תכנ"ש

EVE Lights

New member
אין כמו ליבי! ../images/Emo23.gif

יום ראשון - פסיכומטרי (שיעור מרתון אחד לפני אחרון!!!
) 9:00-14:00. אחה"צ נמנום קל, 20 ש' תיאוריה, בעיות צירופים ו-2 אנסינים באנגלית. הייתי אמורה לעשות מעורב כמותי אבל עשיתי אותו כבר היום
יום שני - להתעורר בצהריים, תרגול מעורב בעיות יחידות 1-3, כללים א-ד, הסקות מילוליות ומדעיות ו- 50 practice באנגלית. מוי כיף. נקווה שהבעיות לא ידכאו לי את החיים, אני לא אוהבת במיוחד
יום שלישי - אוי ואבוי. הרגע קלטתי שמחכה לי תרגול מעורב של היגיון יחידות 1-3.
אני הולכת למות...
חוצמזה - 20 ש' תיאוריה, סידורים ו- 50 practice באנגלית. why meeee whyyyyyyyy... יום רביעי - סימולציה אחרונה ברוך השם!!!!
אחה"צ - 50 practice, מעורב כמותי 3 ו2 יחידות בהבנת הנקרא. בערב עם אביבבבבב
יום חמישי - סופרים שבוע אחרון לפני הבחינה!!! OMFGGGGGGG. אני אתעורר מאוחר, אעשה 20 ש' תיאוריה, שקרנים, 18 אוצר מילים אנגלית, מעורב כמותי 4 ובערב בטח אצא עם מאיה או משהו. אולי לדאבלין אני מקווה... נראה.
שבוע פורה לכולנו

ממש עמוס../images/Emo6.gif [על מי אני עובדת]

ראשון - יום הולדת לידיד ממש טוב שלי אולי נצא בערב שני, שלישי - כלוםכלום רביעי - כנראה מסיבה חמישי - כלוםכלום שישבת כנל אחחחחחחחחח, כמה כיף שיש חיים.

Lost Lullaby

New member
../images/Emo176.gif

ראשון- אין לי שמץ. אמורה ללמוד למתמטיקה אבל זה מה זה לא הולך לקרות. צריכה להתקשר לניר [המנהל סניף] בשביל שיגיד לי לבוא לחתום על מסמכים כבר!! שני- מועד ב' 003 + 004. בצהריים לנוח, בערב מסיבת גיוס שלישי- רופא ב16:00, בית מרקחת [מלאי לגלולות עד שיסתדר בצבא], זהו? רביעי- אין לי שמץ חמישי- צבא ;| הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo28.gif

יום ראשון- ללכת לרופא, ללמוד יום שני- שיעור אחרון בקורס! יום שלישי- ללמוד, לעשות את סימולציה ד' יום רביעי- ללכת ללשכה בבוקר, לעשות סידורים בעיר, לשלם את הדו"ח
, ללמוד, ואולי לנסוע לגבעתיים בערב. יום חמישי- סימולציה אחרונה!!!! ואז שבוע למאנייק
, עושה הליקס סופסוף! לקנות מתנה למור. יום שישי- אולי ים בבוקר, בערב יומולדת למור. זהו נראה לי, יאללה עוד שבועעים וזה נגמר!!!!

SomebodyElse

New member
נראה לי שממש כלום

מחר - קמה ממש מוקדם כי אחותי טסה לסאמר סקול, אז כל המשפחה מלווה אותה לנתב"ג. אחרי זה עולה על רכבת לקריה. שני - צבא רגיל שלישי - צבא, תור לרופא... צריכה לקבל 2 הפניות רביעי - צבא כרגיל, בערב יוצאים חמישי - צבא כרגיל, מקווה לא להירדם משעמם

OverSharing

New member
לא הכי יודעת.../images/Emo103.gif

ראשון- 1000 מתכונת ב003. אח"כ ללמוד 005, 1400 שיעור נהיגה ראשווון! ב1500 יומעבודה עד 2000 ואז שיבוצים!!! אמאלה. אח"כ נראה לי לישון מוקדם. שני- בגרות במתמטיקה בבוקר, אח"כ ים!!!11 שאר השבוע זה דיי חופש..:) איזה כיף! אז יש לי כמה סידורים בת"א שנראה לי אדחוף באחד הימים ובעקרון פשוט לישון ולסדר את החדר ואת הארון וכו'.. לראות את חברות שלי אולי..:)

mkarin

New member
שיעבור כבר יום שניייייייייייי

ראשון
לחרוש למתמטיקה. שני
בגרות בבוקר, שיעור נהיגה כפול בצהריים, הליכה אחה"צ. שלישי
הליכה בבוקר. אני אמורה לסדר את החדר. וללכת לדירה של אחותי לסדר לה את הארון. ואז ארוחת צהריים עם אחותי. וא"כ או להמשיך לסדר את החדר או את הארון של אחותי. רביעי
כנ"ל - או סידור ארון או סידור החדר. חמישי
הליכה בבוקר. שישי
יום הולדת לחברה, אולי יוצאים בערב או משו.

הממ

מחר בבוקר קוסמטיקאית, אחכ רופא שיניים. כנראה שבסביבות הצהרים נוסעת לת"א לפגוש חברה ומתישהוא צריכה ללכת לקנות מזרן למיטה יום שני אין לי מושג שלישי אני צריכה לקפוץ לאנדוקרינולוג שלי לקחת חוות דעת לצבא ובערב לסדר תיק רביעי בבוקר קבענו ארוחת בוקר משפחתית לכבודי (מרגש) בערב בטח חברים שיהיו בבית חמישי מתגייסת

Bitch47Percents

New member
יאללה.

ראשון- בלינסון בבוקר, נוסעת למשרד, נכנסת לדירה, אבא מביא לי דברים שני- משרד, אולי לפגוש מישהו שלישי- משרד רביעי- משרד חמישי- משרד, חוזרים הביתה

svety

New member
שומדבר מיוחד-../images/Emo190.gif

בקצרה- עבודה, פסיכומטרי, עבודה, פסיכומטרי, וחוזר חלילה. אולי מתישהו לפגוש את אהרון. זהו פחות או יותר... שבוע מעפן...

הופ הופ

ראשון-נוסעת בסביבות 10 בבוקר ללשכה לראות מה קורה..[כבר מתגעגעת..בוהו]...אחכ בסביבות 15:00 אסע הבייתה..אני חייבת להתחיל לכתוב לכולם דברים..ואם אספיק בערב אלך למרכז פה לראות מתנות יפות לבנות במשרד [יש לי כבר קצת רעיונות
] שני-חופש-צריכה לעזור לאמא להכין כל מני דברים לשתיית שחרור שלי...כמובן להמשיך לכתוב את הברכות..ללכת למסדר את הברכות של המפקדים...ולגנוב באיזו חנות עטיפה כדי לעטוף את המתנה המדורית.. שלישי- ב14:00 שתיית שחרור...עד אז אני צריכה לעשות פן
ולוודא שלכולם יש מתנות וברכה...שאפאחד לא יצא מקופח.. רבעי-טופס טיולים ובערב נחה.. חמישי-מדור שחרורים...צריכה לברר מה קורה עם התנדבות למילואים...ובערב אמורה להיות מסיבת שחרור עם חברה...אבל בספק אם אעשה כי יש בשישי בבוקר פסיכומטרי...אז נראה לי מסיבת שחרור אני אפצל בין שישי בערב לשבת בערב... שישבת-לצאת [והמון] לחגוג את השחרור עם חברים וחברות
טה-טה. שבוע נהדר לכולם!

Small talk

New member
שבוע לפנים../images/Emo13.gif !

יום ראשון - חרישה ל004 (עוד לא התחלתי). יום שני - 004 ואחרי זה תחילת החופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!. יום שלישי - לסרט עם אחותי , אני עובדת בשביל אבא. יום רביעי- לקנות חזיות עם אמא, אחה"צ יכול להיות עובדת בשביל אבא. יום חמישי - שיעור נהיגה ראשון אמור להיות לי שיעור אומנות באותה שעה, אבל אם אני לא אצליח להזיז אותו אני לא אלך. בטח יהיו כל מיני דברים ספונטנים באמצע.

GoOni

New member
שבוע נחמד ועמוס ומשפחתי.

ראשון- עבודה עד 13:00, ואז נוסעת לסופרלנד\לונה פארק (עדיף סופרלנד, נכון?) עם הבן דוד האוסטרלי שלי. הכי לא בא לי בעולם, אבל שיהיה. יכול להיות כייף. שני- יום הולדת לענבל. בבוקר יעל ואני נכין דברים ומתנות והכל, ומהצהריים ניהיה איתה. באמצע יש לי סוג של דייט לא רומנטי, ואני חושבת שאני אתעלף.P: יהיה יום טוב. שלישי- עבודה ושיעור נהיגה ואני ממש מקווה שאני אוכל להפגש עם בן. רביעי- נוסעת לצפון עם משפחתי ה-מעט-מעיקה לקיאקים או משהוD: חמישי- שיעור נהיגה בבוקר, אחר כך תל אביב עם הבן דוד. הארי פוטר בערב. שישי- שופינג עם אמא ברמת אביב, ובערב הבן דוד יטוס בחזרה לאוסטרליה.

למעלה