תכנ"ש

little shorty

New member
שבוע יומולדת :]

ראשון - לקום מוקדם, ללכת לקנות למורה שלי נהיגה, ללכת לקחת את הרישיון שלי ולשלם, וישר לעבודה כפול. שני - עבודה בערב. שלישי - עבודה בערב, אולי לעשות משהו אחרי העבודה. רביעי - יומולדת 18 לי!!!
נוסעים לת"א מהבוקר, כשאני חוזרת אז ישיבה קטנה בבית שלי עם החברות הקרובות. חמישי - עובדת בצהריים ובערב מסיבה ביגור!!! הולך להיות ליגתי.

אעעעעע../images/Emo122.gif

א - יש לי מטבח, מקווה למצוא מישי שתחליף אותי כי אני קצת חולה מתה ויש לי גם לילה.. ב - יום חופש אחרי הלילה, מקווה להבריא או משו ג - צבא ד - צבא ה - יום חופש ונפגשת עם אלכס [הבסט פרינד] ליום כיף בת"א ובערב אצא לאן שהוא שישבת - סוגרת

Lost Lullaby

New member
הייתי אמורה לצאת עם החניכים שלי לגדנ"ע

אבל היא בוטלה|: אז מחר להגיע בעזרת השם מתישהו למצפה יום שני חוזרת הביתה
יומולדת לאחי
שלישי חוזרת לשם חמישי יום מחוזי טרהלהלה. טיול! ואני [עם עוד כמה] מאבטחת
. ואז הביתה

Lost Lullaby

New member
לול.

יום ראשון- 5 שעות נסיעה למצפה היום- חזרה [לקח רק 4 שעות!] מחר- מצפה |: רביעי בערב- חזרה, כי- חמישי- 9:00 כנס בבית גולדמינץ וזה דקה הליכה מהביתשלי

מהזה אין לי מושג.

ראשון- בבוקר אני חוזרת מהטסט תאורה של הלילה ונשפכת למיטה, עם ליהיא כנראה. בצהריים השכמה, ארגוני צילומים כל היום. ב19:00 בבי"ס, מוציאים ציוד, הולכים לגילי ומחכייים. בערך בארבע וחצי לפנות בוקר לכיכר, צילומיייייים. שני- בבוקר שוב, נוסעת הביתה ונשפכת לישון. אחה"צ נועה באה לבקר אותי ויהיה כיף. אח"כ פסיכית, ואולי אח"כ אקפוץ לשבת קצת עם יעלי והביתה. שלישי- בבוקר שופינג עם אמא, אחה"צ יש לי רופא שיניים ואח"כ אין לי מושג. רביעי- בבוקר יום מגמה מקוצר, אח"כ אני נוסעת לעומר. מכאן אני לא יודעת.

Fragile rose

New member
אע בלאט, נרדמה לי הרגל

יום ראשון - אע כלום יום שני - אע כלום יום שלישי - אורטופד. וווהוווווווו יום רביעי - מילוי בשעהטובה יום חמישי - ראבוטה

EVE Lights

New member
גיבורים זה גאוני.

OMG. יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30 ונר ראשון של חנוכה (ווהו!). יום רביעי - אחמ"שית 8:30-15:00 ובערב עם אביב
יום חמישי - אין תוכניות, אולי קצת שופינג בת"א. פפפ איזה שבוע מגוון! שבוע טוב בנות

פרוע משהו

ראשון- יוצאת מהבית, נפגשת עם החייל שלי בתחנה מרכזית ת"א ואנחנו נסועים יחד לב"ש ואם ירצה השם גם יהיה לנו עוד קצת זמן שם ומאוחר יותר עולה על אוטובוס לבסיס. שני עד רביעי - בסיס חמישי - בבסיס בבוקר ואז יוצאת הביתה, מקווה שהחייל גם יצא ואז נחזור ביחד ואם לא נחזור ביחד אז לפחות נראה אותו בלילה. שיהיה שבוע טוב

N o o s h y

New member
שבוע מלא אחרון באזרחות

וואאאאאאאאאאאאאייי. ראשון: אני לא יודעת איך זה קרה, אבל אני צריכה להיות בשבט בפאקינג עשר בבוקר כדי להיות בוגרת (עללללללק) ביומעבודה של הט'ניקים. הסכמתי רק בזכות רעות כפרעליה, אני מקווה שהיא תמצא מישו אחר כי אני רוצה לישווווווווון. שני: בעקרון כלום. אולי להסתובב קצת עם אימא ולראות את ניצני. שלישי- רביעי: בקיבוץ של שחר. חמישי: צניחה חופשית עם אוליצ'קה, אם אני לא אשתפן בסוף.

Jiglly

New member
אעעע את עושה בחוף הבונים?

יואו הכי תהני בעולם זה פשוט מדהים

Jiglly

New member
פעם רביעית שאני שולחת הודעה זו

קיצר שדה תימן זה סקייכיף נכון? אני עשיתי בפרדייב, בחוף הבונים עם עוד חברה היה מדהים, ממש ותצלמי DVD זה לגמרי שווה את התוספת כסף

שלחופה2

New member
../images/Emo137.gif

ראשון- ניתוח שני-שלישי- התאוששות בבית רביעי- חזרה לעבודה..

שבוע יומולללללדת :)

ראשון - וינגייט 09:00-17:00, יומולדת לאמא, אחיין שלי אצלנו עד הערב, בלילה עם כולם (כולל צליל פיינאלי!! הייתה באילת על חשבון מיתוס הזונה) שני - נו וינגייט, בטח פגישה עם הרכזת שלי בערב. שלישי - וינגייט... אולי אולי אולי חיפה עם רין וצליל ולירן ואולי לישון שם רביעי - חופפפפפפפפש מהעבודה וזין על כולם. בערב יש פידיון לעילי [האחיין החדש, אם תהיתם
] [מבטאים את זה Ilay]. אני אחראית על העוגות & עיצוב האירוע. בלילה עם.. עם.. יקיר ויניב? לא יודעת חמישי - וינגייט [נוט טו סלף: להכין עוגה ולהביא לעבודה!] ובלילה ה-מסיבה שליייייי:) בווייס, אם תהיתם. הייתי אומרת שחתמתי קבע עם המקום. יום שישי זה כבר היומולדת... יה...:p

Jiglly

New member
יו הסתכלנו ברשימות וראינו קבוצה שהלכה לאילת

זה נשמע בנננזונה!! גמני רוצה P: איפה זה הווייס? נשמע לי מוכר תהני מלא ושיהיה מזל טוב:)

זה הכי שווה בעולם את לא מבינה

אני עובדת שם עם חברות הרי, אז אמרנו להם שאנחנו רוצים שיסגרו אותנו כצוות באילת. במילים אחרות - סופ"ש עם החברות על חשבון מיתוס. יאדה יאדה אנחנו ב"רשימה"... ואז לסופש הזה ביטלה איזה אחת ולמי הם יפנו כמחליפה? כמובן לצליל! שטוחנת שם משמרות בלי סוף ואם היא לא יכולה להגיע היא תמיד מסדרת מישהו במקומה...:p אז היא הייתה שם סופ"ש ואומרת שהיה מגניב לגמרי. הוויס זה בפיתוח, כיפי בטירוף. את מוזמנת לבוא להתרשם ביומולדת שלי:p ותודה:))

Jiglly

New member
כןן גמנחנו עובדות 3 חברות!

ורצינו גם אבל לא ביררתי על זה פרטים ממש איך זה הולך בדיוק?! וואי איזה כיף לה:) זה נשמע מעולה.. חחח אולי אני עוד אבוא :)

חח אנחנו עובדות עם כל מי שאנחנו מכירות בערך

איזה שכונה... :p עבדת בפסטיבל עכו? זה על אותו עקרון - שולחים אותך לאילת על חשבונם לסופ"ש. אנחנו שומרות שבת אז היא לא עבדה בשבת עצמה, רק בחמישי בלילה בשישי בבוקר ונראה לי שבמוצש גם את לא משלמת על כלום חוץ מעל הוצאות אישיות שלך... לינה ואוכל הם מסדרים. ומקבלים בונוס של כמעט 200 ליום!!! אבל זה הכי שווה בעולם וכולם רוצים את זה אז צריך ממש לשבת לשרון/שרה על הוריד... אני מקווה שיסדרו פעם לכל החברות ביחד]: חח

Jiglly

New member
יואו השרה הזאת! נשמעת כאילו היא הולכת להתאבד

בכל רגע P: וואי קיצר זה נשמע ממש מגניב נראה מה אפשר לעשות :] יאללה עפתי לעבוד בירושלים ;[ מה גשם מה!!!!!

למעלה