תכנ"ש

RainbowL

New member
איזה שבוע קליל ../images/Emo3.gif

ראשון- בבוקר עבודה מפגש סמינר בארבע 7 וחצי ישיבת שכבה שני- עבודה בבוקר שיחה אישית בארבע אחר כך מכון שלישי- עבודה בבוקר מיד אחר כך מכון אולי אצל חברה מרמת גן בערב כל הבנות אצל קורל בבית החדש רביעי- עבודה בבוקר שיעור אנגלית בשש מכון בשבע לארוז :) חמישי- 8:00-----> סופשבוע באילת עם המועדון האהובים שלי :)

לא בדיוק אבל בערך

[בים בם בום] ראשון- האמת שכלום, בטח להשלים קצת את השעות שחסרות לי, ואחה"צ/ערב לצאת או משהו שני- קמה מוקדם בבוקר עם אמא ואנחנו נוסעות לפגוש את בת דודה שלי כדי למצוא לה בגדים לחתונה של הבת שלה, אז כנראה שחורשים חנויות מעצבים בדיזינגוף סנטר ואם נעבור בבצלאל אני בונה על קנייה של סתם בגד ים + סנדל שלישי- קמה מוקדם ונוסעות ללשכ"ג, אחרי זה עם חברה יום שופינג בת"א, בערב אני בחוץ בטוח רביעי וחמישי עוד לא סגורים, אבל מה שבטוח אני בטח אנהג הרבה השבוע P:

shachari

New member
אחח איזה כייף ../images/Emo13.gif

אילת - אילת - ו.. אילת
ים, קניות , שטויות , חיוכים מפה לשם . מה יותר טוב מזה ? מגיע לי קצת אחרי השבוע הזוועה הזה שעברתי | :

coolit

New member
שיהיה..

דבר ראשון ממחר בערב מתחילים תשעת הימים של אבל על חורבן ביהמ"ק ולכן אין בילויים, סרטים, מוזיקה, קניות, לתפור, לסרוג, ללכת לים או לבריכה וכו'. אני מקווה לדחוף כמה שיותר שיעורי נהיגה כי הזמן קצר כבר עד יומולדת 17 ואני רוצה להוציא רישיון כמה שיותר מהר ולהיות מגניבה חיחי. וגם הלוואי שיהיה לי הרבה בייביסיטינג. וחוץ מזה: היום- הייתי בסניף, עשיתי הליכה, ושוב בסניף מחר- בעז"ה לקום מוקדם ולהתפלל ויש לי מה לעשות אם אני אקום. בצהריים שיעור נהיגה, ואחה"צ בעז"ה אסע לירושלים עיה"ק תובב"א!! לסיבוב שערים יום שני- יש מועד ב' במתמטיקה ואני אמנם לא ניגשת אבל חברה שלי אמורה להביא לי ספר שנמצא אצלה כבר חצי שנה אז אני אקפוץ לביצפר לקחת ממנה. יש לי כח לתת ב15-16, וב1830 פג"ר והלוואי שעדינה תישן אצלי! יום שלישי- יומולדת שנה לאחיין החמדמד שלי וגם לחברה שלי. משפצים תבית כנסת בסניף יום רביעי- כח לתת ב10-11 [אבל כ"כ צפוי שדווקא אז יהיה למורה לנהיגה נוח לעשות שיעור.. מה אני אעשה?] ואין תכנונים מיוחדים לאח"כ. יום חמישי- קטיף.

היי בריצ מזה כוח לתת ?../images/Emo71.gif

אירגון לתת או אירגון כח לתת שליד ישורון?אפשר להתנדב שם?מה עושים שם בדיוק?ומאיזה גיל הם מקבלים?

coolit

New member
כח לתת זה אכן בתוך ישורון

זה ארגון שאוסף רהיטים ומוצרי חשמל מאנשים, ומפזר אותם במחסנים ברחבי הארץ. אנשים נזקקים יכולים לבוא למחסנים ולקנות רהיטים תמורת תשלום סמלי [חמישה שקלים, משהו כזה]. אממ.. המוקד הטלפוני הוא כמו שאמרנו בתוך ישורון, ומה שעושים זה רק לענות לטלפונים\לעשות טלפונים. אבל כולם שם דתיים אז זה משעשע כזה אם תהיי שם.
אבל את יכולה בכל זאת אם את רוצה, אני אהיה איתך ואסביר לך מה עושים ואם תרצי לבוא שוב תוכלי..! ומאחורי הקניון הגדול יש מחסן של כח לתת ובו צריך לסדר דברים וכאלה.. זה נראה לי יותר חשוב.. ממ אני לא זוכרת את המספר שלהם בעל פה. ייתכן שזה 9219858. אם את רוצה אני אבדוק לך :]

כמו שזה נראה עכשיו...

ראשון- עובדת עם אבא, בערב כנראה הארי פוטר החדש -!- ודייט ראשון עם מישהו חתיייך רצח :] שני- ים וכנראה סיבוב בגדים שלישי- חברה ראשונה מתגייסת, הולכת ללשכ"ג גיוס איתה ואז להוריד בקבוק עם חברה אחרת יהיו תוכניות אחרות בטח.. נראה כבר. רביעי- חברה שניה מתגייסת, אותה אחת שהורדתי איתה בקבוק. הולכת איתה גם ללשכ"ג ומורידה בקבוק עם עצמי. האבידה.אני אשכרה על סף התאבדות. חמישי- מסיבת גיוס לידיד.. אח"כ פאב או משהו שישי- כמו שהיה אתמול, מסיבה בplay!. שבת- רחוק לי מדי..

©big smile©

New member
"מה נשאר לנו מה, רק סיכוי קלוש.."

ראשון לישון הרבה, ולקוות לא לקום עם הנגאובר. אני לא בטוחה עד כמה אלך לעבודה, כי לא בא לי לעבוד לבד, אז אולי אלך לחדר כושר או משהו. בערב נראה לי בפאב. שני לפגוש את מיכלי בבוקר, ואני אהיה אצלה כמה שעות טובות [בתקווה גדולה מאד שזה אכן יצא לפועל] פסיכולוגית ב18:00 לפגוש את מור, ולצאת שלישי בבוקר ללכת עם אמא לעוד קניות לאילת אח"כ נראה לי עם ספיר מסיבת גיוס למור, או משהו בסגנון [נראה לי] רביעי-חמישי אין תכנונים, רק בחמישי בבקו"ם כי מור מתגייסת, וכנראה אח"כ בת"א עם ספיר.

MaddyD

New member
נייסי

מחר = קמה מאוחר (טוב מה השעה) משמרת ערב, חדר כושר ובערב יוצאת לשתות עם איזה מישהו באוורבוך? לא יודעת עדיין איפה שני - בוקר צבא ערב ספינינ וסאקייה שלישי - עבודה בוקר צבא ערב רביעי כנל שני, רק בלי הסאקייה חמישי - כמו שני

Shusho

New member
אשכרה יש תכנון ../images/Emo6.gif

ראשון: שומרת על שני לכמה שעות, מסיימת לקנות דברים קטנים (כמו מנעולים לתיק...) לגיוס עם אמא שני: ענבר באה מתישהו, בערב כנראה נפגשת עם חברות, עוד לא בטוח שלישי: יש לי משהו לעשות ואני לא זוכרת, אה ולסדר את התיק לגיוס, בשלב הזה אבכה לכל מי שרק יסכים להקשיב, אני מקווה שעידן יבוא לפה וישן איתי, אבל לא לפני שאמא ואני נחזור מארוחת ערב לגיוס בפפריקה :) רביעי: מתגייסת על הבוקר
חמישי: ניחוש, מישהי? שישי: או שאני חוזרת הביתה (שזה קצת דפוק אחרי יום וחצי בצבא) או שאני סוגרת שבת (שזה נשמע מזעזע, אבל אני מקווה שזה יקרה. כדי שזה לא יקרה אחכ ושבועיים לא אראה את הבית)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif שום דבר לא בטוח עם החופש הזה...

ראשון הייתי עם אמא בפורמה [מועדון כושר] לאימון אינטנסיבי של חצי שעה נשארת בבית קצת ויורדת עם אמא למרכז כי משעמם בבית ואין אוטו [מוסך..] לסדר את החדר+ללמוד לתיאוריה החבר יבוא
שני עבודה בירושלים מ9 עד 4/5 ככה להיפגש עם החברה הכי טובה שחזרה מטורקיה
שלישי עבודה בירושלים מ9 עד 4/5 לא ידוע..
רביעי עבודה בירושלים מ9 עד 4/5
חמישי לנסוע עם אמא לתל אביב או משהו לראות את החבר
שישי עבודה בירושלים מ9 עד 4/5 בנות הדוד שלי מגיעות עם האבא לארוחת ערב+נגרור את החבר גם סבא,סבתא ואח שלי חוזרים מבלגיה והולנד [טיול ברמצווה] אז נלך לקחת אותם מהשדה
שבת עבודה בירושלים מ9 עד 4/5 לא ידוע

שבוע טוב..

ראשון - קמתי ב8 בשביל ראיון עבודה בארומה, עבודה ב11 ואז בערב עמרי יבוא ובטח נראה סתם טלוויזיה בבית שני - עבודה ב12 וחצי, אחר כך אני רוצה ללכת לעשות סיבוב לחפש עוד אופציות ואז בערב עמרי יבוא.. שלישי - עבודה ב12 וחצי, ובערב עמרי בא
רביעי - כל היום עם החתיך שלי
יש לו מבחן ואז הוא בא אלי בצהריים חמישי - וואלה, אין לי מושג מה במשך היום, אבל בערב עם עמרי

חחח הקראתי לו את זה

והוא אמר את אותו הדבר
"את ממש מגוונת אה?" כאילו שזו רק אני בקשר הזה!

מה פתאום

אמרתי לו "וואי תראי משהו מצחיק.. אם הייתי עושה תכנון שבועי זה היה ככה" והקראתי לו חחחח

JuSt A GiRl 94

New member
שבוע ארוך!!

ראשון: לדבר עם המכון כושר ואם יוצא שאפשר לבוא עם חברה לשיעור קיקבוקסינג בשמונה. שני: לבוא למכון כושר לעשות אימון (שעה ככה). שלישי: דיאטנית בבוקר, אולי לבוא לחדר כושר לעשות אירובי (או יוגה דינמית?). בערב נושאים לרחובות להופיע- מקווה שילך טוב. אולי חוזרים הביתה אולי לא. רביעי: ללכת לאימון בחדר כושר. חמישי: אממ...כלום. שישי: לעשות אימון (החדר כושר פתוח עד חמש) וואו, ממש נראה כאילו יש לי חיים. (צינית-צינית-צינית).

AnGeL DoLlY

New member
שבוע בנזונההההה

מחר - ב-9:00 בגרות ב005, הפסקה של חצ"ש ולנסות לשפר ל100 את 003 (יש לי 92 סופי ובא לי על המאה) כי לא למדתי לזה בכלל. ובקיצור- מחר החופש שלי מתחיל רשמית. (:) שלישי- בטח נעשה משהו עם סטפני שטסה לצרפת ל3 שבועות. רביעי- יומולדת
לצערי אין לי פרטנרים לשופינג בצהריים [סבתא עדיין בניו יורק ואמא חייבת לעבוד] אבל כנראה שעם הבנות לים, בערב לFRAME או משהו ואולי אחרכך יבואו אליי אנשים. חמישי- הופעה עם הלהקה + מפגש סיכום שנה, נפרדים מהבוגרים ;[[[ בלילה סבתא מסיעה אותי לתחנה מרכזית בת"א ואני עולה על אוטובוס לבדדד עד לטבריה, כי כל המשפחה שלי שם בטיול ואני צריכה להגיע בערב. שישי שבת בטבריה עם המשפחה המורחבת, טיול ג'יפים, כינרת, פיינטבול...יהיה כיף חיים :)

yaeli87

New member
חם חם חם!!!

ראשון- חזרתי מהבסיס באיזה 11,הייתי בחדר כושר,הייתי אמורה לעשות גבות אבל הקוסמטיקאית הבריזה לי ולבד אנילא יודעת לעשות,אז אני ממש תקועה ;[,ב-1:30 יש לי תור לספר...ואחה"צ אני אסע למאמי בטח. שני- משמרת כפולה. שלישי- חדר כושר,מאמי,8 חודשים
רביעי-משמרת כפולה. חמישי-בית,חדר כושר,מאמי,רגיל כזה...סופ"ש בבית!!!

למעלה