תלונה של שמנים

מימי

New member
תלונה של שמנים

למה כל הדברים הטעימים משמינים??? זה כל כך לא פיר! ואל תגידו לי שחסה זה טעים! אני לא ארנבת!!! השבת היה לאח שלי יומולדת, והיתה לו עוגה כל כך יפה (בצורת תיבת מטמון) וטעימה, והיה עליה קרם שוקולד ופירורי מקופלת, והייתי צריכה להסתפק בפרוסה קטנטנה. (ת`אמת, לא הסתפקתי בזה, ואכלתי את כל הקרם מסביב, ולכן לא אכלתי ארוחת ערב) יש לי חלום (אני הולכת בדרכו של מרטין לותר קינג) שמישהו ימציא שוקולד שלא משמין ולא עושה חצ`קונים. ושיהיה בטעם של שוקולד קדברי האנגלי המצוין. יש לי עוד חלום: (אני באמת לותר קינג. שנינו מדברים על שחורים וחומים) שישווקו שוקולד קדברי בארץ. מי שלא טעם קדברי, לא טעם שוקולד מעולה מימיו. אולי מבקרי מזון לא יסכימו איתי, אבל לדעתי זהו השוקולד הטוב בעולם! אני מכורה אמיתית. פעם לא היה לנו שוקולד בבית , והייתי בקריז. חיפשתי בכל המגירות, ובסופו של דבר מצאתי גלידה עם פצפוצי שוקולד. גם גלידה היא אחת האהבות הגדולות שלי, אבל בשביל לשמור על הדיאטה פשוט הוצאתי את הפצפוצים החוצה... (אחר כך כל המשפחה איימה להרוג אותי). אני חושבת שכשאני אגיע לגיל החוקי אני אתחתן עם שוקולד. באמת שלא אכפת לי שהוא מרובע (למרות שגם טובלרון-משולש- יהיה בסדר). מישהו מכיר אחד פנוי? ועוד תלונה: למה אנשים חייבים לקלקל את השוקולד? מתעללים בו בצורה זועתית, ואני אביא כמה דוגמאות: 1. שוקולד עם צימוקים. הצימוקים הורסים את כל המרקם. 2. עדשים. יש לך דבר כל כך מקסים, שוקולד עגול, למה צריך להלביש אותו בצבע מאכל? 3. שוקולד עם קורנפלקס. חייבים להכניס בריאות בכל דבר? 4. שוקולד מתפוצץ. סיימתי את טיעוני. 5. שוקולד פרה. למה להרוס את המתיקות של רגע שבירת השוקולד בהרגשה של רצח פרה גדולה? 6. התוכנית של צופית גרנט. למה להרוס כאלה כמויות של שוקולד בעשיית אמבטיה בתוכו? ואני בטוחה שהיא לא אכלה אותו אחר כך. מטומטמת.

keren007

New member
אתם לא תאמינו מה אני עושה בשביל

שוקולד.... אחרי שכולם ישנים אצלי בבית אני מתגנבת למקרר וזוללת את השוקולדים של אבא שלי...... אם הייתי עושה דבר כזה באור יום הייתי נעצרת....

למעלה