תכניות טלביזיה

rob roy

New member
תכניות טלביזיה

סליחה שאני מעלה נושא כה טרי כאן, ותיקי הפורום עוד זוכרים את המצאת הגלגל, ואני, מה לעשות, מדשדש בנושאים עכשוויים כמו תוכניות טלביזיה ראשונות. מישהו יכול לתארך את התכניות הבאות? בתחום ילדים, אני זוכר את "אות אות אות", עם ישראל גוריון ונירה עדי, אשר לימים חזרה בתשובה. אחר כך באו "סמי וסוסו", לא? נדמה לי שאלה התכניות הכי ישנות לילדים שאני זוכר. היה סרט או סדרה באנגלית שבה ערבבו בן דמויות מצוירות לשחקנים ממש, ואין לי מושג מה זה היה. תכניות לגדולים בעברית - חדווה ושלומיק, עלם ועלמה שבעצם בא מאוחר יותר, ואינני זוכר מהו השעשועון שקדם ל"זה הסוד שלי" (אורי זוהר) ו"הפירמידה" (דודו טופז). סדרות - משימה בלתי אפשרית, איירונסייד ואיש וירג´יניה, בתחום המתח, ובתחום הדרמות - תחילה "האחים" ואח"כ קו אונידין. וכמובן משפחת פוליסר ועל אדונים ומשרתים. בירדן הקרינו את אופרת הסבון הראשונה (?), פייטון פלייס. מישהו יכול לעזור ולהשלים מה קדם למה, מתי, ומה עוד היה?

magy

New member
אני אחפש לך.תן לי קצת זמן...

אבל אתה בטח יודע איך מעתיקים את הדסק טופ נכון?????????????

magy

New member
עשיתי בדיוק מה שהיה

כתוב באתר בשם .....טיפ......ולא הצליח לי....... לרדת למטה...........יש הוראות

אם אתה מתעקש דווקא על טלביזיה -

אז דע ש ט ל ב י ז י ה, כמו שכתבת אותה, לא היתה פה מעולם: זה התחיל עם שידורי הנסיון של "נאמנות ה ט ל ו י ז י ה הלימודית".....

וזה המשיך, ונגמר ונשאר

עם השינוי הנכון: הטלויזיה הפכה ל ט ל ו ו י ז י ה. אין עוד טלביזיה. בדיוק כפי שהמפתח השבדי הפך מאז למפתח שוודי, רק הוולבו לפעמים נשארת וולבו - לפעמים הופכת וולוו.

magy

New member
רוב רוי.....הרשימה ארוכה מאד

אספתי לך המון אתרים......... אתן לך רק אחד היום......אתה יתר אשאיר למחר.... זה ארוך............. בינתיים אפשר להציץ באתר הזה.....שאותו פרטתי לסדרות ושמרתי את הכתובות אתה יכול לשוטט שם......בצד שמאל....... לפי התכנים........ אם לא תסתדר.....אניח פה מחר את כל הרשימה המפורטת....... האתר הנוכחי הוא אתר תכניות הילדים כולל שירים להשמעה... בטלויזיה.......הישראלית.... מאיפה הבאת לנו את סמל הטלויזיה הישנה, אלומיניום???????? אשף התמונות......

שקדי

New member
אז אולי יש לך גם את................

התמונות מהימים ההם שכוס מים היתה התרופה האולטימטיבית לנחש צפע כימי וכשרב´´ט אלמוני בתחפושת תתאלה הרגיע את כל הגיבורים בעורף...........

22 בינואר 1991 - באמצע היומולדת -

והעיר נחרדת: בתוך חצי דקה מגיע דיווח מדוייק מהשטח - הטיל נפל ברחוב אבא-הלל פינת רחוב ההלכה, על יד הכניסה להר נפוליאון. המחשבה הראשונה שעולה בראש: אוי, אוי, חיטמן! חיטמן! בדיוק בגב אותם בתים גר חבר טוב, חיים חיטמן, אח של, שם הם גרים, אוי, אוי, האם גם הם התרסקו?!

ורגע אחד של חצי אושר

היה איזה סגן ראש עיר אחד, בן-זונה, עו"ד מירון. אחד הטילים נפל בדיוק על הבית שלו, ברחוב יונה, מאחורי רחוב הרואה פינת חיבת-ציון, סמוך לסנדלריה של הסנדלר שהבת הצעירה שלו נהרגה כשהשאסון מקו 63 נפל למים עם הג´ורה בוואדי מוסררה בנחלת יצחק. יש אלוהים!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אז מה יותר טוב ??

רגע אחד של חצי אושר או חצי רגע של אושר שלם??? תמיד תהיתי,,,,

עיניים

New member
איזה יומולדת "שמח" ,,,,,,,,

לא נעים להיזכר,,,, נחנקנו - ולא מעוגות,,,. המצרכים הבסיסיים: ניילון מסקינטייפ מגבות טבולות באקונומיקה קרטון עם שימורים שתייה מכל הסוגים מסכה פילטר (לא קפה) מזרק אנטרופולין אוי, לאן זה זורק אותי. ולחשוב שזו נוסטלגיה אקטואלית,,,,

עיניים

New member
והוא בוודאי חוגג

את יום ההולדת ה-16 שלו. SWEET SIXTEEN ככה נראו ילדינו לפני 11 שנה. וזהו. הייתי פה. יום לכם עם שקט.

magy

New member
22.1.91

נולדו ארבעה גורים קטנים ולבנים.....חתולים...... שהועברו מיד לחדר האטום. ביחד עם אמם. כל שנה אני מצייינת בליבי את הארוע......יום הולדת לסקדי ופטרי. שוורצי ועוד אחד.....נמסרו לבעלי החתול המפרה..... שימו לב לתאריך הבא.....שדובר עליו אמש בתכניתה של נתיבה. 20.02.2002 בשעה 20.02 אחד המאזינים דיבר על המספרים........נותנים צרוף 2002 2002 2002 נחמדדדדדדדדדדדד

למעלה