תכנ"ש

מגיבה לעצמי,כרגיל../images/Emo71.gif

ראשון
חוזרת מהילוש בבוקר, בבית כל היום כי צובעים לי את החדר
בערב בקניון עם אבא-למסור תמצלמה לפיתוח:) שני
כנל כמו ראשון- כל היום בבית,כי צובעים לי את החדר
שלישי
תשעה באב =/ בטח אפגש עם חברות וכאלו. רביעי
יםםם!!!11 עם כולם
חמישי
אין לי תוכניות אבל אני מתגעגעת לכפית.אז נראה
שישי
כנל אין תוכניות, אולי לצאת בערב. שבת
לישוןלישוןלישון כמו תמיד
ממש מעניין
לעשות ולוידעת מתי: לקרוא את שלושת הספרים שמחכים ליD: לקחת את התמונות מהפיתוח לעשות סדר בבגדים לקבוע שיעור גיטרה להירשם לסטודיו

EVE Lights

New member
ווהו!

יום ראשון - שיעור פסיכומטרי אחרון
באים ב- 10:00 למסיבת פרידה עם ארוחת בוקר. בטח יהיה נחמד. אחה"צ חזרות. יום שני - חזרות חזרות. אמורה לראות את אביב בערב.
יום שלישי - חזרות חזרות. יום רביעי - לקום מוקדם בשביל שאני אלך לישון מוקדם, לעשות רצף 3 פרקים כמותי-אנגלית-מילולי. יום חמישי - ב-9:30 פסיכומטרי.
מהצהריים החיים שלי חוזרים אליי סופסוף. בטח בערב לחגוג איפושהו. שבוע נהדR

SomebodyElse

New member
ממ

יום ראשון - שתיית שחרור בבוקר לחברה הכי טובה שלי, אחרי זה בטח נשב אני היא ועוד 2 חברות בעזריאלי על קפה או משהו. אנסה לקבוע תור לחר"פ אבל בטח לא אצליח כי הם "לא פתחנו יומנים, תנסי עוד יומיים"
. יום שני - סתם צבא, אנסה שוב לקבוע תור לחר"פ ובטח שוב לא אצליח. יום שלישי - הקצין יוצא ל10 ימי תגלית, כיף כיף כיף! חוצמזה שוב אנסה לקבוע תור לחר"פ, אולי הפעם? יום רביעי - בטח יום קצר
. אולי סוף סוף אצליח לקבוע תור [לעוד חודשיים כמובן], נמאס לי מרפואה צבאית. יום חמישי - ההורים של החבר טסים לחו"ל לשבוע... אבל נראה לי שהוא נוסע לכנרת עם חברים לסופ"ש, באסה
.

Well

ראשון - בבוקר ללכת לדיאטנית לקחת עוד דפי רישומים. אחר כך רוצה לקניון עם אמא, אם היא לא תעבוד. שני - כלוםכלום. שלישי - תשעה באב... גם כלום. רביעי - ים? חמישי - כלום. שישבת - נראה. כמו שאתן רואות, שבוע לא עמוס במיוחד
דברים שעדיין אין להם זמן מדוייק - לברר לגבי הלונה פארק. למסור את המכנסיים הירוקים שלי לתיקון. לקנות יומן, מחברות, תיק ושטויות לבצפר - מקווה השבוע. לסיים את "מישהו לרוץ איתו" ולהתחיל עם "מסטול". לקנות מסגרת לתמונה הגדולה שפיתחתי מהטיול השנתי. לסדר את החדר, סדר של ממש. שבוע טוב בננות.

mkarin

New member
ווהווו../images/Emo13.gif

ראשון
הליכה בבוקר, בדיקות אחה"צ, לארוז בערב, אולי להיפגש עם חברה או משו. שני
בדיקות בצבא בוקר-צהריים, הליכה אחה"צ. שלישי-רביעי הבא
טסה לברצלונה

mkarin

New member
תודה../images/Emo9.gif המלצות מעניינות, מיוחדות וכיפיות?

OverSharing

New member
כזה לא מתוכנן!../images/Emo103.gif

אבל אני מחבבת את זה:) חח ראשון- 1040-1100 שיעור נהיגה. אח"כ מתישהו לת"א לאיזה משהו ואז עזריאלי ב1700 כזה, יציאת ראשדיות ח' [אני, הראשגדית שלי וזו שהייתה שלה. חח מצחיקות] בערב בטח אני אפגש עם עמרי שני-יכול להיות שגם איזה משהו בת"א:p אם לא אז שומדבר מתוכנן. להכין את המחברות צוות שלישי-1140 שיעור נהיגה וחוצמזה שומדבר. רביעי-חמישי- אין לי מושג! אתן לא מבינות, אם תסתכלו על תכנו"ש שלי מלפני חודש הכל ידוע עד לתכנון של הדקה, אני לא רגילה לקום בבוקר ולא לדעת מה לעשות!! מוזר. אבל בגדול- לעשות את המחברות, לארגן כמה דברים ליציאת צוות, לחפש עבודה!!!!, ים..

©big smile©

New member
אע. סוףסוף זה הגיע!!

יום ראשון לעשות גבות מתישהו פסיכולוגית ב17:00 הצגה של מור בסביבות 20:00 לאגן דברים אחרונים לאילת יום שני-יום שני הבא אילתתתתתתתתתתתתתת עם 5 חברות
שיגיע כבר, שיגיע. אני צריכה מצברוח טוב לשם שינוי.

Small talk

New member
מנסה

יום ראשון - שיעור נהיגה ב9:20 עם ידיד, צריך להגיע לאוטובוס של 8:30 כדי להגיע לשיעור נהיגה (יש אוטובוס גם ב9:00 שטוב אבל אם הוא יאחר,ויש להם נטייה לאחר,אז זה יהיה מאוחר מידי). אח"כ לבית של סבתא לנקות ולסדר לה. יום שני - כלום, לעבוד בשביל אבא. יום שלישי- שיעור אומנות ב11,אני מקווה ששיעור נהיגה בצהריים-אחה"צ. יום רביעי - אני הולכת לראות רובוטריקים עם אח שלי במודיעין כנראה. יום חמישי - שיעור נהיגה בתקווה בבוקר, בערב יש לי פגישה של הקבוצה שלי לפולין (ש90% ממנה חברים שלי) לארגן את הטקס בפולין.

Small talk

New member
שינווים

ראשון - שיעור נהיגה, אח"כ כל מיני דברים (חלק מהשיטה החדשה של ה'תשלום' לשיעורי נהיגה בבית). שני - שיעור נהיגה בבוקר, אח"כ אני נפגשת עם חברות ונוסעת לים (למרות שאני במחזור
). שלישי - שיעור אומנות בבוקר, אולי שיעור נהיגה אחה"צ (עדיין לא החלטתי). רביעי - סרט עם אח שלי, אני צריכה 'לשלם' על עוד שיעור נהיגה. חמישי - אולי שיעור נהיגה בבוקר (גם עדיין לא החלטתי עם בא לי) בערב יש לי חזרות של הקבוצה לפולין.

yaeli87

New member
היית אתמול בבוקר בת.מרכזית ברמלה???

עם טרנינג אור 3\4 יכול להיות וגופיית סבא??

Small talk

New member
יו אני שונאת אותך!

מכנסיים שחורות שלושת רבעי וגופיית סבא ארוכה לבנה. מתי ראית אותי? למה לא באת להגיד שלום?.

בלה

ראשון: בסיס ב-11, בערב לומדת לפרמקולוגיה. שני: מבחן בפרמקולוגיה חירום, החייאת תינוקות. שלישי, רביעי: לימודים... חמישי: מבחן החייאה מעשי+עיוני. שישי: לימודים עד 3, סוגרת שבת... שבת: ההורים באים לבקר, לימודים לפרמקולוגיה מסכם, ברהצ מסכם, ברהן מסכם ומבחן מסמיך. אמן שיהיה בסדר... שבועיים טובים

MaddyD

New member
דוחה

ראשון - קמה מאוחר, המון סידורים ואז לצבא.. אחרי זה חדר כושר שני - בוקר צבא, אחרי זה סידורים.. ספינינ ולישון שלישי - בוקר עבודה ערב צבא וחדר כושר רביעי כנל שני רק שבסוף הצבא יש לי שיחת חפיפה דוחה לכל הפקידות עם כל הגזירות המטורפות של המפקדת שלי]: הולך להיות רטוב מבכי חמישי - כנל שני. מקווה לצאת לקלרה[: זהו

MaddyD

New member
25 שכזה

ומעלה.. צריך קומבינות על להכנס גם אם את בגיל וגם אם את תוגמנית.. לפחות בליינים שאני מכירה

מתפוצץ לי הראש

יום ראשון- בחינת אוגדן 12H יחד עם הילה, אח"כ לעשות חזרות. יום שני- חזרות בבוקר, אחה"צ שיעור אחרון בפסיכו. יום שלישי- 2 בחינות אוגדן עם הילה
לא נראה לי שאשרוד את זה. יום רביעי- לשכה בבוקר אח"כ חזרות ובחינת אוגדן אחרונה. ואחה"צ לנוח מכל הפסיכומטרי. יום חמישי- הבחינה ב-9 וחצי בבר אילן. וויש מי לאק?
יאללה שיהיה שבוע מצויין.

EVE Lights

New member
הצילווווו

4 אוגדנים ב- 4 ימים ?! את לא שפויה
למה!! ;(( תעשי רק את 12H, ברביעי תעשי את 16H ובשלישי את יכולה לעשות רק אחת תבחרו את 14H או 15H 11H נורא קלה ולא משקפת ו-10H ו-13H איכסיות

למעלה