תכניות טלביזיה

אתה נמצא בחברה טובה ../images/Emo150.gif

לא רק אתה טועה / תועה / תוהה ..... הנה, טרי מהבוקר.... שבדיה... שוודיה... שבדיה... שוודיה... וגם וולבו שהוזכרה כדוגמה... פעם שבדיה ופעם שוודיה, פעם שוודיה ופעם שבדיה באותה רשימה עצמה. וכבר לא מדובר בעיתון של הטליבאן. להיפך !

עיניים

New member
חדווה ושלומיק,,,,,,,,,,

היו אלה יעל אביב ומנחם זילברמן (או אפריים שמיר שתמיד התבלבלתי בינהם),,, היתה הסידרה הישראלית הראשונה שאני זוכרת בטלוויזיה (בשחור-לבן כמובן). "הזמן עובר כל-כך מהר,,,,, אההה"..... לפני זמן לא רב, נערך כזכור טקס חלוקת פרסי האוסקר הישראלי (אותו גם תיארתי בפורום). בכסא שלידי ישבה אשה בשנות הארבעים המאוחרות שלה. היא ישבה וצפתה בטקס בשתיקה. לפתע, באחד מקטעי הקישור, הופיעו על מסכי הווידאו קטעים מסדרות הטלוויזיה הישנות. בין היתר, ריצדו על המסכים קטעים מהסידרה "חדווה ושלומיק". האשה שלצידי הליטה פניה בידיה, ועל אף החשיכה שבאולם הסינרמה נראתה המבוכה שפשטה על פניה. היתה זו יעל אביב,,, בימים אלה, נחשבת יעל אביב לאחת המלהקות הטובות בארץ בתעשיית הסרטים והסדרות לטלוויזיה.

gingit1

New member
נוסטלגיה בטלביזיה

תוכניות ילדים - היתה התוכנית רחוב סומסום הסידרה האמריקאית עם ביג בירד. סמי וסוסו היו במסגרת התוכניות בערבית, היו קישקשתא עם נירה רבינוביץ, זה הסוד שלי היה השעשועון הראשון בהנחיית אורי זוהר ואחריו טוביה צפיר, השעשועון הראשון של דודו טופז היה תשע בריבוע והכל היה בשחור לבן. מהסדרות באנגלית זכור לי שהסידרה הראשונה היתה אסיר מס´ 6 עם בו גאזרה, אחריו המלאך - סיימון טמפלר שהוא כמובן רוג´ר מור ואיירונסייד החביב וגם משפחה שכזאת שכיכבה הרבה זמן.ואני יכולה להמשיך עד מחר, אשמח לספק עוד אינפורמציה.

rob roy

New member
לפי מיטב זכרוני

"האסיר" הוקרן בירדן, לא אצלנו. ולא בן גזארה אלא שחקן מפורסם אחר, אשר שמו זרח מפרחוני. האם "אות אות אות" קדמה ל"סמי וסוסו"? ומי זוכר סידרה בערבית בשם "סמיר וסמירה", עם ז´אק כהן והשחקנית מ"המסעדה הגדולה"? האם היתה סדרה דרמטית בערב שקדמה להקרנת "האחים"? אחריה בא כמדומני "קו אונידין", עם אות הפתיחה הנהדר מתוך "ספרטקוס" של חצ´טוריאן. ולגבי מוצרים נלווים, אני זוכר סוג של כרטיסי "עולם מופלא" שהתייחס לעולם הבידור דאז: משימה בלתי אפשרית, איירונסייד, הוואי 5-0, שאפט, איש וירג´יניה. ולפני כמה שנים יצא CD מולטימדיה עם קטעים ונעימות מתוכניות ישנות.

gingit1

New member
שוב אני

האסיר הוקרנה גם אצלנו ממש בימיה הראשונים של הטלוויזיה, אני זוכרת שלנו עוד לא היתנ טלוויזיה והיינו הולכים לשכנה כל מוצאי שבת לראות את הסידרה. נדמהלי שלפני האחים שודרה הסידרה פולדרק וגם העשיר והעני. אני לא זוכרת את הכרטיסים שאתה מדבר עליהם.

rob roy

New member
גם אני שוב

זכור לי משהו עם האסיר ביום שישי. זה נכון? פולדרק היה יותר חדש מהאחים. נדמה לי שהוא בא אחרי קו אונידין. ואחר כך באה העונה השנייה של קו אונידין. גם העשיר והעני בא הרבה יותר מאוחר, אבל אולי אני שוב עושה סלט. ואם כבר מדברים על סרטים, אני זוכר שמדד יוקר דמי הכיס אצלי היה צמוד למחיר כרטיס ביום שישי. התחיל בשלוש לירות וחצי (וברקע אני שומע את הסתערות הדינוזאורים: "לירות?! ינוקא שכמוך. אנחנו עוד זוכרים כשבחור היה גרוש...")

העיקר הבריאות../images/Emo44.gif

מבין הסדרות שאני זוכר, בראשית קיומה של הטלוויזיה, מאלה שלא הוזכרו כאן. "בית בודנברוק" סדרה בריטית. ו"בית קטן בערבה" וה-סדרה "אני קלאודיוס" עם דרק ג´קובי. (מוכן לראות עוד 100 פעמים) שידורי הספורט, בעיקר, החורף האלקטרוני עם מכבי תל אביב. תכנית הראיונות השבועית "מוקד" ותכנית הראיונות " עלי כותרת" הזכורה בעיקר,בזכות הראיון, שערך ירון לונדון, עם נסים סרוסי הנוסטלגי. וכמובן "פופוליטיקה" והמשכה החיוור "פוליטיקה" עם דן מרגלית. תכניות הבידור , בליל ששי, "סיבה למסיבה " עם דניאל פאר, מני פאר ורבקה מיכאלי. ו"עד פופ" באמצע השבוע. סדרות היסטוריות. "עמוד האש" של יגאל לוסין. וסדרת ההמשך שלה. "העם היהודי" סדרה בעריכתו של אבא אבן. וסדרת "הנבחרים" של חיים יבין והסדרות שלו על הפועלים הזרים, והעליה מברה"מ, ו"כלבוטק" במקור, בערוץ הראשון עם דניאל פאר. ואיך לא? החדשות בערבית עם גלוריה סטיוארט. לראות אותה ולמות. טוב, גם אנחנו לא מה שהיינו פעם. ומי זוכר? הזכרון כבר לא מה שהיה פעם. רק שנהיה בריאים. ו " שיהיה בריא בן גוריון"

ועמנואל הלפרין,../images/Emo12.gif

איך לא חשבת על זה קודם? מה לעשות? לכסות, לכסות, לכסות, לכסות,לכסות, לכסות.

magy

New member
ועמוד האששששששששששששששש

ואת קלודיוס....אני מוכנה גם לראות עוד איזה שבע מאות פעם

magy

New member
ואם כן?

תבוא עד קרית ביאליק כדי להביא לי????????????????????????????????

magy

New member
לא חׂכמה

לקבל משהו בקלות מה שהכי כיף זה, שפתאום משדרים שוב........ מה שמונח על מדף......הופך למובן מאליו...........מבין?????????. בטח שהייתי מחזירה.......... הפסקתי לאכול קלטות בשעות הפנאי....עברתי למקלות כביסה.

magy

New member
הרסת אותי השערות האלה......

עלה לי רעיון אחר........ אורך שיער שיכנס לגינס........ יש לי רעיון וגם תמונה......... הולכת לחפשששששששששש אתם חושבים שזה מושתל או פיאה???????????????????????????? לבעלי לב חלש............... מוטב שלא יפתחו..............

לב חלש מגי?../images/Emo3.gif

לאחר שהתפרסמה התמונה, באינטרנט, שאלו את בעלה , איך הוא מוצא את את דרכו ל"שם שם" ? פשוט, ענה הבעל. אני מדגדג אותה. היא מתחילה לצחוק, מתחילה לעשות פיפי, אז אני הולך, לפי הזרם.

למעלה