תכניות הרכבת לשנת 2006

מצב
הנושא נעול.
לפי אתר הכנסת בגיל 26

ראש עיר בגיל 22? יעני השתחרר
מהצבא ולמחרת כבר היה ראש עיר???
קומבינה ??? על זה אומרים בערבית: "מוש-מומכן". קורות חייו אמורים להופיע באתר האינטרנט של הכנסת כמדומני... לא ממש נראה לי שההוא היה ראש עיר בגיל 22 אלא אם הוא השתתף בבחירות להנהגת העיר בהיותו בגיל 17....דחו לו ת'קדנצייה עד שיסיים את הטירונות...
אתה לא קצת מגזימן, איש ?
לפי אתר הכנסת בגיל 26
נבחר שטרית לראשות עיריית יבנה. זה היה ב-1974.

בוא קבל תיקון בחורצ'יק:

FIREMAN האיש בגילך היה כבר ראש עיר
מעט כבוד ודרך ארץ לא יזיקו מה גם שאתה מנהל הפורום. הכותב אינו מתומכיו של שיטרית בעבר ואו בהווה פלדרמאוס
בוא קבל תיקון בחורצ'יק:
מאיר שטרית הפך לראש עיר בגיל 26 ולא בגיל 22... מתוך אתר הכנסת: נולד: 10.10.1948 - ראש עירית יבנה מ- 1974 עד 1987 - גזבר הסוכנות וההסתדרות הציונית מ- 1988 עד 1992 - חבר חבר הנאמנים של אוניברסיטת בן-גוריון והאוניברסיטה הפתוחה - חבר הוועד המנהל של אוניברסיטת בר-אילן אם אתה כותב משהו, נא לדייק. מנכ"ל הפורום עדיין לא בן 26 ולדעתי בגיל 26 הוא יהיה בתפקיד הרבה יותר מהותי מראש עיר....והמבין יבין !

בועז ל

New member
ומאיר שטרית טורח השכם והערב להזכיר

בוא קבל תיקון בחורצ'יק:
מאיר שטרית הפך לראש עיר בגיל 26 ולא בגיל 22... מתוך אתר הכנסת: נולד: 10.10.1948 - ראש עירית יבנה מ- 1974 עד 1987 - גזבר הסוכנות וההסתדרות הציונית מ- 1988 עד 1992 - חבר חבר הנאמנים של אוניברסיטת בן-גוריון והאוניברסיטה הפתוחה - חבר הוועד המנהל של אוניברסיטת בר-אילן אם אתה כותב משהו, נא לדייק. מנכ"ל הפורום עדיין לא בן 26 ולדעתי בגיל 26 הוא יהיה בתפקיד הרבה יותר מהותי מראש עיר....והמבין יבין !
ומאיר שטרית טורח השכם והערב להזכיר
לנו עד כמה היה מוצלח כראש עיר....

wakshlak

New member
נהייה ראש שנתיים זקן יותר מהנשיא...

בוא קבל תיקון בחורצ'יק:
נהייה ראש שנתיים זקן יותר מהנשיא...
כמו שאתם יודעים משה קצב היה ראש עיר כבר בגיל 24...

fireman

New member
זכותי הדמוקרטית למתוח עליו ביקורת

FIREMAN האיש בגילך היה כבר ראש עיר
מעט כבוד ודרך ארץ לא יזיקו מה גם שאתה מנהל הפורום. הכותב אינו מתומכיו של שיטרית בעבר ואו בהווה פלדרמאוס
מאיר שטרית עדיין לא עשה דוקטורט בתחבורה והוא גם לא מהנדס תחבורה...מה שמציב אותו בערך באותו ה"לבל" כמוני אם לא מתחתיי, יש דברים בתחבורה שאדון שטרית עוד צריך לעשות הרבה שיעורי בית בכדי להגיע לרמת הידע שלי בנושא או של חברים אחרים כאן בפורום שאת הדברים שהם שכחו הוא עוד לא למד. העובדה שהוא שר תחבורה לא הופכת אותו למומחה לתחבורה וההתנהלות שלו במשרד התחבורה לוקה בחסר רב מאוד שהייתי יכול לפרט כאן ע"ג עמודים שלמים אך לצערי זמני קצר ומלאכתי מרובה מכדי לעשות זאת. אני חושב שהוא אחד משרי התחבורה הגרועים ביותר שידעה מדינת ישראל, מהתנהלותו בתקופת השביתה במטרודן ועד לאופן הטיפול (במרכאות) בנושא התפקוד הקלוקל של רכבת ישראל שחלק גדול ממנו הוא באשמתו שלו.

בועז ל

New member
ערן, האם תוכל לפרט את ביקורתך

מאיר שטרית עדיין לא עשה דוקטורט בתחבורה והוא גם לא מהנדס תחבורה...מה שמציב אותו בערך באותו ה"לבל" כמוני אם לא מתחתיי, יש דברים בתחבורה שאדון שטרית עוד צריך לעשות הרבה שיעורי בית בכדי להגיע לרמת הידע שלי בנושא או של חברים אחרים כאן בפורום שאת הדברים שהם שכחו הוא עוד לא למד. העובדה שהוא שר תחבורה לא הופכת אותו למומחה לתחבורה וההתנהלות שלו במשרד התחבורה לוקה בחסר רב מאוד שהייתי יכול לפרט כאן ע"ג עמודים שלמים אך לצערי זמני קצר ומלאכתי מרובה מכדי לעשות זאת. אני חושב שהוא אחד משרי התחבורה הגרועים ביותר שידעה מדינת ישראל, מהתנהלותו בתקופת השביתה במטרודן ועד לאופן הטיפול (במרכאות) בנושא התפקוד הקלוקל של רכבת ישראל שחלק גדול ממנו הוא באשמתו שלו.
על השר בפרשת השביתה במטרודן. דעתך מעניינת אותי.

fireman

New member
בהזדמנות

על השר בפרשת השביתה במטרודן. דעתך מעניינת אותי.
בהזדמנות
בכל מקרה אתה מוזמן לחפש את פסיקתו של שופט בית הדין לעבודה סטיב אדלר בנוגע להפרת זכות השביתה של עובדי חברת מטרודן ע"י השר מאיר שטרית בכבודו ובעצמו.

מיום שאני בתפוז לא נהניתי כל-כך

מיום שאני בתפוז לא נהניתי כל-כך
לקרוא הודעה כפי שנהניתי הרגע ! זו היתה ההודעה הטובה ביותר שפירסמת אי-פעם !!! ערן אחי: אין לי אפילו מילים לומר לך כמה שאתה צודק !!! אני אוהב אותך "רצח" !!!

davidfainshtein

Member
מנהל
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע! צודק בהחלט!

כל מילה בסלע! צודק בהחלט!
ודרך אגב - אני יודע שאתה קורע ת'תחת בלימודים... אבל אתה חסר לנו קצת.

fireman

New member
אין מה לעשות.....

כל מילה בסלע! צודק בהחלט!
ודרך אגב - אני יודע שאתה קורע ת'תחת בלימודים... אבל אתה חסר לנו קצת.
אין מה לעשות.....
הבאתי את עצמי למצב שאני לא יכול להרשות לעצמי להכשל באף קורס במהלך כל התואר הזה אם אני רוצה לקבל אותו בפחות מ5 שנים.....על 4 אין כבר בכלל על מה לדבר.

davidfainshtein

Member
מנהל
אני לא מקנא בך!

אין מה לעשות.....
הבאתי את עצמי למצב שאני לא יכול להרשות לעצמי להכשל באף קורס במהלך כל התואר הזה אם אני רוצה לקבל אותו בפחות מ5 שנים.....על 4 אין כבר בכלל על מה לדבר.
אני לא מקנא בך!
אני לא יכול לתאר לעצמי עכשיו את קריעת התחת הזאת של הלימודים...

kobiz99

New member
בקורת כן אך לא ניבול פה קצת דרך ארץ

בקורת כן אך לא ניבול פה קצת דרך ארץ
אפילו אם אנו מתנגדים לדעותיו הפוליטיות ואו להצלחתו/כשלונו הוא שר בישראל ואם אנו רוצים מדינה חייבים קצת חינוך דרך ארץ נימוס גם אם אנו חולקים עליו.

mucool2

New member
שכחתי תחנה אחת

תכניות הרכבת לשנת 2006
מ"הארץ": רכבת ישראל צופה גידול של כ-12% במספר הנוסעים - ל-30 מיליון ב-2006 כתוב שם על 48 תחנות בסוף שנת 2006. ככל הידוע לי אמורות להיפתח לכל היותר 3 תחנות נוסעים (דימונה, כפ"ס מרכז וקרית אריה). האם המספר כולל גם 5 תחנות משא?
שכחתי תחנה אחת
תחנת גני אביב אמורה גם כן להיפתח בשנה הקרובה פלוס-מינוס. נשארו עוד 4 תחנות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה