בלי מה תעדיפו (אישית מעדיפה בלי...)

שלמונזה

New member
אגב, גל

נוכחתי כרגע לדעת (בתהדמה רבה) שגם גלריית התמונות של מריה בלו (אנה דל אמיקו אהובתי) ריקה למדי (2 תמונות???) להוסיף פה תמונות? כי חבל על הזמן יש לי הרבה תמונות שוות שלה!

~*~gaL

New member
ברור שיש לה תמונות שוות!

אני אגיד שוב - פעם הייתה לי אובססיה רצינית לאנה.. אספתי כל תמונה שלה שראיתי.. מריה באלו בחורה מדהימה! לה, וגם לפול מקריין (רומנו), יש רק 2 תמונות כי עדיין לא הגעתי אליהם. נוח לי יותר להכניס תמונות לפי הסדר של הגלריות.. הבאה בתור תהיה ג´וליאנה, אחריה ג´ורג´, שאריף, מינג-נה, ואז פול. אחרי פול גלוריה, ואחרי גלוריה מריה. אל תדאגו :) גל אוהבת את כולם, וגל תתייחס לכולם שם בגלריות.

שלמונזה

New member
חלילה לא דאגתי

סומכת עלייך
פשוט בעקבות שרשור התמונות של גוראן (המדהים יש לציין) התחלתי לשים לב לשתי הגלריות החביבות עלי (פול ומריה) וגיליתי שהם ממש ריקות... בכל אופן, אם תצטרכי עזרה בנוגע לאנה יש לי מלא (טוב נו לא כ"כ אבל בכל זאת) תמונות יפות שלה שבכיף אני יפרסם אותם (גם אם לא לגלריה). אני פשוט שואלת לפני שרשורי תמונות כי אני יודעת שזה לוקח המון מקום ולכן לא תמיד אוהבים את זה. ולסיום עוד תמונה של פול שמצאתי על המחשב שלי (הפעם עם קרחת...) וזהו אני עפתי להיום. לילה טוב.

~*~gaL

New member
:)

כל אחד מוזמן לשרשר פה תמונות.. עד עכשיו לא הייתה הצפה או משהו כזה, ואין לי בעיה עם זה. ובקשר לשאלה על רומנו.. מה זה רומנו ללא קרחת?! ברור שקרחת! :))) תודה
לילה טוף...

אהמ...אהמ..........

ברגע שתחלפי את נוח ווילי, קרטר, או אריך שלא תקראי לו, בגוראן, לוקה וכו´,....,.,,, זה יהיה הרבה יותר טוב....... או שזה יהיה יותר טוב שנחליף את קרטר באבי......
love is in the air...

למעלה