"אני מאמינה שלקנות בזול זה בסוף לשלם יותר."
זנ משפט שמעלה לי את הסעיף, כי זה כמו להסתובב עם שלט על המצח: "אני פרייאר, תעבדו עלי". בעצם, מה שצריך לעשות כדי לגרום לך לקנות משהו זה להעלות את מחירו? ויש במשפט הזה הנחה סמויה שהמוכרים הם אנשים ישרים ששמים מחיר שמשקף את טיב המוצר..., בתור מי שמכר ללקוחות, אני אומר לך שזה בולשיט, שמים המחיר המקסימלי שאפשר לקחת מהלקוח בלי קשר לעלות המוצר (כמובן צריך מחיר שיכסה העלויות). בקורס השיווק באוניברסיטה מספר המרצה איך לוקחים את אותה חולצה בדיוק, מורידים עטיפת הצלופן, מקמטים קצת וזורקים בארגז קרטון, ואז מוכרים את זה בחצי מחיר, ליד אותה החולצה בעטיפת צלופן במחיר מלא. ככה הם מכסים שני סוגי לקוחות - אנשים כמוך שחושבים שיקר זה טוב. וגם את האנשים שרגישים למחיר. בכל מקרה הם מרויחים כי הכל מיוצר בסין ונקנה ב 2 ש"ח לחולצה (אני מגזים קצת, אך זה הכיוון). יכול להיות שהתמזל מזלך ואת לא רגישה למחיר, וזמן הרבה יותר יקר לך, אבל לפחות תהיי מודעת לזה שאת משלמת על זמן ולאו דווקא על איכות. ברור שיש מוצרים בהם יקר זה באמת טוב, אבל דווקא בביגוד כיוון החשיבה שלי שולט, ויוכיחו כל מבצעי סוף עונה עם 50% הנחה שגם עליהם הם לא מפסידים.