תכנסו בבקשה ....

KariNi15

New member
...

צודקים המוכער טיפש עילג באמת לא היה במקום...אבל המתנשא ועוד איך... ומזת'ומרת מה אכפת לי ....זה פשוט מעצבן שאנשים קובעים לפי איך שחברים בהלהקה מסויימת נשמעים או מתאפרים או מתלבשים ....זה הטבע שלהם אז שיתלבשו איך שבא להם רוצים ככה שיתלבשו ככה מבינים ת'נקודה........ נגיד הייתי אומרה לך הלהקה הזאת והזאת שאתה שומע היא סתם של וונאביז ...מה היית אומר ..הייתי בטוחה שהיית מגן על הלהקה שאתה שומע נכון? אזז תפסיקוו לרדת על להקות...מהההה אנשים באים לפה כדאי שתרדו על הלהקה שהם שומעים?!

Sum41xGiRL

New member
אם היית עפה על להקה שאני אוהב

ממש לא היה מעניין אותי מה את אומרת. כי לא אכפת לי מה את חושבת, או מה כולם חושבים. אני יחודי לעצמי.

21Revol

New member
ככל שאת מדברת יותר ככה את עושה יותר

צחוק מעצמך. אז את סתומה. קורה, יש הרבה כאלה, לא נורא. אבל אין צורך לנפנף בזה.

s a r a h13

New member
הרי בשביל זה קיים הפורום!

לדיונים, להתכתבויות, מקום שלכל אחד יש חופש ביטוי לומר כרצונו ואת דעתו על כל להקה. אחרת מה נעשה פה?!? אז אל תבכי ותתחילי לקחת דברים בפחות רצינות.

Sum41xGiRL

New member
בדיוק.

למי שזה מפריע שילך. להתווכח ולדון על דברים זה הסיבות לפורום..

EnchantedS

New member
אתה יודע מה?

שכולם יגידו כל מה שבא להם. אבל.... למתן את זה כשזה נוגע לאנשים חדשים בפורום. אוקיי? כי הם לא רגילים לזה, וזה לא נעים. זה מוסכם?...

fire witch

New member
הבעיה העיקרית היא שזה לא הטבע שלהם

ועל זה סובבים רוב הויכוחים האלה - הרבה מהלהקות האלו להתאפר , להתלבש או לעשות מוזיקה מסוימת זה לא הטבע שלהם במיוחד ולכן : א. גם רואים שלעמוד ולצרוח עושה להם רע למיתרי הקול , האיפור השחור שורף להם בעיניים וכל מה שהם רוצים זה לעמוד בטקס פרסי ה"מוזיקה" של MTV ולהגיד תודה יפה לסוכן שלהם שהביאם עד הלום . ב. יש להם נטייה לסחוף אחריהם גדודי בנות טיפש עשרה מתלהמות שצורחות במלוא גרונן עם כל מיצמוץ שאהוב ליבן המצווח מפיק מגרונו החרוך . ועל כך נאמר - על טעם ועל ריח אין להתווכח , אבל על אם זה הטבע שלהם - על זה דווקא כן אפשר

EnchantedS

New member
לא יודעת,

הרבה מהלהקות האלו דווקא כן אוהבים את המוזיקה שהם עושים, וכן אוהבים להתאפר ולהתלבש ככה, וזה בלי קשר ללהקה. העובדה שלהיות מוזיקאי זה לא עבודה רגילה נותנת להם את האפשרות להתבטא ככה... לצרוח תמיד עושה רע למיתרי הקול.... אני לא הייתי עושה את זה במקומם, אבל אם הם מסכימים להקריב את מיתרי הקול שלהם.... אבל עישון עושה הרבה יותר רע למיתרי הקול, ומלא סולנים עדיין עושים את זה. וזה נורא מעצבן. לא חושבת? גם ללהקות "לא כאלה" יש גרופיות כאלו, אני בטוחה. וגם יש מלא שפשוט אוהבים לשמוע את המוזיקה.

fire witch

New member
מה שאני חושבת על עישון ...

בתור מעשנת את לא ממש רוצה לדעת מה אני חושבת ... בקשר ל"עובדה" שהרבה מהלהקות האלו כן אוהבות את מה שהן עושות - יש לי דבר אחד להגיד , זה אולי מגעיל , מרגיז ומעצבן שאנשים אומרים את זה אבל ...כשתתבגרי תביני . ואני לא מתכוונת כשתגיעי לגיל 88 ויהיו לך נכדים אלא כשתשמעי הרבה הרבה הרבה מוזיקה , דברים שתאהבי ודברים שלא , דברים שיישמעו כאילו הם נכתבו במיוחד בשבילך ודברים שלא תביני מאיפה החמור שעשה אותם הביא אותם ולמה הוא בכלל עשה את זה , ואז תהיה לך נקודה להשוואה ותראי למה יש כאן כמה חברה שממהרים לשפוט ולקבוע מה טוב ומה לא , אמנם חלקנו עושים את זה בצורה לא נעימה ( שאני בהחלט מתנגדת אליה) אבל יש בזה משהו - כשיודעים מה יש מעבר ללהקות הMTV ומגלים שגרין דיי/מיי כימיקל רומנס / כל להקה אחרת לא המציאו את הגלגל ובלאק סאבת' ,דיפ פרפל , קווין ועוד עשו את הדברים האלה הרבה לפני ובחלק מהמקרים הרבה יותר טוב מ"ממשיכי דרכם" אז יש לך נקודת מוצא שאליה את משווה את הדברים החדשים שאת שומעת ומכירה וככה את מבינה שלפעמים לא כל מה שחדש הוא טוב ולא כל מה שישן זה עתיק וזקן . וחוץ מכל הבולשיט של הזקנים שניסיתי לדחוף עכשיו - אם זה מה שאת אוהבת אז שהעולם ילך לה@$3יין , את תשמעי מה שטוב לך ומה שאת נהנית ממנו !

EnchantedS

New member
למה את חושבת שאני לא שומעת את כל

זה?.... אוקיי, אז אני שומעת את מיי כימיקל רומנס וגרין דיי, אבל מצד שני, אני גם שומעת קווין, איירון מיידן,קצת בלאק סבאת', ולהקות כאלו. ובמקום להגיד "החדש יותר טוב" או "הישן יותר טוב", אני פשוט אומרת ששניהם טובים. גם במצב כזה את חושבת שאין לי נקודה להשוואה? בקשר לעישון- תעשני כמה שבא לך, אבל אני פשוט שונאת שזמרים מעשנים... ראיתי הופעה של איזושהי להקה, שהזמר בה מעשן. קודם כל, ראו שזה לגמרי הרס לו את הקול. וגם, כבר מהשיר השני הוא התחיל להתנשף כאילו הוא רץ 5 ק"מ... לאנשים כאלה זה ממש לא טוב....

fire witch

New member
אז אם את שומעת את כל זה

אז סבבה , זה מצוין ובמצב כזה בכלל אין לך מה להתרגש ממה שכל מיני אהבלים ממשיכים לדבר עליו - את יודעת מה את אוהבת ? זה מספיק ! ומי שיש לו בעיה ? מבחינתי (ואני מקווה שגם מבחינתך ) הוא יותר ממוזמן לחרבן קוביה !

fire witch

New member
מה שאני חושבת על עישון ...

בתור מעשנת את לא ממש רוצה לדעת מה אני חושבת ... בקשר ל"עובדה" שהרבה מהלהקות האלו כן אוהבות את מה שהן עושות - יש לי דבר אחד להגיד , זה אולי מגעיל , מרגיז ומעצבן שאנשים אומרים את זה אבל ...כשתתבגרי תביני . ואני לא מתכוונת כשתגיעי לגיל 88 ויהיו לך נכדים אלא כשתשמעי הרבה הרבה הרבה מוזיקה , דברים שתאהבי ודברים שלא , דברים שיישמעו כאילו הם נכתבו במיוחד בשבילך ודברים שלא תביני מאיפה החמור שעשה אותם הביא אותם ולמה הוא בכלל עשה את זה , ואז תהיה לך נקודה להשוואה ותראי למה יש כאן כמה חברה שממהרים לשפוט ולקבוע מה טוב ומה לא , אמנם חלקנו עושים את זה בצורה לא נעימה ( שאני בהחלט מתנגדת אליה) אבל יש בזה משהו - כשיודעים מה יש מעבר ללהקות הMTV ומגלים שגרין דיי/מיי כימיקל רומנס / כל להקה אחרת לא המציאו את הגלגל ובלאק סאבת' ,דיפ פרפל , קווין ועוד עשו את הדברים האלה הרבה לפני ובחלק מהמקרים הרבה יותר טוב מ"ממשיכי דרכם" אז יש לך נקודת מוצא שאליה את משווה את הדברים החדשים שאת שומעת ומכירה וככה את מבינה שלפעמים לא כל מה שחדש הוא טוב ולא כל מה שישן זה עתיק וזקן . וחוץ מכל הבולשיט של הזקנים שניסיתי לדחוף עכשיו - אם זה מה שאת אוהבת אז שהעולם ילך לה@$3יין , את תשמעי מה שטוב לך ומה שאת נהנית ממנו !

Sum41xGiRL

New member
אם את אוהבת

ערבים, ווסקי, גלישה, מוזיקת סארף ופאנק-רוק בכיף. אם לא, גם בכיף:)

למעלה