תכנ"ש.

EVE Lights

New member
אני היחידה שלא מתגעגעת ללימודים?

כאילו אולי קצת, להווי ולחבר'ה אבל בחיים לא הייתי עוברת את זה שוב כולל בגרויות נופאקינגוואי וגם את הצבא לא הייתי עוברת שוב בעד שום הון שבעולם

LimiMimi

New member
אוקיי אוקיי

קמתי היום בבוקר קראתי בכל העיתונים על הביציפר ראיתי ילדים עם תיק קראתי את כל ההודעות של האנשים בפורום ואני פאקינג רוצה את זה!!!!!!!!!!!!

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gif

בסוף הבית ספר הייתי בטוחה שאני אתגעגע, אבל ממש ממש ממש לא. זה פשוט לא קרה. ואני בטוחה שכמה שחרא שיהיה לי בצבא זה לא ישתווה לחרא שהיה לי בבית ספר. לפעמים קצת ללקנות יומן, אבל לסיים בית ספר פשוט היה טוב

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

בדיקו אתמול אמרתי לחברה שאם הייתי צריכה לחזור לבצפר אפילו רק לחודש, עזבי לחזור, לעשות מבחן במקצוע אחד, אני חושבת שהייתי דופקת כדור בראש לפני זה. או בורחת למדינה רחוקה. איכס. לא סבלתי בבצפר והיו לי חברים תמיד, אבל איכס, אני בחיים לא רוצה לחזור לבצפר עודפעם. [ולאלה שיגידו לי שעוד כמה שנים אני ארצה, יש לי שני אחים, אחד גדול ממני ב-5 שנים והשני ב-7, והם לא מתגעגעים בכללללל לתקופת בצפר..]

SomebodyElse

New member
אוף כל כך!!!

אחיות שלי מתארגנות ומתרגשות וכבר איזה שבוע בוחרות בגדים ליום הזה, ואני קמה כמו כל בוקר ולובשת את המדי שק שלי, וכל כך בא לי להתרגש קצת לקראת הראשון בספטמבר כמו פעם! זה ממש עושה לי צביטה בלב היום
.

RainbowL

New member
וואי אין כלום בערך

ראשון: בי"ס אחר כך קניון וביאליק עם הילה ואז לים לכבוד היומולדת של גת שני: בי"ס ש-י-ע-ו-ר-י-ם-! מארבע עד הלילה מועדון שלישי: בי"ס שוב מועדון רביעי: בי"ס שיעורים מועדון חמישי: אותו דבר שיישבת: סמינר הדרכה בגבעת חביבה מרתק! מתישהו להרשם לסמינר

Bitch47Percents

New member
פוף.

ראשון- נסיעה לירושלים [בתקווה שלא יהיו יותר מידי ילדים באוטובוסים
], משרד, דירה שני- משרד, דירה שלישי- משרד, דירה רביעי- משרד, דירה חמישי- משרד, נסיעה הביתה מתישהו במהלך השבוע בטח- - להפגש עם הבחור הירושלמי לעוד ערב נחמד - לקחת יום חופש, לנסוע לתלאביב לראות את התלמידים שלי, את רכז המגמה על הבגרות שצריך להשלים, את רותם... - לחשוב על מתנה לענבלי, שחוזרת מחו"ל עוד שבועיים סוףסוף!!!!!!! - להחליט מה אני רוצה לעשות עם עצמי לעזאזל

LimiMimi

New member
טובטוב.

ראשון - אין לי שמץ של מושג! איזה כיף. שני - בוקר לא יודעת, אחה"צ יש לי התלמדות בעבודה החדשה.
שלישי - ת"א עם מעייני. רביעי - צילומים של רק בישראל. כןכן, רק בישראל. אנערף, בטוח יהיו עוד שבעמאות דברים באמצע.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חוזרים לשגרה..

ראשון בצפר עוד מעט+טקס לזכרה של בר
ב4 וחצי עד 6 שיעור ראשון של האפרוחים 7 ורבע עד רבע ל9 שיעור בלט 9 עד 11 שיעור של הלהקה
שני בצפר לאחותי יש יומולדת 7
שלישי בצפר
רביעי בצפר ב4 וחצי עד 6 שיעור של האפרוחים 7 ורבע עד רבע ל9 שיעור בלט 9 עד 11 שיעור של הלהקה
חמישי בצפר שיעור פוינט ב8 וחצי נראה לי
שישי בצפר god knows

OverSharing

New member
כל פעם אני חושבת../images/Emo103.gif

את מי השרשור הזה מעניין?! חח אבל הוא עוזר לי.. ראשון- בי"ס מזעזע. 1300-1520 ישב"צ, 1530 ישיבת ראשגדיות בשבט, 1600-1900 יומעבודה, 1900 ישב"צ תיקון מערך. אח"כ עמרי או נעםעמית או למות. שני- בי"ס עד 1300, אח"כ פיזיקה שלישי- בי"ס עד 1300איזה משהו עם הצוות, ב1800 תדרוך בשבט ובערב ערב פתי"ש שכבגי רביעי- בי"ס עד 1300, ב1700 עבודה!!1 איזה כיף חמישי- בי"ס עד 1300, להכין דברים לצוות שישי-בי"ס עד 1200, יומפעילות ראשון!!1

אפצ'י.

אני כמעט ומתגעגעת לחורף
מה זה החום המעיק הזה?! ראשון - ישנתי אצל רעותי ואז הלכנו למכון כי הייתה שם מודעה שהם צריכים מלצריות. מקום נחמד לאללה אבל דרשו יותר מידי משמרות, באסה! בהמשך היום התכנון הוא ללמוד לפסיכו ולסיים את החוברת במתמ'. בערב להתקשר לעוד 2 מודעות שראיתי בקשר לעבודות כאלה ואחרות. שני - פסיכו כל היום.. 22:00-17:00 מפגש הכנה שני לפסיכו, אולי לפני זה נקפוץ לעיר. שלישי - הולכת עם רעות בצהריים לקנות מתנות לראה"ש. גם למשפחה וגם לקטןשלי, משהו סימלי. שאני חושבת על זה קבעתי גם עם חברה מהבסיס ללכת איתה למספרה חח. נראה איך אני אשלב הכל. אח"כ אני תופסת אליו אוטובוס. רביעי - לא ברור. חמישי - לא ברור, הכנה נפשית לקורס?

AnGeL DoLlY

New member
הו גאדדד איזו מערכת עמוסה ;[

ולמה כולם מסביבי מרחיבים פתאום רק מקצוע אחד?!!? :| סעמק.. פה חלון שם חלון, מתחילים ב2 וחצי ו12..רק אני מסיימת שלושה ימים רצוף שעה תשיעית?? זה לא הוגן באמאשלי אבל ספטמבר הולך להיות חודש מעולהההה. ביוטופ באילתתת, פסטיבל דימונה
, בראשית!!! :) טוב אז לתכנון: היום- למדנו עד 13:00, אחהצ שומדבר מיוחד. מחר- ב6 בבוקר נוסעים לכותל להנחת תפילין של אחשלי, מגיעה לבצפר בסביבות 10.. לומדת עד שעה שמיניתתתתת. שלישי- לומדת עד שעה תשיעית, שיעור נהיגה ב18:00, אולי קוסמטיקאית אח"כ. רביעי- שוב עד שעה תשיעית עם חלון באמצע. תודה באמת. יומולדת 42 לאמא
חמישי- עד 14:30 עם חלון, לכתוב ברכה לאחי, ואולי להיפגש עם דור להתחיל את הסינופסיס לסרט גמר. שישי- לומדת עד 11!!! ישועההההה. אחרכך לשדה תעופה, דוד שלי נוחת :):):) ובערב מסעדה לכבוד היומולדת של שגיא ואמא עם כל המשפחההה יהיה כיף. שבת- בר מצווה לאח שלי

MaddyD

New member
ברגיל

היום קמתי מאוחר, הולכת לצבא מחר בבוקר צבא, אחרי זה סידורים, בערב ספינינ ומקווה גם סאקאיה. אם חברה תסלח לי על מה שעשיתי אתמול שלישי אם יוצאת לא עובדת בבוקר, אם לא - עבודה בוקר צבא בערב רביעי בוקר צבא, אחרי זה ספינינ ובערב קלרה.. חמישי בוקר עבודה ערב צבא ובערב לא יודעת לא חושבת שני אצא

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני רוצה את השיגרה של החופש!!../images/Emo6.gif

יום ראשון ביה"ס, לסיים את העבודה במת', שיעורים בצרפתית :-O , ואולי חזרה עם הלהקה [אם אני אמשיך איתם..] יום שני ביה"ס, מ17:15 עד 18:45, שיעור קלאסי מ19:00 עד 20:15 ג'אז יום שלישי ביה"ס פעולט' ראשונה
אולי ללכת ב21:00 לשיעור ניסיון בהיפהופ עם המורה החדש O: יום רביעי ביה"ס 17:00-18:00 שיעור קלאסי 18:15 - 19:45 רפרטואר יום חמישי ביה"ס 17:30- 19:00 קלאסי 19:10-20:40 שיעור מודרני ויום שישי אני מסיימת ב11:25
אז סוףשבוע

לימודיםםם

היום- בצפר עד 12:30 וב17:00 רופא. שני- בצפר עד 15:00 ואז לא יודעת. שלישי- בצפר עד 14:20 רביעי בצפר עד 15:00 חמישי בצפר עד 11:25
שישי גם עד 11:25 משעמםםם

למעלה