תלבושת אחידה

lomeshane

New member
תלבושת אחידה

חזרתי עכשיו מקניית תלבושת אחידה לבי"ס לילדיי. מחיר סווטשירט עם רוכסן הוא 45 ש"ח ! (לא בהיינס, בפאי). ז"א- במשפחה בת 2-3 ילדים בגילאי בי"ס, בהנחה שכל ילד צריךכ-4-5 סווצ'רים ועוד כמה חולצות, זאת הוצאה רצינית. האם מטרת התלבושת האחידה לא היתה להוזיל להורים הוצאות? אבל-היום,כשכמעט בכל החנויות לבגדי ילדים אפשר למצוא שלל מבצעים והנחות, המחיר של בגדים איכותיים שאינם תלבושת בי"ס נמוך יותר מתלבושת בי"ס ! זה קצת מגוכך, לא??

לגמרי

ולכן אני מקפידה לארגן בברטוב בזאר שנתי של בגדי בי"ס. מקווה שנאסוף מספיק לארגן כזה גם השנה. 5 ש"ח לסווטשירט, 2-3 ש"ח לחולצה...

נאנ3

New member
אני רכשתי לילדיי סווצ'ר עם רוכסן בהאנגר, יש

להם מבצע 4 ב-100! אין הצדקה לקנות בפאי הסווצ'רים של האנגר לא פחות טובים משל פאי

חגיתלה

New member
לצערי יש הבדל גדול

המחיר מעיד על האיכות הסווטשירטים באיכות ירודה, ההדפסה של הסמל נמחקת בכביסה של 30 מעלות, הוחולצות הארוכות איבדו צורה אחרי הכביסה.

lomeshane

New member
עדיין-אם הסווטשירט איכותי ככל שיהיה

45 ש"ח זה מוגזם ! בעוד שבכל חנויות הבגדים יש כיום מבצעים גדולים לבגדי החורף, על תלבושת בי"ס אין (בפאי לפחות) אף פעם מבצע, כך שיוצאים מחירים ממש גבוהים ! למה האלטרנטיבה במחיר שפוי צריכה להיות איכות גרועה ? בגדי בי"ס צריכים להיות מספיק איכותיים "לשרוד" שנתיים בערך, אבל לא יקרים!!! אני חושבת שהחנויות שמוכרות את התלבושות עושות עלינו קופה ע-נ-קית ! וכרגיל- אנחנו הצרכנים שותקים וקונים. (ובכלל זה גם אני, מודה באשמה).

חגיתלה

New member
בפאי הוא מוכן לעשות הדפס על כל בגד שתביאי

אתמול הוא הציע לי בשל מחסור בבגדים בצבעים של ביה"ס של בתי ללכת לקנות בכל מקום שארצה ולבוא אליו והוא ידפיס לי את הסמל על הבגד תמורת 1-3 ש"ח. תלוי בצבע של הסמל. אני חושבת שהוא הוגן מאוד. א-ב-למסכימה שזו עוד מסחטת כסף.

lomeshane

New member
אין לי שום דבר נגד פאי

אבל מחירי תלבושת בי"ס ברמת איכות סבירה צריכים להיות נמוכים יותר. (או- אם היה למשל מבצע של אחוז הנחה מסויים מעל סכום קנייה מסויים, גם היה טוב).

חגיתלה

New member
הוא נותן

זה עוד יישמע שיש לי אחוזים אצלו או קשר אליו אבל באמת שאין לי.

lomeshane

New member
ועדי בתי הספר לא יכולים להתאחד

ולבקש מהחנויות שמוכרות תלבושת לתת הנחה בגובה מסויים מעל קנייה בסכום מסויים, למשל? יש לנו כצרכנים כוח, רק צריך לדעת איך להשתמש בו.

lomeshane

New member
אני קונה שם כבר הרבה זמן ומעולם

לא הוצע לי ולא ידעתי שיש כרטיס מועדון. בכל מקרה- גם עם 7% הנחה זה עדיין יוצא רחוק מאוד ממה שאמורים לעלות בגדי תלבושת בי"ס.(במקום 45 ש"ח לסווטשירט יוצא כ-42 ש"ח לסווטשירט.. אחרי 7% הנחה).

נאנ3

New member
וזו גם תופעה אצלו, תמיד חסר לו צבעים, אם בקיץ

או בחורף. לא פעם שאלתי את עצמי אם קשה לו כל כך להערך בעניין הצבעים והמידות של התלבושות, הרי הוא היחיד באחוזה שמוכר תלבושת, אין לו שום מתחרה (למעט האנגר שנמצא באזור התעשייה). אני חייבת להודות, שזו היתה הסיבה שהפסקתי לרכוש אצלו את התלבושת, מאחר וזה היה מרגיז אותי שאני צריכה להתרוצץ אליו מספר פעמים כדי שתהיה לו המידה או הצבע הנכון, או כמו שציינת לרכוש במקום אחר ואז לחזור אליו ותמורת תשלום סמלי להדפיס אצלו את הסמל.

נאנ3

New member
זו לא עם ראשונה שאני רוכשת את התלבושת בהאנגר,

גם תלבושת קיץ רכשתי שם, גם בשנים עברו, אני חייבת לציין שלא קרה לי מקרה שהסמל נמחק לאחר כביסה. במחיר כמו בהאנגר אני לא מרגישה שזרקתי את כספי לשווא גם אם עליי לחדש את מלאי התלבושת כל שנה שהרי ממילא הילדים גודלים.

למעלה