תכנסו בבקשה ....

EnchantedS

New member
יש לך מושג כמה פעמים

אמרתי להם את זה?.... לא, זה לא עזר... בסופו של דבר יהיה לך עור של פיל.:) אוקיי, כמעט.

KariNi15

New member
.....

אם אתם שופטים כאן אנשים ע"פי כל דבר אזזז אתם ממש אבל ממש מלאי פוזה,ומתנשאים .... !!

zoe80

New member
מה אכפת לכם מה שאנשים אומרים, כל

עוד אתם אוהבים. תקשיבו- רק כשאתם אמביוולנטים לגבי הטעם שלכם או לגבי להקה אז אתם לוקחים את זה ללב. ותחשוב על זה. אם אתם שלמים עם ה"החלטה" שלכם לאהוב להקה X, תשימו זין על מה שפלוני אלמוני ג'ון סמית או ווטאבר אומרים. מה בכלל אכפת לכם? ואנשים תמיד יגידו אם הם אוהבים או שונאים, זה פורום, זה אינטרנט. ככה זה. זכותם להביע דעה. אתם בוחרים אם להעלב ממנה או לא.

EnchantedS

New member
זה קשור באיך שהם מתנסחים יותר...

באמת ממש לא אכפת לי אם הם אומרים על להקה שאני אוהבת שהם לא אוהבים אותה וכל זה. שיגידו שהם ממש שונאים אותה והיא עושה להם כאב ראש. אבל לשמוע "חרא" "מסריח" וכל המילים האלו שלא הומצאו כדי לתאר מוזיקה, זה לא כל כך כיף....

KariNi15

New member
נו...

אני מתכוונת שמצידי תאהבו או לא תאהבו ....פשוט אל תשפטו להקות על פי הצורה שהם שרים ת'שירים ...או מתאפרים...או מתלבשים זה כל הנקודה שלי!!!! כי יש אנשים שזה פוגע בהם זהו סוף דיון !! עכשיו נשנה נושא... אני חדשה,מקווה שאתם אוהבים זיוני שכל כי לי יש הרבה כאלה (בהומור כן?) .....מה קורה כולם?

KariNi15

New member
ו...

אני מתכוונת שמצידי תאהבו או לא תאהבו ....פשוט אל תשפטו להקות על פי הצורה שהם שרים ת'שירים ...או מתאפרים...או מתלבשים זאת הדרך שלהם להתבטות אז שיהיה להם בכייף.... כי יש אנשים שזה פוגע בהם !!!end of discussion עכשיו נשנה נושא... אני חדשה,מקווה שאתם אוהבים זיוני שכל כי לי יש הרבה כאלה (בהומור כן?) .....מה קורה כולם?

s a r a h13

New member
קורה שהרעיון של הפורום הזה הוא

להביע דעות שונות ומגוונות על להקות שמשתייכות לז'אנר רוק. מה את רוצה שנעשה פה? אויש נו תעשי לי טובה, זה כ"כ מטומטם, אף אחד לא נפגע מכמה הערות בציניות, וזה סך הכל פורום מזויין אף אחד לא נעלב, כולה פורום שאנשים כותבים בו סתם כדי להשתעשע ולהעביר את הזמן, אז תפסיקי להפוך את זה למלחמת עולם 3 כי זה דפוק. סוף הדיון מקווה שזיוני השכל שלך בעתיד יהיו קצת יותר ברמה מהשרשור הזה. השתלבות מהירה

KariNi15

New member
הי שרה ...אני קארין ../images/Emo163.gif

ד"א את נשמעת יותר מגיל 14 באמת ..הלוואי וירבו כמוך (לא כולל אותי ..)

KariNi15

New member
....

אין מחילה ......זה פגע ביי קשות (סתם!! כל אחד והתגובה שלו כמו שאמרו זה תפקיד הפורום...להביע דעה)

למעלה