תכניות לפסח

stkachov

New member
תכניות לפסח

ישנה חופשה של כמעט שבועיים... מה התכניות שלכם לחג?

deathcaster

New member
ממממממממ

החופשה שלי היא שבוע... בניגוד לאחרים ...שבתוכה אני גם אצטרך לתת גיחה למעבדה כדי שהתאים החמודים שלי לא ימותו. מתכוון לנוח קצת וגם לסיים איזו עבודה שעד עכשיו התעצלתי לסיים אותה. יום ראשון הקרוב בשעה 2 בלילה יש פעם ראשונה בישראל בשידור חי WRESTLMANIA !!! וזו רסלמניה מס' 25... יהיה מגניב !!!

deathcaster

New member
תשובה

בהחלט וזה הקרב שכולם מחכים לו מול שון מייקלס, לאחר 8 שנים שהם לא התאבקו אחד נגד השני ערוץ 5 sport live, יום ראשון ב-2 בלילה.

stkachov

New member
אתה רציני?

הם לא איזה בני מאה כבר? ואם כבר בני מאה... האלק הוגן עדיין מתאבק?

deathcaster

New member
תשובות

אנדרטייקר ושון מייקלס - שניהם בני 44, והם למרות גילם, פרפורמרים הרבה יותר טובים מאשר הרבה צעירים בעסק... הם ללא ספק הולכים לגנוב את ההצגה. הולק הוגאן - בשנת 2005 הוא השתתף בתוכנית ריאליטי שנקראה: "הוגאן יודע הכי טוב" בה הוא שימש כשופט שיחליט מי יצא עם הבת שלו (בתו באמת לא שחקנית) ואיך לקדם את העתיד שלה ושל אחיה. הסדרה רצה 3 עונות וב-2008 היא נקראה "ברוק יודעת הכי טוב" ע"ש הבת. ב-2008 הוא הנחה כמה תוכניות של "אמריקן גלאדיאטורס", וגם ניסה לעשות תוכנית ריאליטי לקידום מתאבקים צעירים ( "Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling") אבל היא לא הצליחה. האם הוגאן יחזור להתאבק ? הוא בן 56 ... ובכן בהאבקות NEVER SAY NEVER, ריק פלייר בן 60 ועדיין מתאבק פה ושם.. טרי פאנק בן 65 ועדיין נותן גיחות פה ושם.... אז אי אפשר לדעת.. ייתכן שהוגאן יחזור להתאבק...

התכניות שלי לחג

הן ללמוד, להספיק לסכםן מאמרים שלא סיימתי, לתרגם חלק מהמאמרים שקיבלתי מאנגלית לעברית, ללמוד למבחן במחשבים וזהו. לא מספיק עבודה?

כן... צודק

נהייה חסרי חיים עד שנתחתן או נסיים את התואר

deathcaster

New member
ממממממ

את רוצה, אני רוצה.. אני אוהב לגשת ישר לעניין.... קדימה, בית בדירות מנקיס (פירוט יבוא במידה ויתבקש)... 2 ילדים (בן ראשון ובת אחריו בהפרש של שנתיים) ורועה בלגי בחצר.

מֵירַב

New member
צריך הרי להוריד את הבשר עם איזו עוגת גבינה

טובה או עוגת שוקולד קטסטרופלית חלבית....
אנחנו ממש לא כשרים, רק חסר שאכין בקר נמוך וזהו

deathcaster

New member
לפני ?

טכנית גם אחרי ובמהלך הפסח
נוסחתו של כמעט כל חג יהודי: 1. מישהו עשה לנו רע 2. רצחנו אותו 3. יאללה בוא נאכל

אני אוהבת להכין מאכלים ייחודים

לחג ובכלל שמאפיינים אותנו, האשכנזים
אני לא הולכת להרוג את עצמי בניקיון פסח השנה כפי שעשיתי כל שנה, גם ככה אף אחד לא בא להתארח. ואני לא הולכת לבכות על שום דבר, בעצם רק על דבר אחד שהוא יהיה חסר לי כל החיים וזהו.

למעלה