תכנ"ש.

Lost Lullaby

New member
לא ידוע יותר מדי

מחר להגיע מתישהו למצפה, בערב פעילות היכרות במתנ"ס יום שני פגישת סגל השאר לא יודעת

Small talk

New member
אני יודעת רק על יום ראשון

אני לא רוצה לתכנן שום דבר כשאני לא יודעת אם אני לומדת או לא. ראשון - לקום בבוקר, להתקשר למספר שהשאירו לי באימייל לצבא לשאול אותם מה לעזזאל קורה עם המנילה שלי (3 פעמיים הקלדתי אותה, פעמיים באינטרנט ופעם בטלפון, יש לי 3 מספרי אסמכתא שונים והם עדיין טוענים שלא הקלדתי). קיבלתי איזה שאלון צבאי ביום חמישי ויש לי 3 ימים להחזיר להם, אז אני צריכה לסיים לכתוב קורות חיים מחר (ולהתייחס לנקודות השיא והשפל שלי, איזה נקודות שיא ושפל יש לי בגיל 17 שאני רוצה לספר לצבא?!). ב14:40 יש לי שיעור נהיגה מה שאומר שאני צריכה לגרור את עצמי לרמלה והכי לא בא לי בעולם, וכבר נמאס לי מנהיגה אחרי שבשיעור שעבר הייתי סנטימטר מטסט והיה לי שיעור עם מורה אחר שאמר שהוא לא בטוח שאני מוכנה לטסט. בערב אנחנו יוצאים לכבוד היום הולדת של אח שלי (שהייתה ביום שישי אבל לא יצאנו בשישי), בואלינג ומקס ברנר בראשון כנראה.

Bitch47Percents

New member
לסדר תיק לירושלים. אוף.

ראשון- חיסון [מאאאוחר. חה.], נוסעת לירושלים, משרד, דירה [
] שני- משרד,מפקדת היחידה באה- להסתיר את הטראגוס טובטוב, דירה שלישי- משרד,אולי לת"ש לפריסה של לירן, דירה רביעי- משרד, הביתה חמישי- נסיעה לירושלים, משרד, הביתה דברים לזכור- להזמין תור לגסטרו בשע"צ, תור לרופא יחידה- להעביר תיק למרפאת קבע לפגוש שני ידידים

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בוקר ../images/Emo13.gif

ראשון 11 חודשים
אבל החבר עדיין לא חזר מטורקיה... בטח יותר מאוחר לנסוע עם אמא לאנשהו ללמוד קצת 4 וחצי עד 6- שיעור של האפרוחים *הפסקה של שעה* מקווה שהחבר יחזור עד אז... 7 עד רבע ל9- קלאסי 9 עד 10 וחצי [כי אז בטוח שהחבר יחזור
] להקה
שני שיעור נהיגה ב9:20 שעה פסיכולוגיה כי אני מפסידה את הראשונה בגלל השיעור פרזנטציות [?] פיצ
אולי אולי אולי אני אלך לרפרטואר
שלישי אין שומדבר בבצפר.. בטח שיעור נהיגה בבוקר או משהו אולי פיצ יבוא לישון פה/אני שם...
רביעי לא ידוע גם בבוקר.. צהריים: 4 וחצי עד 6-שיעור של האפרוחים *הפסקת התנחלות אצל החבר
* 7 עד רבע ל9- קלאסי 9 עד 11-להקה
חמישי שעה ספורט בבוקר [??????] שיעור נהיגה או משהו.. בערב- שעה פוינט
שישי שעה פסיכולוגיה+3 שעות מודרני
שיעור פרטי ב4 וחצי אצל פיצ שלי
שבת חזרה מרוכזת..בלאט יהיה ארוך

פקפקפק../images/Emo71.gif

בוא נראה מה מצפה לנו]; ראשון- עוד שעה ככה להתחיל ללמוד לאזרחות-לחרוש תחיייים אני לא יודעת כלווום! לישון שעה ככה ללכת לטלצ' בצהריים סטודיו!היפהופ 18:30-20:30
לישוווווווווווווווון שני- ביצפר - 8:20-13:30/14:30 ? מבחן באזרחות לקנות ג'ינס?? אחה"צ ללמוד לאנגליתת![חח כן בטח.] שלישי- ביצפר 8:20-14:30 14:30-15:30 פעולה ראשונה של הפש"צים המעצבנים!חהחה ללמוד לאנגלייייייית רביעי- ביצפר 8:20-14:30 ללמוד לאנגלית!!לחרושלחרושלחרוש סטודיו שיעור ג'אז]: 18:30-20:30 חמישי- 8:20-13:00 ביצפר,מבחן באנגלית!! כלום?אנערף שישי- 8:20-12:00 ביצפר[יום הסובלנות
] ללמוד לביולוגיה! לצאת? איפושהו שם גם: להפסיק להתגעגע אליו לקבל ציונים בהיסטוריה ספרות תנ"ך של"ח ומתמטיקה[אמאלההההה!] לקנות קליפסים,לקנות ג'ינס,למצוא את מחברת פיזיקה לנקות את הבלוך,לנקות את הנייק ולנקות את האולסטאר לזרוק בגדים שלא צריך ..

AnGeL DoLlY

New member
תמיד זה משתנה

אבל יאללה למען הסדר היום- עבודה [עוד לא התחלתי לעבוד בכלל .. מי יודע כמה זמן אני אתקע פה] אחהצ ביוטופ עם הבנות, שניצ צריכה להתקשר אליי ולקבוע שיעור נהיגה שני- יש סדנת הפקה מ10:00-14:00, ולמרות שאני ממש לא חייבת להיות שם זה יכול להיות הרבה יותר נחמד מעבודה. וגם הפרטנר יהיה שם ואולי נשב אחרכך לצהריים אז לא יודעת, נראה מקווה לשיעור נהיגה, וב17:00 להקה. שלישי- 10:00-14:00 סדנת בימוי שחקנים לקבוע קוסמטיקאית לחמישי אולי רביעי- אותן שעות, סדנת בימוי וצילום שאני מחוייבת להיות בה חמישי- אולי קוסמטיקאית בבוקר, להקה אחהצ ובערב יש הופעה של היהודים בבארבי בכפ"ס. אם יהיו פרטנרים והסעה אני אשמח ללכת..בא לי :) ושישי שבת אולי לאילת אם אח שלי בפגרה מהכדורגל!!!!

yaeli87

New member
לה לה לה...

ראשון- אחרי שבת,פן,קצת ספורט,אחותי ובערב עדיין לא יודעת... שני- משמרת כפולה שלישי- פגישת יעוץ ביואל גבע,בערב מ-א-מ-י! רביעי-משמרת כפולה חמישי- בטח בבוקר חדר כושר אולי תיקון פן קליל [כי יהיה גשם כל השבוע עם המטריה החדשה והיפה שלי לא תצליח לשמור לי על השיער...] ובערב או מאמי או חברות. שישי- בטח בבית,א.ערב בטח אצל סבתא כי היא חזרה מחו"ל ואולי לכת... שבת- נראה כבר. שבוע טוב!!

yaeli87

New member
...

אחרי מכתב מרגש במיוחד והסבר על הכל כולל הזונה הקטנה...פלוס שיחה של 300 שעות בערך...ואחרי חודש של פרידה בערך... החלטנו שאנחנו יותר מדי אוהבים אחד את השני ומספיק עם השטויות...

Dawson girl

New member
בהצלחה בפגישה!../images/Emo13.gif

אני הייתי היום, בקריון... לא מחדשים שם יותר מדי אבל תמיד טוב לשמוע מידע
איפה את עושה את הקורס?

עמוס כמו לאיודעתמה];

א: מבחן בביו', זיינתי ת'שכל כמו שבחיים לא עשיתי, וזה דיי נכון בסוף(כל הזיוני שכל שעשיתי), חזרתי ב1 הביתה, הגעתי לאחות, היא חבשה את האצבע ועוד מעט הולכת לצילום, בערב אולי ללכת להצגה ולישון בפנימייה. ב: בי"ס, בפנימייה ללמוד עוד הרבה 02, להכין המון דברים לפעולה, ולנסות להתחיל לבנות את הטיול ג: בי"ס, בית. ד: בי"ס, מבחן בתנ"ך, פעולה, להכין ת'טיול. ה: בי"ס, בית, להכין ת'טיול.. ו+ש: טיוללללללללללללללללל קן. אמןן ירד גשם והטיול יתבטל!!

N o o s h y

New member
טוב, פתאום זה נחת עליי.

היום: קמתי באחת עצבנית מאיזה חלום, הלכתי לאכול צהריים אצל ממי, קיבלתי הצעת עבודה ובלילה אני אשן אצל ממי כי פפי שוב נסע למרוקו. אולי אני אראה את שקד היום גם. מחר- חמישי: עובדת בגני התערוכה (ביתן 15, תבואו! חח. סתם, זו תערוכה משעממת) בקבלת פנים ובבר. 13:30- 22:00, משלם על נסיעות, 25 שקל לשעה, 850 שקל בארבעה ימים. מה שאומר שיש לי כסף לצניחה חופשית בעוד שבועיים שלושה
אולי בשלישי אני אלך לללא תחתית בפיגאל אם אני לא אהיה מתה.

:)

היום: חזרתי ממנו, הדס באה אליי. נראה אם אני אחזור ללמוד. שני-שלישי: ללמוד רביעי: ללמוד, בערב אני כנראה בהרצליה. חמישי: ללמוד, כמה מפתיע. בין לבין ללכת לתופרת, ולקחת מחן את המדפים שלי.

Liraz 6q

New member
שבבבבבבבוע טוב:]

ראשון- עשינו סידורים של העסק כל היום בנקים וכאלה.. ישנתי קצת צהריים ועכשיו מתארגנת ויוצאת עם מריאני והחמולה שלה לבארסה בראשון.. שני- איקאה בתוכנית שאר היום לא ידוע אולי מייקי בערב.. שלישי- לא מתוכנן אבל זה בטוח יכלול קניות וארוחת צהריים איפושהוא.. כנראה בתל אביב עם חברות רביעי- שוב שופינג ולאנ'צ אולי באיזדורה.. חמישי- יהיה חם ומגניב זה כלכך כיף לא לתכנן כלום שאתן לא מאמינות!!!! :]

עדיב4

New member
קרקרקר.

ראשון - ביה"ס + טכניקה + הולכת לנישי.
שני - ביה"ס + אימון + להקה
.
שלישי - ביה"ס (בוחן בגיאומטריה) + ללמוד למדעים.
רביעי - ביה"ס (מבחן במדעים) + אימון.
חמישי - ביה"ס + להקה
.
שישי - ביה"ס + שיעור פרטי באנגלית + יציאה\ארוחת ערב אצל סבא וסבתא.
שבת - כבר נראה
שבוע טוב בננות

בלעכס. ../images/Emo25.gif

ראשון: בבוקר אבא העיר אותי לעבוד, אח"כ הכנתי עוגיות, הלכתי למטר לשבת על פעולה והלכתי לעבוד בספרייה. שני: יש לי יוםהולדת
. בבוקר אחי העיר אותי ואמא הכינה לנו עוגות והיו מתנות וזה. בשבע יוצאת לכיף מדריכים, לאיודעת איפה. שלישי: פעולה. רביעי: שיעור גיטרה, מקווה שגם לעשות משהו פורה. חמישי: כנראה בר באה
[קרן אור בחיי העגומים, באמת].

למעלה