תכנ"ש

mkarin

New member
משוה

ראשון: עבודה, בערב יומולדת לחברה שני: עבודה כל היום שלישי: עבודה, בערב הופעה של רן דנקר ובית הבובות וא"כ מסיבה רביעי: עבודה כל היום חמישי: עבודה בבוקר, בערב מופע אירי בירושלים ><

SomebodyElse

New member
חרא

מחר - צבא, אחרי זה רציתי לנסוע לבקר חברה שמאושפזת בחר"פ בצריפין [בחיים לא הייתי מעלה בכלל על דעתי שאפשר להתאשפז שם], אבל עכשיו נראה לי שעדיף להיות בבית. מקווה שהיא לא תעלב. יום שני - צבא, אחרי זה נוסעת לחבר ומנסה לגרור אותו לקניון להחליף שתי חולצות שגדולות עליו. אה ויש מצב שאחרי זה יוצאים עם חברים מהצבא. יום שלישי - צבא כרגיל, לא יודעת מה עוד. אולי ביום שלישי אני אסע בכל זאת לצריפין לבקר את החברה. יום רביעי - תורנות מטבח
. נדמה לי אחת לפני האחרונה. יום חמישי - צבא, ואחרי זה לא יודעת, אבל שיגיע כבר יום חמישי...! צופה שבוע מחורבן
.

SomebodyElse

New member
אני רוצה..

להיות בבית כרגע זאת לא בדיוק הבחירה הראשונה שלי
אבל צריך...

טם טם

ראשון - מגיעה באיזה 3-4 לבסיס עם האוטו. וויפי. מה גם שאבא טס... שני - שמירה. שלישי - הדרכות, עבודה במרכז סימולציה. רביעי - המרכז נפתח!! וה"פ החדש יוצא. :) אולי רבעוש? חמישי - בטוח שהביתה...

Mardy Bum

New member
מהמם

מחר: אולי לנסוע לירושלים לביאנלה עם אנשים מהמגמה למרות שאין לי כוח ממש. אם לא אז סתם להיתקע בבית כמו פוסטמה שני: בי"ס לסיים את החרא בוידאו ארט (..עם המורה ששונאת אותי. כמה מגניב) כלום שלישי: בי"ס+לערוך את החרא בוידאו ארט אולי סרט בערב רביעי: כלום חמישי: בי"ס+כלום אולי לנסוע לסבתא ולקניון רמת אביב להחליף איזה סווטשירט מכוער שקנו לי הולי סמוקס תוציאו אותי מהמקום הזה

Small talk

New member
גם אני רוצה תוכניות מסודרות ../images/Emo10.gif

בית ספר,מתישהו ביל"ו סנטר,מתישהו רמלה, אולי ת"א,עבודה,משכורת,חנוכה (אם הם לא יחליטו מחר שהם חוזרים כוסאמאשלהם ויהרסו לי את חנוכה), לבחור תפקידים שאני רוצה ולשלוח את השאלון בחזרה למודיעין (למה שואלים אותי פעמים מה אני רוצה לעשות בצבא?) לישון לישון לישון לישון, לסדר תחדר,בטח לקבל מחזור, אולי נוסעת לצפון/נשארת לבד בבית ואולי עושה משהו עם הבית הריק.

LimiMimi

New member
לשם שינוי בא לי להתחיל.

ראשון - חייבת דחוף ללכת לבנק להפקיד צ'ק. 16:30 עובדת בבלוק עד 00:00. שני - כלום
יומולדת למיין אבל. שלישי - חוגגים למיין! ובערב ארוחה. רביעי - הוא אמור לבוא, אין לי מושג מה הולך עם זה. חמישי - עובדת עד ארבע בקולנוע, ומארבע וחצי בבלוק. התמוטטות. שישי - בוקר בקולנוע. שבת - ערב בקולנוע. בעיה - יש לי משמרת גם בבלוקבסטר וגם בקולנוע באותם הימים ואותן השעות, עדיין אין לי מושג איך לוותר ולמה.

בייב רק תעשי טובה קטנה

ותמצאי לעצמך קצת זמן, את יודעת לנוח והכל שלא תשחקי את עצמך בטעות

הא

ראשון-מקווה סוףסוף לישון עד הצהריים. בערב עבודה שני-כנל שלישי-כנל רבעי-בבוקר הולכת לצבא. בערב עבודה חמישי-ישנה עד הצהריים ובערב עבודה שישי בבוקר עבודה. בערב מקווה שאראה אותווו

s h a r o n 7

New member
" רק בשביל חיייבוק ... "../images/Emo126.gif

ראשון בייבסיטר (1), שיעור פרטי באנגלית, בייבסיטר (2), יציאה ציוותית/מסיבה שני על הבוקר חידוש דרכון, שיעור פרטי במתמטיקה, לקנות חרמוניייית (!!) + קניות אחרונות ל 67 שלישי א י ן יומפעייילות ! סטטטטלה בשבט רביעי שיעור פרטי בלשון, לסדר את התיק לטיול חמישי-שישי-שבת ט י ו ל - ח נ ו כ ה

MaddyD

New member
חראטבן

ראשון - קמה בבוקר הולכת לוטרינר עם אחותי ובל לעשות כמה חיסונים או שקר כלשהו שכזה, אחרי זה לתופרת, אחרי זה ללילה בצבא, יומיים לפני שחרור. כן כן. חיי ממש יפים שני - חוזרת הביתה ב12 כזה. סידורים פקה פקה, בטח אני אשן קצת, אולי אלך לעבודה, אני צריכה להתקשר.. הולכת לישון אצלו שלישי - קמה אצלו מוקדם מידי , הולכת לבוקר בצבא, חוזרת.. זהו מריצה טלפונים לרופאים והכל רביעי - משתחררת. בערב חוגגת איכשהו. בטח איתו חמישי - וואי אמא להההה לא יודעת. אין לי מושג. יש לי פסיכומטרי בחמש. שישי - לא יודעת.. מטורף .. אממממ אולי עבודה? אני בטח אלמד קצת.. שבת - אולי אפטר באומן 17 אני והחבר לא החלטנו אם בא לנו ללכת כי יש די ג'יי מחורבנת השנה וזה לא שווה ממש את ההשקעה הכספית.. זהו. פחד אלוהים. אזרחות

../images/Emo71.gif

ראשון - קמתי סתם!יש שביתה אז לא הלכתי לביצפר.אני אהיה פה קצת,אח"כ אלמד לפיזיקה וב2 אלך לישיבת מש"צים.:) אחה"צ פיזיקה עד המוות כי אין לי מושג על מה אנחנו לומדים .. 18:30-20:30 שיעור היפהופ ^^"
שניביצפר עד 14:30 אם לא תהיה שביתה,אחה"צ לחרוש למתמטיקה וללכת לעדי/ברק/אלמוג שיעזרו ליי]]];
שלישיביצפר עד 14:30[מועד ב' במתמטיייקה דאממט!],אח"כ פעולת משצים בנושא כנס חנוכה ^^" שאלות בעיות וכו'.אנערף מה אחה"צ,נראה כבר.אולי להשלים את השעות שינה שאיבדתי בגלל המתמטיקה הזאת.|: נר ראשון
רביעיביצפר עד 14:30 בהנחה שלא תהיה שביתה,15:00-17:00 מחויבות אישית בשניידר.18:30-20:30 סטודיו ^^" ווהו לישון מוקדם כי למחרררררת -
חמישיכנס מופ"ת!!!1
הולך להיות כאאאזה כיף:) עוד מישי יוצאת?
שישי כנס מופ"ת עד הצהרים.לישון הרבה ו..אולי לצאת בערב?
שבתלישוןלישוןלישון כי למחרת עוד טיול. שבוע שמתחיל עמוס ואני מקוה שיסתיים מעולה:)

Bitch47Percents

New member
כיף גדול

ראשון- קמתי מוקדם עם הבחור אחרי לילה כיפי ממש, בסוף יצאנו מאוחר והגעתי למשרד באיחור של שעתיים, אבל לא נורא
עודמעט חוזרים הביתה ואז כנראה נאפיס קצר עם ענבלי שני- משרד, אולי מכינים עוגיות! שלישי- משרד, אם לא יירד גשם אולי סיבוב ביאליק עם רותם, לבזבז את המשכורת!, נר ראשון של חנוכה! רביעי- משרד, בפעם האחרונה לשבוע הזה! חמישי- חיסון בבוקר, ואח"כ חופש!

Liraz 6q

New member
חזרתי לראשון..

מה שאומר שאין לי מושג.. רק יודעת שהלילות יכללו את אופירי.. הערבים את מריאני ועומרי והבקרים את אחותי וניצ.. חח שבוע טוב:]

למעלה