שמחה תמיד להתדיין איתך
3. יש לציין שלאחרונה, באמת התחילו לחקור את זה יותר,
אך זה בגלל כל הרעש שנעשה סביב זה.
עדיין החוקרים ממש נזהרים והולכים בצעדי חתול לא מתוך זהירות מדעית, אלא מתוך פחד מה"כיסא" שלהם.
17. חבל שאתה מכליל את כל הרפואות המשלימות כגוש אחד, כי אני חושבת שבהחלט חלק יכולות להיות אפקטיביות כטיפול וחלק יכולות להיות אפקטיביות כפלסבו.
15. זה נראה לי טיעון שיכול לתפוס בגיל קטן, אך לא בגיל טפש עשרה ומעלה.
2. עושה לך העתק והדבק מסעיף ג.
מהתגובה שלי באותו שרשור על ה-Review שקשרתי אליו בשרשור קודם, כדלקמן:-
{
אלומיניום כאדג'ובנט בחיסונים, גורם לשפעול של מערכת החיסון בצורה של גיוס תאי מערכת החיסון הכוללים תאים דנדריטים, מונוציטים ומקרופאגים, החשובים ליצירת התגובה החיסונית. משתתפים בתהליך גם הפרשת כימוקינים המגייסים תאים דלקתיים לאזור ההזרקה. תהליך זהה מתרחש גם במחלת הקרוהן, מה שמביא את החוקרים להצביע על קשר בין האלומיניום בחיסונים ומחלת הקרוהן.
בנוסף, מחקרים בשנים האחרונות מצביעים על אלומיניום בחיסונים, כאחד הגורמים המרכזיים במחלות אוטואינמיוניות שהתפרצו בשנים האחרונות (siliconosis, Golf War Syndrome, macrophagicmyofasciitis syndrome).
בעבר נחשב האלומיניום כחומר בטוח בחיסונים, אך מחקרים של השנים האחרונות מעלים ספק גדול בבטיחותו ומצביעים על צורך דחוף בפיתוח אדג'ובנטים חדשים בטוחים מהאלומיניום, לצורך כך. אלומיוניום נחשב היום כחומר רעיל לצמחים, בע"ח מימיים ובני אדם.
}
כמו כן, המחקרים האלו אפילו הוצגו בכנס 2nd International Symposium on Vaccines שנערך ב-9.5.12 והצוות הישראלי מהמחקרים שצירפתי כיכבו שם.
אגב, המנחה הקודם של
deathcaster היה שם ואולי
deathcaster יוכל לפרט על רשמיו.
אגב2, לא הבנתי את ההגיון שלך לגבי "זמינות הרבה יותר גדולה של האלומיניום לרירית כאשר הוא נספג דרך מערכת העיכול".
בצורה זאת, הוא עובר את ההגנות של הגוף בניגוד לזריקה
כמעט ישירה למחזור הדם (דרך השריר).
"בצורה זהה לגמרי" - איך הגעת למסקנה זאת?
ברור שאטען ששמו תחליפים של התיומרסל, כי אכן שמו
9. בשנתיים הראשונות, המערכת העיצבית מתפתחת ולכן כל מצדדי החיסון שמפחדים מחיסונים, ממליצים לדחות את מתן החיסונים ללאחר גיל שנה ואלו שממש רוצים לפעול בצורה יותר בטוחה, ממליצים לדחות לאחר גיל שנתיים.
אגב, כאשר מערכת העצבים נפגעת בשנתיים הראשונות יש לזה אפילו שם בספרות המקצועית כפגיעה קונגניטלית (עפ"י ההגדרה של האגודה האמריקאית לרפואת ילדים משנת 1964).