תכנסו דחוף!!

אפשר לנסות.....

לשלוח מסר למארגני המפגש שבו תהיה רשימה של ילדי הפורום בלבד..... תחשבו על זה ומי שישלח שלא ינפה ילדים!!!!! לרשום את כולם!!!!!

ובנוסף........

אפשר כדי שלא יווצרו טעויות ברשימה שאחד מהמנהלים (יוני או ירדן) יעשו אותה.....

תאמינו לי שמי שמארגן את המפגש יודע

בדיוק מי הילדים שמשתתפים ומי הילדים שלא משתתפים וסתם נדחפים הם לא יקחו סתם אנשים שלא יודעים כלום על מה שקורה בפורום

איזה תקועה אנייייייייי../images/Emo10.gif

אוףףףףףףףףף פחות סיכויים לזככותתת ובגלל זה ילדים נרשמים עכשיו לפורום..
אני גם חושבת על הרעיון עם הרשימה..

../images/Emo99.gifנתי ,אוףףףףףףףףףףףף../images/Emo10.gif

אני רוצה לפגוש את נתייי....
אוףףףףףףףףףףףף
פחות זיכויים לזכותתתתתת אין סיכוי שאניי יזכהההההה אוףףףףףףף
אני מקווה שעוד חדשים לא ידחפווווו
-עדוששש מאוכזבת---

גםםםםםםםםםםם אנייייייייי../images/Emo99.gif

רוצה לפגוש את נתן היום חלמתי עליו לפני יומיים חלמתי לפני כמה זמן חלמתי עליו כמה זמן עוד אני יחלום ולא אפגוש את הדבר האמיתי אוףףףףףףף אני רוצה לפגוששששששש אותו הוא כזה יפההההההההה וחמודדדדד ואני אוהבת אותו שרופה עליו שפוייה עליו מאוהבת בווווו קשותתתתתתתת נתן למה אתה כל כך מושלםםם?! טלוש+מושלמוסס=אהבההההההה

כן גם אני חלמתי עליוווווו

אתמוללללללל
חלמתי שהלכנו ((כל הפורום)) לפגגישת מעריציםםםם ואז אני((עדה)) צליל אביטל ואת!!! רצנו אל נתייייייי יואווווווווו איזה חלום חלומי זה היהההההה
איך בן אדם יכול להיות מושלם כל כך?!?!?!?! אני אוהבת אותו!!!!!!!!!!

לא רואים את זה!!!!!!!!!!!!

בלחלום לא ראיתי....לא יודעת....איך להסביר..!!!1 העיקר שחלמתי עליווווווו וזה ביאס אותיייי רצח

perfecta

New member
אני חלמתי על אפרתתתתתת../images/Emo29.gif

והיא נתנה לי נשיקה בלחי!!! למה זה היה רק חלום?! אוף!!!!!!! אני רוצה שזה באמת יקרה!!!! אני רוצה שנתן ואפרת ייתנו לי נשיקה בלחי... אווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףף איזה חארות הילדים שנדחפים למבצע... אבל תקישבו שנייה... מי שיזכה במפגש זה זה אלו שיהיה להם את הסיבה הכי טובה...לפי כך למי שלא משתתף בפורום, אין סיכוי... אני צודקת???

SofyTofy

New member
תקשיבו../images/Emo103.gif

כל מי שרוצה לשלוח מסר - יכול, בלי הגבלה. אבל מי שבוחר את הילדים, יש לו את השיקולים שלו במי לבחור. תעשו טובה ותנו להם לבחור. אתם לא יכולים להגביל אנשים מלשלוח.

למעלה