תכנ"ש!

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo13.gif

ראשון יום הולדת לאח המדהים שלי
הקורס מתחיל
מ13:00 עד 16:45 , פיצלוח. שני/שלישי/רביעי/חמישי הקורס. בטח לשלב יציאות וסרט. ואני חייייייייייבת להזמין את בננות אלי
שבוע מגוון,אה?
לדעתי, תוך יומיים אני מתמוטטת.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "כל המילים הכי יפות שכתבתי לך מזמן"

ראשון להתבטט בבית/להסתובב עם אמא אולי אני אקבל כבר את הספח של מתמטיקה ואני סוףסוף אוכל להתחיל את העבודה עדי
אולי יקפוץ
שני יומולדת לחברה, נוסעת בבוקר עד צהריים/אחה"צ עם הבננות לקניון פתח תקווה לסגור מעגל [ענבלי,תכיני את עצמך!!] בערב בטח עוד פעם נהיה כל הבנות ביחד
שלישי אין לי מוווושג! מקווה לפחות באותו יום להתחיל/לסיים את מתמטיקה כי זה יושב לי על הווריד
רביעי אולי נוסעת עם אבא לעבוד ב"ערב פנאן" שוב..למרות שאין לי כוח לזה בכלל . אם אני אחליט שכן אז נוסעת מהבוקר עד הלילה, אם לא? בית עם אמא+עדי
או משהו
חמישי נוסעת לאילת עם המשפחה על הבוקר עד יום ראשון
ככה שזה גם מתאים לשרשור סופ"ש. שבוע+סופשבוע טוב יפיופות

AnGeL DoLlY

New member
יאא איזה כיף לך. המלון המושלם ;[

את לא חוזרת בלי להגיד משהו על שני ההורסיםםםםם של צוות הטרפז, שמעת?

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אההה...

אני במלון מחוץ לאילת..בקיבוץ אילות מגי'ק סנרייז או משהו כזה..

ממממ ../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

יום ראשון- חזרה ב11:00 עד לא-ידוע. שומדבר מיוחד חוצמזה ... יום שני- חזרות ישמצב שנוסעים לבקר דודים של אבא של הסבתא של האמא.קיצר מישהו שאני לא מכירה. כנל,שומדבר מיוחד חוצמזה. יום שלישי- חזרות ת"א עם מאיצ' יום רביעי- חזרות 16:30 מפגש קורסי בים עד 21:00 ככה. יום חמישי- חזרות[?] 9:30 מפגש אצל דנה 16:00 גבות

mkarin

New member
אוהוו

ראשון
פסיכומטרי, עבודה שני
אחותי לארוחת צהריים, עבודה שלישי
פסיכומטרי, עבודה רביעי
שיעור נהיגה, מפגש
חמישי
פסיכומטרי, פגישת "אור ירוק" בערב :S בין לבין ש.ב של פסיכומטרי ועבודה במתמטיקה :[

שבועיומולדת../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רובו לא מתוכנן, אז אני כותבת נק' אסף הציע לי לבוא אליו בראשון אני רוצה לסוע לנעם בשני יש טיול מוסד בשלישי-חמישי ואני כנראה מוותרת עליו שלושה חברים שלי באים אליי בשני אני רוצה ת"א השבוע אמא רוצה לעשות קניות לביצפר השבוע אה ולהוציא ת"ז, כי לא יהיה לי זמן אחר.

OverSharing

New member
אני לא מאמינה שנגמר החופש עוד רגע:|../images/Emo103.gif

אשכרה לא שמתי לב שהוא היה בכלל. טוב נבכה כבר שבוע הבא ראשון-לקום וללכת לתופרת [שכנה. מזל!] להביא לה כריות ובד שתכין לי אותן יפות! 1100-1700 יציאת ראשגדיותתת. אח"כ לסיים דברים לצוות, להפגש עם עמרי. 2300 לשדהתעופה. [כןשוב:<] שני-רביעי- דרום אפריקה חמישי-1200 שיעור נהיגה [אולי 1120 כי אני רוצה כפול] אח"כ ישב"צ כל היום!

ShiRa1101

New member
את רצינית ?

איך את עושה כאלה קפיצות לחול בקלות ?? המשפחה שלי חושבת מאה פעם לפני, יש לכם מטוס או משהו ? חח זה כאילו חלק מהסדר יום שלך ;-]

ShiRa1101

New member
חשבתי כך ..=]

וואי שחר אני מקנאה בך !@# תקפיצי אותי לאוסטרליה ככה

למעלה