תכנסו בבקשה ....

KariNi15

New member
תכנסו בבקשה ....

אני לא מבינה מה הבעיות שלכם...למה אתם חושבים שמה שאתם שומעים זה הכי שיש ....זה פשוט דפוק לאללה לכל אחד יש כאן תגובות של מתלהבים "הלהקה הזאת שאני שומע היא הכי טוב וסיסטמ (או כל להקה אחרת) הם סתם גרועים....של וונביז" (בקול מלגלג משהו) אז תפסיקו פאקינג לשפוט אנשים [הייתי חייבת להגיד את זה] תגיבו בבקשה ותסבירו לי מה הבעיות שלכםםם!!

KariNi15

New member
אויי דיי כבר עם הפוזה הזאת...

(ההודעה הייתה בהקשר להודעה של ניצן161 בקשר לאיזו להקה נראה לי DIS...משהו) לפני שאתם שופטים להקה מסויימת תנסו להבין ת'מילים כי קורים מצבים שהלחן לא טוב ובגלל זה אתם שונאים את אותה להקה אווו הדרך שבא החברים בלהקה מתלבשים,מתאפרים או כל שיט אחר מה זה משנה לכם איך הם מתלבשים או מתאפרים.... (זה כמו שאומרים לאנשים 'פריקים') ואתה REVOL מתנשא ,מכוער,טיפש,עילג ....תפסיקק אם הערות שלך!!

psychoit

New member
כשהיא אומרת מתנשא היא דווקא כן

אבל המכוער טיפש עילג לא היה במקום.

21Revol

New member
את מנסה להישמע מפגרת בכוונה?

אולי כשתפסיקי עם השגיאות כתיב נדבר על העילגות שלי. מה את בת 9? את מתנסחת כמו אחותי בת ה3.

EnchantedS

New member
אין לך מה להגיב אז אתה תוקף אותה

בקשר לדברים לא קשורים?... שתתנסח איך שהיא רוצה.

ילדונת, גם את שופטת.

אז על מה את מדברת? אם אנחנו טיפשים מלאי פוזה ומתנשאים למה זה הופך אותך שבאה לפה מטיפה לנו על מוסר בחוסר הנימוס והבורות שלך ואז עוד קוראת לנו מתנשאים. אם זאת לא התנשאות אני לא יודעת מה. בקיצור תעשני משהו ירוק או משהו חום ותרגעי קצת

KariNi15

New member
נוותר על עישון המשהו הירוק

(נתפשר על עישום המשהו החום) ואני לא מתנשאת אני בסה"כ רוצה שאנשים יפסיקו לשפוט אחרים

את כן מתנשאת כשאת באה ואומרת לנו

שכולנו שופטים וכולנו טיפשים אנד שיט את חושבת שאת יותר טובה מאיתנו. אבל הרי את בעצמך שפטת אותנו, ותאמיני לי שלפשוט אנשים זה דבר דיי טריוויאלי. אז מה את חושבת שעושה אותך כל כך מיוחדת?

Sum41xGiRL

New member
הייי

להוסיף "פאנקינג" במשפט בעיברית זה "פאקינג" לא מגניב..(ובטח שאת מדגישה אותו). אז אל תנסי לצאת מגניבה. חוץ מיזה, מה אכפת לך שיורדים על להקות? מה אכפת לך מה אומרים? יפי נפש עדיף משחיתויות וגועל נפש

למעלה