תכנ"ש.

EVE Lights

New member
אין לי כוח לשבוע חדש.

ראשון - אחמ"שית בוקר 8:30-15:00. שני - לא שיבצו אותי לעבוד, אני תוהה אם לדבר עם המנהל המסחרי שלנו ולבקש משמרת בוקר או לוותר על זה ולנסוע לתל אביב במקום. נראה כבר
שלישי - אחמ"שית ערב 15:00-22:30. רביעי - אחמ"שית בוקר 8:30-15:00, בערב אביב. חמישי - אין תוכניות כרגע.

Liraz 6q

New member
שבבבבוע פאן

ראשון- ב12 בצהריים מצפינים לאזור קריית גת.. נגיע בטח ב4.. מקלחות ושטויות וחתונה של בנדוד שלי
אני הולכת לשתות עדלאידע!
שני- בטח אקום מסטולה.. ב12 לוקחת רכבת לראשון לאחווותי~!!!!!!111 בטח נלך נסתובבשופינג מסעדות וכאלה.. בערב וואזולי תגיע מאילת :]
שלישי- נוסעת עם וואזולי לתל אביב להסתובב ואחרה"צ הולכות לבקר חברה שמאושפזת בתל השומר..
רביעי- בטח נלך לים או משו.. בערב נוסעת למפגש מנהלים של תפוז עם מייקי.
חמישי- אין לי מושג אבל בטוח זה יכלול משו מהנה... שבבבבבבוע כיייייייייייייייף!
ובהצלחה למי שחוזרת לביצפר אני מקנאה בכן

../images/Emo203.gifללמוד?

חח אין תוכניות.. ראשון פסיכולוג שני גיטרה וזהו בערך, אפילו אין לי אותו כאן כדי לתכנן לראות אותו

אמ ../images/Emo71.gif

ראשון- ביצפר עד 12 אחכ שאוורמה עם הבנות 19:00 סטודיו עד 20:00 :) שני- ביצפר לקנות מכנסיים מביגוד,ומתנה לליאל שלישי- ביצפר ללכת לליאל>< רביעי- ביצפר סטודיו 19:00 עד 20:00 חמישי- ביצפר להיפגש עם הילה? שישי- ביצפר אולי הולכת לטיול עם גבין
שבת- טיול/בריכה/ים

שבוע נוראי

ראשון- בצפר. לראות את כולם, להנות, ואז לקבל את השוק של "אומייגאד עוד פעם כל יום לבוא לכאן):" ולהתבכיין אולי נלך לקפה או משהו אחה"צ שני- בצפר ואלוהים יודע מה עוד שלישי- אהההההרדגרחיחכלנהחלנהס פאקפאקפאק היומולדת שלי
בא לי להתאבד. לא רוצה יומולדת, לא רוצה להתאכזב שוב, לארוצהלארוצהלארוצה. ובגלל שאני אף פעם לא מזכירה לאנשים בטח אף אחד לא יזכור כרגיל ועוד פעם החרדת נטישה וההרגשה של "אף אחד לא אוהב אותי"]; הלוואי ויום שלישי לא יגיע רביעי- בצפר. יום אכזבה של אחרי יומולדת חמישי- בצפר שישי- בצפר מגוון מאוד

SuGaRBabe1

New member
וואו

ראשון- אני בגימלים, חברה שלי בחופש ועוד חברה שלי במיוחדת, אז יש מצב שנעשה משהו. אם לא יהיה לי חום אולי אפילו נצא מהבית (!!), ואם יהיה חום אז אני אכריח אותן לבוא אליי
שני- גימלים... שלישי- גימלים... יש מצב שהחתיך שלי יבוא לאפטר :) רביעי- חוזרים לבסיס חמישישישבת- בבסיס.....

Summer moved on

New member
בי"ס כזה.

אני לא הכי יודעת את המער' אז קשה לכתוב תכנ"ש. זה פחות או יותר בי"ס, עבודה, אבא, חברות.

Mooa-Numi

New member
אין לי מושג!!!

יום שלישי בדיקת דם (ווהו, דווקא מתגעגעת לאלה) חמישי רופא. שני אולי פגישה בת"א של הבנות. לא יודעת לגבי השאר בצורה מדויקת, רק שאני צריכה למצוא משהו ללבוש לברמצווה של אח שלי (זוועה, אוף!), ולסדר את החדר ביג טיים. אה, ולסיים לצבוע את השיער. מישהי רוצה לעזור לי? אני לא ממש טובה בקטע הזה של הבגדים.

נממממ

ראשון:מ9 עד 12-בי"ס :( ב4:30 יום כתיבת מערכים מרוכז.. ובערב ללה גופרה? חחח לא נראלי האמת..אבל נראה :) שני:בי"ס שלישי:בי"ס,פעולת שכבה ראשונה :) יאיי רביעי:בי"ס,מ4 עד 10 התרמה לארגון "לתת" חמישי:בי"ס באחד הימים השבוע גם אמורה להיכנס פעולת סיכום..נראה מתי

little shorty

New member
שיעברו כבר חמישה חודשים.

ראשון - בנייה באחת, עבודה באולם בערב, מקווה שהעדשה שלי כבר הגיעה אז ללכת לקחת. שני - שיעור נהיגה בבוקר, עבודה במסעדה, באולם בערב. שלישי - שיעור נהיגה בבוקר, מסעדה, אולם. רביעי - עבודה במסעדה, שיעור נהיגה, אולם בערב, אני והחבר 9 חודשים ביחד
, מקווה לקנות לו משהו פיצי. חמישי - מסעדה בבוקר, אולם בערב. הנה מגיע לו שבוע גיהינום. כמה עבודה.

PennyLaneM

New member
זה עצוב

שאין לי חיים :( א ב ג ד - כנראה להתרקב בבית חמישי - עבודההההההההההה סופסוף

PennyLaneM

New member
ת'כלס.הורגות אותי הבנות שלא רוצות

לחזור. מצידי לעבור את כיתה יב' עוד 3 פעמים...

LimiMimi

New member
רק אני חושבת ש, איכסה?

כןכן אני לא בצבא בלה בלה בלה. תהרגו אותי אבל אני חושבת שגם שאני אהיה בצבא אני לא אתגעגע לזה בשיט

PennyLaneM

New member
כן,זה מה שכולנו אמרנו

חכי חכי...זה יבוא לך ביום הראשון לטירונות

למעלה