תכנ"ש!

©big smile©

New member
שבוע אחרון, לעזאזל.

יום ראשון לא יודעת. אין לי ממש תכניות, אבל בטח נעשה משהו עם מור שמתגייסת יום שני. יום שני אולי עם מור בבקו"ם ואח"כ קניות לצבא עם אמא. בערב כנראה ארוחה עם ההורים, אחותי וחבר שלה. הם נוסעים לאילת, ויבואו רק לבקו"ם ביום ראשון. יום שלישי מקווה שבבית ספר בבוקר, עם יונית. אני רק מקווה שהיא תחזיר תשובה לגבי זה. בצהריים מקווה שתהל באה אלי :) יום רביעי מפגש פורום
מקווה לצאת כשאני אחזור, אולי ארוחת ערב עם ספיר. יום חמישי בתקווה למסיבת גיוס אצלי בבית בערב. בשישי פגישה אחרונה עם הפסיכולוגית ב1 :\, ובערב הופעה של אביב בזאפה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif:)

ראשון-אילת שני-אילת שלישי-אילת רביעי-אילת חמישי-אילת מגוון הא? ;]

Bitch47Percents

New member
טרה לה לה לה

כמה כואב לי הראש
ראשון- אין חיסון! ירושלים-משרד, דירה.. לנקות קצת שני- משרד, בנדוד שלי מגיע לארץ, אולי רותם תבוא לבקר אותי בירושלים!! שלישי- משרד, בערב הופעה של שלמה ארצי ולישון בבית.. רביעי- לנסוע למשרד, אחה"צ לא ידוע חמישי- משרד, חוזרת הביתה

ShiRa1101

New member
חייב לנצל את החופש ! :|

ראשון - נוסעים לסמינר פתיחת שנה במכבי שני- המשך סמינר פתיחת שנה. ערב אולי סתם סיבוב בשכונה ..:) שלישי- חברה שלי חוזרת מארהב ! עוזרת לאמא בבית ,אוף;/ ערב חתונה -נראה לי לא משו רביעי- מכון כושר ?/התארגנות לבצפר נו ספרים ציוד וכל החרטה
יוצאת ..אני מקווה משהו שווה =] חמישי- אין תוכניות בנתיים !@:) ברור שלנצל את הימים האחרונים של החופש ..! שישי-שבת- כנ"ל

ShiRa1101

New member
אה יום רביעי

אם אלוהים ירצה אני הולכת להופעה של נינט בקאמלוט ..!! הלוואי וגם יוני בלוך מחמם ..

SomebodyElse

New member
להלהלה

יום ראשון - צבא
. בערב נפגשת עם חברות ובטח נשב על בירה. יום שני - צבא
. יום שלישי - צבא
. עושה לילה
. יום רביעי - יוצאת מוקדם [הללויה!], בערב יומולדת לידידה של החבר. יום חמישי - שוב צבא
. אזכרה בערב. ממ, הסופ"ש אמור להיות מוצלח יותר.

e l u l a

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo153.gif

יום ראשון:על הבוקר, 09:20 שיעור נהיגה כפול. קבענו ישיבת צוות ראשונה ל16:00אבל היא מבוטלת כי רוצים לשנות את השיבוצים וזה... קיצר נראה לי שלעשות אותה יהיה סתם מיותר. ללמוד לתאוריה, והפעם באמת. בערב לצאת. יום שני:ללמוד לתאוריה[והפעם באמת#2], 16:00 שיעור נהיגה כפול, בערב לצאת. יום שלישי:קבעתי שיעור נהיגה אבל אני אזיז את השעה שלו כי אני ניגשת לתאוריה. מקווה לעבור. אח"כ לא יודעת.. אולי ת"א וכזה.:]. אה ויש לי חצי שנה להחלקה!
יום רביעי:כנרת עם חברות יום חמישי:המשך כנרת עם חברות יום שישי:המשך כנרת עם חברות
יום שבת:הופעה של אביב גפן במודיעין!!! וידידים שלי מחממים אותו!!:]]]

e l u l a

New member
קוראים להם../images/Emo153.gif

סקוצ'ברייט אבל יש עוד כמה להקות נראה לי.. יש מצב אפילו שגם נעם תשיר..אבל אין לי מושג, עליהם אני יודעת שבטוח.

EVE Lights

New member
אוף אני גמורה.

יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. אחה"צ נפגשת עם ענברי לקפה ברמת החייל. יום שני - נוסעת לחיפה לכל היום, עם ההורים ואחיין שלי (הבן של אחי). יום שלישי - קופה משנית 16:30-22:30. יום רביעי - אחמ"שית 8:30-15:00. בערב עם אביב
יום חמישי-שישי-שבת - נוסעים לצפון לכפר בלום עם כל המשפוחה לרגל יומולדת 90 של סבא
שבוע טוב!

לחץלחץלחץלחץ

מחר נאי מתחילה רשמית את הקורס דיילות. היום הבאתי את כל המכנסיים מהתופרת אמא גיהצה את החולצות הלבנות יואו. איך מוזר לי להתלבש בלבוש "עסקי". טובנו. נזרום
אז. ראשון-בבוקר קורס עד הצהריים שני כנל שלישי-כנל רבעי-כנל ובערב פסיכומטרי חמישי כנל- שישי-פסיכומטר בבוקר ואחכ שנצ ואחכ בטח ארוחה ובלילה לצאת שבת-להתעורר בצהריים ואולי בערב לצאת לבית קפה עם חברה מהצבא העיקר הגיוון

little shorty

New member
מי תאילנדית מי?

ראשון - שיעור נהיגה בבוקר, ישר לעבודה במסעדה, אחרי זה ישר לעבודה באולם. שני - בבוקר מסעדה, בערב אולם, מקווה לקפוץ בבוקר להכין לחבר את מה שרציתי. שלישי - בבוקר מסעדה, בערב אולם. רביעי - שיעור נהיגה, בבוקר מסעדה, אולי אני אמשיך לכפול, או שאני אמצא לעשות משהו כיפי. חמישי - בבוקר מסעדה, בערב אולם. שמח לי. ממש.

AnGeL DoLlY

New member
וואלללהה

ראשון: לא נראה לי שאני אקום לעבודה, אז ללמוד המווןןןן לתאוריה. לקבוע תור לרופאה הפרטית, לשלוח טופס אגרה. שני: בבוקר (אוף, זה ממש בבוקר
) אני צריכה ללכת שוב למגמת קולנוע לדגום את הברכה של דודה שלי לפרימייר ולהעביר בדיסק למצגת. בצהריים לתרגל תיאוריה מלמד, אחרכך הבטחתי לחברה שנלך ביחד לדייב ולפרוזן ביהוד, וב17:00 שיעור נהיגה
שלישי: תאוריה עם בומררר.. יאוו הלוואי אמן שיצא כבר לפועל. רביעי: אם לא יצא תיאוריה בשלישי אז ברביעי, אממ ומפגש?.. ישמצב. חמישי: להמשיך את המצגת, בערב כנראה שמסיבה לכבוד בומר שחוגגת 17 בשישי:) שישי: יומולדת לבומר
. וואלה איןלי מושג מה נעשה עדיין

LimiMimi

New member
יחסית ריק

שבוע שעבר פשוט היה לי כל יום משהו אחר.. הפעם רק קצת P: יום ראשון [היום] - נסענו לבקו"ם על הבוקר.. ליווינו חברה שלי שהתגייסה. צריכה לראות ביטלג'וס P: ובערב עבודה עד 12. יום שני - בייביסיטר משמונה עד שתיים בערך. בטח אחרופ אחרי זה, צריכה לסיים את המתנה לאפרת יום שלישי - אין כלום למרות שבא לי לנסוע להרצליה לשרוני P: יום רביעי - מפגש תכלס.. אני צריכה לנהוג השבוע, לעשות תמונות, לסיים 2 מתנות לחברות, ולהרשם לקורס צילום ולברר על לייזר. חוץ מזה IM FREE. ומשועממת.

למעלה