תכנ"ש

moruush

New member
יורד בחוץ גשם ../images/Emo6.gif

ראשון בבוקר עם אמא בנתניה לכמה סידורים. שעווה [?!], להתחיל להתאים סטים למחנה. בערב שיחה לקראת כרמיאל על מי מה ומו [לא מחדשים לי כבר כלום] וחזרה לכרמיאל :) +קביעת מיקומים. שני לעשות שעווה/תיקונים. ולישון המון
שלישי שוק הכרמל לארוז למחנה וללכת לישון מוווקדם
. רביעי-חמישי-שישי-שבת ברביעי בבוקר יוצאת למחנה עד ראשון בערב

N o o s h y

New member
שלומי שבן באמת מלך ../images/Emo47.gif

ראשון: קמתי בבוקר כמו מניאקית לתגבור של שעתיים במתמטיקה (יש! עכשיו אפשר להגיד שהתחלתי ללמוד!), אחרכך הלכתי לנעה והכנו לביבות גבינה וראינו בנות גילמור, התכניות להמשך הן בעיקר מתמטיקה. שני: בגרות במתמטיקה, אחרי סיימתי עם התיכון סופסוף ובחמש וחצי יש לי ישבצ כתיבת ממערך מחנ"ק. בערב דופקים ת'ראש. שלישי: לנסוע לת"א להוציא חולצות לטיול טרום גיוס ואז יומפעילות. רביעי: וואלה לא יודעת. נראה לי שאני אלך לשוק בבוקר ואני די בטוחה שיש יומעבודה למחנ"ק. בערב יש לי משמרת משש עד עשר! טוב שלא D: חמישי: טיול סופשנה לשכבגגגגגגגגג בניצנים! הולך להיות בנבנזונהההההה שישי: טיול גיוס :]

josie1986

New member
השבועות עוברים מהר

ראשון - חזרתי לא מזמן מהפסיכומטרי, היה ארוך. עכשיו אני אלך להכין שיעורים ובסביבות 16:30 אני הולכת לבייביסיטר. ואז אני אחזור ואמשיך לעשות שיעורים. שני - אקום כשאקום, הולכת לקנות כרטיס טיסה לאוסטרליה
, אח"כ שיעורים רבים ואז ניראה. בערב יוצאת לרוץ. שלישי - בבוקר יש קבוצות עבודה של הפסיכומטרי (עברית/אנגלית/מתמטיקה) עד בערך 15:00, ומשם אני נוסעת שוב לבייביסיטר. רביעי - בבוקר פסיכומטרי, אח"כ קצת שיעורים ושוב בייביסיטר, ואז שוב שיעורים ואז יוצאת לרוץ. חמישי - כנ"ל שיעורים ואולי סופסוף נסיים לתכנן את הטיול. שבוע מדהים.

טוב :)

ראשון:מתמטיקה כל היום ובערב אולי ישב"צ שני:לחזור על מתמטיקה קצת בבוקר ואח"כ לבגרות נראלי שב7 יש פגישה עם המהנדס :S ובערב לצאת קצת :) שלישי:בבוקר יום עבודה,12 שיחת שיבוצים וב3 יום פעילות בערב לצאת? רביעי:יום עבודה חמישי:יום עבודה בא לי ים ]:

Summer moved on

New member
../images/Emo179.gif

ראשון-קמתי ב11, למדתי מת'. 13:00-16:30 עבדתי. ועכשיו שוב מת':< שני- מועד ב' במת' 9:00-11:00. 13:00-16:00 עבודה. ואח"כ חברות. שלישי-עבודה 13:00-16:00. בערב ארוחה במסעדה עם המשפחה של אמא. רביעי-חמישי- קורס:]

קדימה../images/Emo71.gif

ראשון- חזרתי בצהריים והייתי בקניון עם אמא, בערב יוצאים כי יש לידיד שלי יומולדת. שני- כלום,להביא איכשהו לעדידוש את המכתבטיסה[להיפגש איתה אומשו?] אולי ללכת לישון אצל מישי כי לא בא לי לקום בשבע למחרת. שלישי- אם לישון אצל מישי אז לחזור בסביבות הצהריים, אם לא אז קמה בשבע[
] והולכת לאנשהו.עושים פה ריסוס בלעכס. אם לא ישנתי אצל מישי בשני אז ישמצב שאני אשןאצלה. רביעי- איפה שאני לא אהיה-באחת מפגש בעזריאלי, לצאת משם בארבע ולהגיע לאורטודנטית בזמן,מורידים לי את הגשר!! לחזור הביתה ולהתארגן למסיבה של ידיד שלי.:) חמישי- כלום.:) שישי- כלוםכלום. בערב-מסיבת פיג'מות אצל דנהלה. נחמד.^^"

e l u l a

New member
לא מתוכנן לגמרי..../images/Emo153.gif

יום ראשון:חולה. די מתתי בבית ורק ישנתי כל היום אבל בסדר, אני מרגישה יותר טוב. ב20:00 הלכתי לשבט לשיבוצים[ אני ראש"צית צפ"ה
עם חברה ממש טובה ואני ממש מרוצה חוץ מש.. אין לנו ממש צוות
אבל יהיה טוב]. ועוד מעט יש מסיבת גיוס אבל נראה לי שאני אוותר כי אני מעדיפה ללמוד לבגרות מחר. יום שני:מועד ב' במתמטיקה 003, מנסה לשפר את ה95 ל100 אבל הקטע שלא למדתי אז נראה אם אצליח.. אחה"צ נפגשתי עם חברה שחזרה לגור ברעות אחרי איזה שלוש שנים שהיתה באיזה חור בנגב, אז נארגן איזה כמה חברות וניפגש איתה:]. בערב יש הופעה של להקה מוזרה ששמעתי בבוםבמלה וקבעתי עם אוריה שנלך לזה אבל האמת שמזה לא בא לי, וזה גם בלילה בת"א ולא ממש יהיה לנו איך לחזור לרעות אז בטח נוותר על הרעיון. אז סתם איזה משהו ברעות.. לא משהו מיוחד. יום שלישי:אולי ים.. לא יודעת. יום רביעי:הכנות לאילת:] יום חמישי:נוסעת לאילת עם עוד 18(!!!!) חברות!:)

THE ronch

New member
חו

ראשון- לקום אצל אסף, ללכת לעבודה, אח"כ גינת שינקין לקרוא קצת ספר, שוב עבודה, התבטלה, סנוקר ובירות ובחרובקה עם שני במסגר, עכשיו הביתה. לישון שני- אין עבודה!! רוצה לראות את אסף. שלישי- משמרת ערב רביעי- משמרת בוקר, אח"כ לצאת עם שרה חמישי- אין עבודה! שישי- לשתות למוות, לישון אצל אסף? שבת- משמרת ערב. יהיה לפנים

THE ronch

New member
קצת שינויים

היום (שני)- קמתי, צללתי קצת בבית, אחה"צ יצאתי לקפה וקצת קניות עם סיוני והיה הכי מדהים וכיפי בעולם, בלילה פגשתי את שרה, התעצבנו על כל העולם בערך וצללנו עוד קצת בכיכר מגן דוד, ואז פגשנו את אדם והיה כיף ועכשיו באתי הביתה. אפילו לא דיברתי עם אסף היום מחר- לקום בבוקר ולעבור לחדר של אמא כי באה המנקה, בשאר היום לישון, בערב עבודה ואח"כ אולי לצאת עם פחטר (שֵני) אם היא סוגרת משמרת יום רביעי- משמרת בוקר, בערב תצוגת אפנה של איזה מעצבת ששרה מדגמנת (כפרהשלי!) ואח"כ בירה עם אדם

רייל

New member
ממ, הכל עדיין לא ממש בטוח,

אבל ככה לפחות הייתי רוצה לראות את השבוע הזה. ראשון - בבוקר הייתה הדרכה של הדיאליזה שההורים רצו שאשמע, אח"כ הלכתי להחליף ספרים בספרייה. אח"כ שיעור נהיגה ראשון והיה מוצלח ממש, אח"כ הלכתי עם ג'ס וספיר ללין, ונפגשנו עם אח"כ עם חברים שלהם, וסיימנו את הלילה בנאפיס. בהרצליה פיתוח, שהיה מזעזע. אין כמו נאפיס בכפר סבא. שני - עוד הדרכה של הדיאליזה (לאאאאא נגמרררררררר) בבוקר, אח"כ אני צריכה להתקשר למורה נהיגה. אח"כ אנערף. שלישי - אני באמת מקווה שחיפה, לבקר את לימור ולישון אצלה. רביעי - חוזרת מחיפה. אם אני חוזרת די מוקדם, אז בטח שיעור נהיגה אח"כ. חמישי - אם לא יצא ביום רביעי, אז שיעור נהיגה בבוקר. אח"כ תל אביב, נפגשת עם עדן האהובה שלי (אחחחחחח סוף סוף יוצא לנו כוסאמק, פויה על דימונה). אח"כ הופעה של יוני בלוך עם מגי'לה שלי. אני ישנה אצל מגי. שישי - בצוהריים אני נוסעת לקניון ערים (הרים?), מחכה למגי שתסיים לעבוד, ואח"כ מתישהו אנחנו נוסעות ליומולדת של טל. שבת - חוזרת מטל בצוהרים, אנערף מה אני עושה אח"כ.

למעלה