../images/Emo205.gif
ראשון- אחריי שבכיתי בשבת את כל הדמעות של השנתיים האחרונות, חצי יום ראשון הושקע במאמץ בלתי נדלה לכווץ חזרה את העפעפיים לגודלם הטבעי , לעכל את האירועים ולהתאפס קצת; ותוך נסיונות חוזרים ונשנים להפסיק לדמוע באופן בלתי רצוני כל כמה שעות- החלטתי שמספיק ודי ותפסתי אוטובוס תל אביבה. קצת ישבתי בספרייה של צומת ספרים בסנטר, קצת גן מאיר, קצת קינג ג'ורג' וקצת צילמתי.. זיו בא לאסוף אותי וחזרנו הביתה למזגן ורד בול. נתתי לו לישון כמה שעות וסביב 22:00 הערתי אותו לצאת קצת מהבית; חזרנו לאיזור גן מאיר- קינג ג'ורג', ישבנו קצת לדבר, אח"כ קפה ב"קפה מאיר", ולילה חזרה בגבעתיים. שני- היוווום..אני אמורה לפגוש את גל בשלב מסויים, וגם זמן איכות עם אבא. אמרתי לו לבדוק מה הוא רוצה אבל נראה לי שאני אגרור אותו לקצת יד שנייה, סרט וקפה או משהו כזה. בכל מקרה- בערב אני והמצלמה הולכות לשבת קצת על הים, אם גל תוכל לשלב את עצמה שם יהיה טוב ואם לא לבד ייכנס טוב. אם אני אמצא זוג מפתחות רזרבי לבית של סבתא אני אלך לישון אצלה, ברחה לה קצת לפסטיבל הג'אז באילת. ואז אולי אני גם אזמין מישהו לערב. לא לגמריי סגור בקיצור. שלישי- קבעתי עם אימא לקפה בבוקר, אם אחר כך אני אצליח לצאת מההלם קרב אולי נקפוץ לאינשהו, ערב קבעתי עם איטן קאטצ'אפ-קפה. רביעי- סביב ארבע פגישה עם המנהל של האקסטרני, אח"כ אילאילי חמישי- שאלה טובה אני רוצה להספיק באמצע גם את תמר שאמורה לקפוץ לאזור, אם רוקו קופץ זה גם יהיה נהדר, ואם אמצא הופעה מעניינת- אבא הזמין. זהו