בינתיים...
ראשון- 12:00- משמרת מוצלחת בדוכן טישירטס [בונוס כרגיל, הבוסים שלי מתים עליי, באו לבקר הרבה חברים]. אחר כך ישבתי בבית קפה ממול עם אמא, אבאחורג ואחד הסטודנטים שלו [שיש לי הרגשה שמנסים לשדך לי, וזה לא מוצא חן בעיניי בכלל], והיה נחמד דווקא. ואז...טוב, קניתי את הציפרלקס. פוף. בלילה ישנתי אצל דאריו משווייץ, מה שכבר נהיה רוטינה מסוימת, אבל הוא עוזב ברביעי אז זו הייתה סוג של פרידה... הוא חמוד. הוא משונה. היה מצחיק. שני- קמתי ב-6 וחצי, נפרדתי מדאריו, ניסיתי למצוא את דרכי לתחנת האוטובוס ברחובותיה המסועפים של יפו [הוא היה עייף מדי בשביל ללוות אותי , (שזה טוב, אני שונאת את המין האנושי על הבוקר), ולא הפסיק להתנצל על זה כמו נקבה, אז במקום פשוט כיוון אותי מהמרפסת וזה היה הזוי לגמרי], ואז, כרגיל- שעה שיעור אומנות ושעה דיאטנית בעמותה להפרעות אכילה. אח"כ אמא אספה אותי וישבתי איתה לקפה על החוף בהרצליה, סושי של סבא בבית, וחזרה הדירתה. עכשיו, כרגיל, בירה של לפני עבודה. נו, אולד-האביטס... בקיצור, ב-18:00 יש לי משמרת, ובלילה אולי אצא עם השותף התימני החדש לאיזה באר. נראה כבר. שלישי- 14:00- פגישת הרשמה ב"קמרה אובסקורה". יההה! ^^ עדיין לא תשלום, כי יש עוד זמן, אבל סידורים אחרים בסגנון. אוי, אני כ"כ שמחה, זה כואב. 18:00- משמרת בעבודה רביעי- שיעור אומנות ב-15:00 בעמותה [הפסיכולוג בחופשה, אז זה סוגשל תחליף. אבל אני אוהבת אותו דווקא, אוף].. חמישי- 18:00- משמרת. וזהו בינתיים, אבל זה חמישי והשותפה כבר תחזור מהבניאס, אז בטח נצא לבאר השכונתי או משהו.... ושישי כבר נחשב סופ"ש, אבל אני עובדת בטי מרקט מ-15:00-21:00, אז בואו בהמוניכן!! [הרכב 13, מתחם "ברזילי"] אם אני לא אראה/אראה-ולא-אזהה לפחות 4 חברות פורום אני פורשת רשמית! אל תשברו את לבי הקטון...;[ שבוע מצויין. ^^