תכנ"ש.

little shorty

New member
רד עוד גשם

ראשון - להשתעמם למוות. אולי לעשות משהו עם חברה... אה בעצם שיעור נהיגה בבוקר. שני - שיעור נהיגה בבוקר, עבודה בערב, מקווה שהוא יבוא לישון אצלי או שאני אצלו. שלישי - יומולדת לחבר
24! נוסעים לצימר, בערב כנראה מסעדה או משהו וישנים בצימר. רביעי - חוזרים הבייתה בצהריים, עובדת כפול. חמישי - עבודה בערב, מקווה שמסיבה אחרי זה כי יש עופר ניסים
יאללה מתארגנת לנאפיסססססססססס שבוע טוב

MaddyD

New member
niceee

sunday - layin back at the pool .. later today mall in miami monday - walkin round boca and a mall shlishi - same.. revii - manhatan till next monday. lifes good

EVE Lights

New member
פצצצ.

יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00, ענבר חוזרת מלונדון
יום שני - יומולדת לאבא
אחמ"שית 8:30-15:00, כשאני אחזור הביתה ההורים מזמינים "פת קואה" בטייק אוואי לכבוד היומולדת, יהיה טעים בנזונה. יום שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30, ושנה לנו
יום רביעי - העלאת מבצע (כוסעמק) 9:00-18:00? עד 19:00? לכו תדעו. בערב עם אביב במסעדה לכבוד השנה שלנו.
יום חמישי - אני מקווה מאוד שאני אספיק ללכת ליריד המותגים אחה"צ כי ב- 19:00 יש חתונה ב"טראסק" בנמל ת"א. ברר. אם אני לא אספיק, אני בטח אלך בשישי בבוקר... שבוע טוב

טם טם

מחר: מגיעה ב-10 לבסיס, כדי לא לעבור ב' מ"מ, ולהמשיך לעבוד על המערכים החדשים שאני כתבתי. בערב: צאלים, פאב שני: סיום המערכים, ישיבה, עריכה וכו'. בערב: צאלים, פאב? P: שלישי: צפייה בהדרכות בתרח"ט או של הפלה"ק. בערב: צאלים, פאב? ;[ רביעי: אולי ג'וליס? המשך צפייה. בערב: פאב למוות חמישי: יציאה ב-7 בבוקר הביתה כן כן, כולם בתרחט חוץ ממדריכות הרפואה משמע כל יום הן ישתכרו למוות ואני אנהג. P:

THE ronch

New member
חמוד.

קיבלתי את כל המשמרות הכי טובות בעבודה שביקשתי.
יום א'- בי"ס (הגיע הזמן ללכת קצת) מ12 עד 3. אחרי זה ללמוד למבחן בתנ"ך, ולראות את אסף כי אני מתגעגעת אליו כ"כ. בטח אשן אצלו או משהו, צריך לראות מה קורה. יום ב'- משמרת בוקר. אחרי זה ללמוד למבחן בתנ"ך. יום ג'- בי"ס מ9 עד 12. אחרי זה ללמוד למבחן בתנ"ך. יום ד'- מבחן בתנך עד 9 וחצי. אחרי זה משמרת בוקר. אחרי זה בטח לבנג'ו, לפצות אותו קצת...אולי לישון אצל פיצ. יום ה'- משמרת בוקר. בלילה הופעה של תמרלין בפטיפון (ל-פ-נ-י-ם
) יום ו'- בי"ס עד 9 וחצי ואז משמרת בוקר. בערב לצאת עם שרה כרגיל לסבב הקבוע (אודליה-עירא-בנג'ו בטח). אולי פיצ אחרי זה כרגיל יום ש'- סוף סוף אין עבודה בשבת! אולי נעשה איזה משהו מעניין.

אוי, עמוס מדי. ../images/Emo10.gif

ראשון- קמה מוקדם יחסית, כדי שיהיה זמן למקלחת ארוכה ופן, ואז מתחילות החובות- לסיים ולהדפיס את הטקסט להגשה ללכת לחנות טישירטס לקחת משכורת על תחילת חודש שעבר לקנות יומן חדש בסנטר במקום זה שאבד 16:00-21:00- לימודים שני- 10:00-13:00- חונכת [בוהו.
] בטח נסתובב לנו ברחבי ת"א והיא תכריח אותי להיכנס לחנויות ספרים יד-שנייה כי היא יודעת שיש לי פוביה קלה. איכס, אני שונאת אותה. בשלב מסוים אצטרך גם לקרוא את הסיפור הקצר לשיעור "יצירות מופת במאה ה-20" 14:00-21:00 - לימודים שלישי- 9:00-16:00 - לימודים [אבל מעצבנים במיוחד. יש מצב שאבריז] רביעי- 13:00- דיאטנית, 14:00- טיפול באומנות, 15:00- פסיכולוג. אח"כ, אם אספיק איכשהו, צפייה בסרט "מועדון קרב" וכתיבת ביקורת ארוכה ומפורטת עליו. ואם לא, עדיף כבר שאפרוש מלימודים ברגע זה... חמישי- 9:00-12:00 - פגישת סיום עם החונכת השנייה. אוף, אותה דווקא חיבבתי. 14:00-21:00 - לימודים [/17:00, תלוי אם אבחר לוותר על שיעור תסריטאות, שבעקרון יש לי פטור ממנו...] אח"כ, כולי תקווה שאצא לאנשהו. אוי. אוי. מעניין אם אשרוד. שבוע טוב!

למעלה