תכנסו דחוף!!

למה את שואלת??

את בכלל לא נמצאת בפורום שאת שואלת?? חוצפנייה!! אתם רואים כמה המפגש מעריצים לא פיייר?? כי כל פלוץ מסכן נכנס לפה ושולח מסר ואח"כ כל מי שיזכה זה סתם אנשים שבחיים לא נכנסו לפה!! ג'יזס!! איזה עצבון!!!!!!!!!!!!!!!11

כןן אביי באמתת זה מעצבןן!!!

אבלל באמתת נראהה ליי שתפוזז יבחרוו ילדיםם מכאןן כאילו מהפורום...כיי זה באמתת לא פיירר אבלל אין מה לעשותת תפוז יבחרווו את הכיי טובביםם!! לא משנה עם הם יהיו מהפורוםםם או לא!!!

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אבללללללללללללללללללללללל..בעצםם לא יודעתת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

על מה..........

מדברים על המפגש מעריצים שמארגן תפוז?????? אם כן אז אני לא ראיתי שמפורסם על זה כלום בעוד מקומות ולכן אין סיבה שילדים אחרים יראו את זה אבל אם כן אז אין מה לעשות.... עזבו, אל תתייחסו אלי אני גם ככה תכף משתגעת מרוב שעמום, לא יצאתי היום...

אני לא מסכימה איתך.....

מה זה משנה אם הילד בפורום או לא? יש כאלה שאוהבים את הסדרה לא פחות מאיתנו, אז מה שהם לא כותבים בפורום? לא כל אחד אוהב פורומים.......

shany tz8

New member
נכון אביטל!!!! וזה בדיוק מה

שהתכוונתי בהודעה שלי!!!!!!!!

אבא'לה!!!!

לא הייתי איזה שבועיים בפורום!!! גוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדד.... על מה אתם מדברים??? אוף תגייייייידווווווו..............

אבי גררררררררררר../images/Emo46.gif

אוף את רואה עכשיו זה לא פיירררררר
גרררררררררררררררררררררררר
איזה עצביםםםםם אוף
זה מעצבן דיי לא פייר

גיגי123

New member
הצילוווו

אם אתם רוצים להציל אותי ואת דניאל משיעמום תכנסו לצ'אטטט ל"פורום מיכאלה שליטה" בבקשהההההההההה

חן הדגה

New member
../images/Emo46.gif

זה באמת לא פייר שאת הורסת לאנשים מהפורום את הסיכוי שלהם לזכות. עם כל הכבוד, יש כאלה שמגיע להם יותר

galgol21

New member
דיי אתם הורסים לנו את הסיכוי

תקשיבו צריכים לעשות רשימה של חברי הפורום ולא לתת לכל אחד את הסיכוי לזכות, כי יש כאלה, שרק בשביל זה, ירצו להכנס לפורום וזה ממש לא פייר

perfecta

New member
בדיוק../images/Emo29.gif

זה לא הגון מצדכם, אנחנו משתתפים בפורום הזה, וכן לנו מגיע לנסות לזכות....אבל אם אתם תבואו ותנסו גם זה הורס לנו את הסיכויים, ולא בצדק! זה כמו שילדים שאוהבים את אהבה מעבר לפינה ומשתתפים בפורום שם, ינסו לזכות במפגש עם כוכבי הסדרה שלהם, ואנחנו נבוא, נשתתף גם, וננפץ לכם ת'סיכויים! זה מה שהיית רוצה שיקרה?!

זה ממש מעצבן!

אתם חושבים שאפשר לפנות למישו בעניין הזה?? פיבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה