תכנון שבועי

N o o s h y

New member
יאלללללה. אני ספונטנית!

ראשון: לישון עד מאוחר, לשמח את נעה, לקרוא ולטפל בכביסה. בערב כנראה משו עם גוזי. שני: לישון, לקרוא, כביסה. שלישי: משמרת מ8:30 עד 16. אחרכך אלוהים יודע. רביעי: ניביק בא ב7:30 ואני משעשעת אותו עד 15 ככה. אחרכך כלוווווום חמישי: משמרת 8:30 עד 16, לעשות קניות להתנחלות שאני עושה בשבת, ב21 יש לי משמרת ראשונה באאוטסיידר. שישי: משמרת מ8:00 עד 16 נראה לי, אבל אינמצב שאני ישנה כלכך קצת לפני, אני אחפש מישו שיחליף אותי לפחות לפתיחה. אחרכך אני אארגן את אחים שלי לבצפר שלהם D: שבוע טוב שיהיה!

Fragile rose

New member
איכסה

יום ראשון - עבודה מ14:30 יום שני - שופינג ת"א עם אור וקובי. יהיו צחוקים יום שלישי - עבודה יום רביעי - עבודה יום חמישי - עבודה יום שישי - מספרה כנראה, ואז אנשים באים. וייפיי יומולדת
יום שבת - אירוע עם המשפחה תירו בי בבקשה באמאשלכן נו

המון תיכנונים../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

ראשון- 11:00 חזרות אחרי זה לאכול צהריים ניראלי עם טלצ' או משו שני- חזרות בוקרצהריים אחה"צ אין תיכנונים,לעשות משו עם כפית שלישי- חזרות בוקרצהריים בערב כניראה הולכים לקנות מתנה לרויטלי רביעי- חזרות בוקרצהריים ללכת לקנות עם אבא תדברים האחרונים לביצפר חמישי- אין חזרות!
להתקשר להגיד מזלטוב לטום יוצאים להופעה בטח באיזה 16:30 ... 19:30 מופיעה באירוע הסיום של האלופה
!!! אם חוזרים מוקדם ללכת למסיבה. ל שישי- לישון עד מאוחר ולצאת כמובן!!! שבת- מנוחהמנוחה אחרונה. יומולדת לליאלוש,להתקשר והכל. דברים לעשות ולודעת מתי: לסדר תחדר לקנות חולצות בצפר להיפגש עם חברוווות[!!!] לקנות שרוכים

שינויים כי אחרת הכל מבולגן לי בראש.../images/Emo71.gif

ראשון- 11:00 חזרות עד 14:00 אחרי זה אכלתי צהריים עם ליאורוש בקניון והסתובבנו קצת.. חזרתי ובערב הייתי עם כפית בקניון וקניתי ארנק :) שני- היייתי עם כפית אצל עידודי , ואחרי זה הלכנו איתו לקניון[
] חזרתי ואז נסעתי עם אבא ליכין סנטר לכפר השעשועים לקנות תדברים לביצפר .. שלישי- עם רויטלי בקניון[
],קונה מתנה לליאל וזה,ישמצב אחרי זה נזרום אליה... 14:30 להיות בבית ולקחת את התרופה המגעילה ביקום,15:30 שיננית ואם אני עם אמא אז להישאר אחרי זה לארומה,אם לא לשאול את יונתן אם הוא כבר חזר ואם כן לשבת איתו שם.אם לא זה ולא זה לחזור הביתה
רביעי- חזרות ב11 בטח נאכל אחרי זה צהריים כל הבנות... ממ אין תיכנונים יותר חמישי- אין חזרות! להתקשר להגיד מזלטוב לטום יוצאים להופעה בטח באיזה 16:30 ... 19:30 מופיעה באירוע הסיום של האלופה!!! אם חוזרים מוקדם ללכת למסיבה. שישי- בבוקרצהריים ללכת עם אבא לקנות חולצות ביצפר לצאת/לישון אצל מישי...:) שבת- בעיקר לנוח ולהתקשר לליאל להגיד מזלטוב

little shorty

New member
קצת חופש מהעבודה.

ראשון - שיעור נהיגה, עבודה באולם בערב. שני - כפול במסעדה כנראה. שלישי - שיעור נהיגה בבוקר, יום חופשייייייי מקווה לעשות משהו עם החברות. רביעי - עבודה במסעדה בבוקר, הערב פנוי. חמישי - בוקר מסעדה, ערב אולם.

ThE uVa

New member
הממ.../images/Emo60.gif

היום אין לי מושג. מחר פסיכולוגית, אולי נלך לחדר כושר. באחד משאר הימים אני צריכה להגיע לתל אביב. ביום שישי אמא עושה פה מכירה עם מלא אנשים וזה יהיה גרוע לאללה. ובשבת-להלחץ ולא להצליח להרדם. אה, וגם אני והאחים שלי מנסים לסדר את המרתף ששימש אותנו במשך 13 שנים כמחסן, ופשוט מלא בכלכך הרבה זבל שאי אפשר להאמין. יש שם כמות עצומה של מכשירי חשמל, ספרים, עצים, קלסרים, ארונות, מדפים, מגירות, שמיכות, בדים, תמונות, כלים וכל מה שאפשר לחשוב עליו. פיסה של היסטוריה. חבל שזה כלכך מטונף.

Summer moved on

New member
יש דברים שעוד לא סגורים, אבל יאללה.

ראשון- בבוקר מספרה, תיכף יוצאת לקנות את שאר הסםרים לבי"ס ותלבושת אחידה. בערב או חברות או הליכה:p שני-9:00-11:00 בייביסיטר על הבננות היפוטוווווווות שלי שהתגעגעתי אליהן
אני אתן להן את המתנות שקניתי להן בפולין! ב16:00 נוסעים עם אבא לאופיס דיפו לקנות ציוד ללימודים [איך אני אוהבת ת'קנייה הזאת. האחרונה לי:(] ובערב הליכה או עם הבנות. שלישי- או בייביסיטר מהבוקר עד 16:00 או שזה יהיה ברביעי. עדיין לא יודעת אז קשה לעשות תוכניות. רביעי- כנ"ל. חמישי- שופינג בתל אביייייייב:) יאיי. ואז בי"ס?:-*

דיברנו כל הלילה.

ראשון-ריילי גרמה לי לקום מוקדם מדי (
) ולא הצלחתי לחזור לישון אח"כ, אז פשוט שרפתי יום. אבל לא לגמרי, למען האמת. סידרתי את האמ'אמא של החדר והכל, ובערב מסיבת פרידה מרועיקיפו. יהיה עצוב. שני-בייביסיטר ארוך ומייגע על הבוקר, פוש אחרון של כסף לתחילת השנה. אח"כ אסע עם קופר לבן לצלם אותה קצת. אח"כ לא יודעת. אני חייבת להיפגש עם כולם מהר. שלישי-בבוקר קניות בית ספר עם אמא, שכמו שאני מכירה אותנו יסתיימו בשופינג-בגדים ואיזה שני עפרונות. ושוב אני לא יודעת מה קורה אח"כ. איכס איזה שבוע דוחה רביעי-שוב בייביסיטר אינסופי בבוקר, ומשם לפגוש את שירקי סופסוף. נקודת אור בשבוע הזה, ברוך השם. חמישי-אני מניחה שבבוקר בייביסיטר ובוודאות אחה"צ בייביסיטר ואיןליחייםםםםם. בסופ"ש אני לא יודעת, אבל מסתמן לו איזה רוקי ואיזה דבר מוזיקלי עם לימורו, אז נראה.:)

yaeli87

New member
ייפי קאיי יאיי מאדר פאקר

ראשון- הייתי בבסיס עד איזה 11,נסעתי משם לבי"ח לאחיינית. שני- עושה לילה בעיקרון נראה אם נוכל לברוח הביתה
שלישי-חדר כושר,פן חדש,אחותי רביעי-עושה לילה חמישי-חדר כושר,אחותי בטח...ואולי מאמי,לא יודעת.

TiKi PooH

New member
../images/Emo205.gif

ראשון- אחריי שבכיתי בשבת את כל הדמעות של השנתיים האחרונות, חצי יום ראשון הושקע במאמץ בלתי נדלה לכווץ חזרה את העפעפיים לגודלם הטבעי , לעכל את האירועים ולהתאפס קצת; ותוך נסיונות חוזרים ונשנים להפסיק לדמוע באופן בלתי רצוני כל כמה שעות- החלטתי שמספיק ודי ותפסתי אוטובוס תל אביבה. קצת ישבתי בספרייה של צומת ספרים בסנטר, קצת גן מאיר, קצת קינג ג'ורג' וקצת צילמתי.. זיו בא לאסוף אותי וחזרנו הביתה למזגן ורד בול. נתתי לו לישון כמה שעות וסביב 22:00 הערתי אותו לצאת קצת מהבית; חזרנו לאיזור גן מאיר- קינג ג'ורג', ישבנו קצת לדבר, אח"כ קפה ב"קפה מאיר", ולילה חזרה בגבעתיים. שני- היוווום..אני אמורה לפגוש את גל בשלב מסויים, וגם זמן איכות עם אבא. אמרתי לו לבדוק מה הוא רוצה אבל נראה לי שאני אגרור אותו לקצת יד שנייה, סרט וקפה או משהו כזה. בכל מקרה- בערב אני והמצלמה הולכות לשבת קצת על הים, אם גל תוכל לשלב את עצמה שם יהיה טוב ואם לא לבד ייכנס טוב. אם אני אמצא זוג מפתחות רזרבי לבית של סבתא אני אלך לישון אצלה, ברחה לה קצת לפסטיבל הג'אז באילת. ואז אולי אני גם אזמין מישהו לערב. לא לגמריי סגור בקיצור. שלישי- קבעתי עם אימא לקפה בבוקר, אם אחר כך אני אצליח לצאת מההלם קרב אולי נקפוץ לאינשהו, ערב קבעתי עם איטן קאטצ'אפ-קפה. רביעי- סביב ארבע פגישה עם המנהל של האקסטרני, אח"כ אילאילי חמישי- שאלה טובה אני רוצה להספיק באמצע גם את תמר שאמורה לקפוץ לאזור, אם רוקו קופץ זה גם יהיה נהדר, ואם אמצא הופעה מעניינת- אבא הזמין. זהו

SuGaRBabe1

New member
הכל יהיה בסדר...

ראשון- בשעות הבוקר המוקדמות עוד הייתי בבסיס אחרי משמרת לילה שואתית ביותר, נסעתי הביתה באוטובוס של 10 והגעתי בסביבות 3 וחצי. נרדמתי לכמה שעות, ובסביבות 21:00 הלכתי לחברה שאמא שלה נפטרה. שבעה וזה. הלכנו משם בסביבות 11 וחצי ופרשתי לישון מוקדם. שני- קמתי באיזור 9 כזה, לא עשיתי כלום כל הבוקר, עכשיו אני אוכלת פסטה שהכנתי ברוטב מאולתר ודי דוחה, אני מניחה שתכף אני אחזור לישון ובאיזור הערב שוב לחברה לשבעה. בלילה אולי עם הבחור, אם הוא יחזור מהטיול שלו [ואם הוא יחליט שהוא עונה לטלפונים...] שלישי- קפיצה קטנה לאילת... המפקד שלי עוזב ויש ערב פרידה כזה עם הפלגה ועל-האש עם כל האגף, אז אני נוסעת לזה. רביעי- יש מצב לשיחה של כל האגף עם המאו"ג החדש בבוקר. אם זה יתבטל/ידחה- הביתה על הבוקר. המשך היום לא ידוע... חמשוש בבית :) לא מתוכנן עדיין.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "ואת שוב רואה,שזה לא פשוט.."

ראשון-חזרתי מאילת
הקטן היה פה שני- עוד מעט יוצאת עם עדי ואמא שלו לקניון כלשהו..להפיג את השיעמום שלישי- בבוקר חזרות עם המגמה לריקוד לפתיחת שנה [אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
], בבית ואז בטח דולי תתקשר שנבוא ליריד חוגים בסטודיו כדי להופיע או משהו.. רביעי עד שישי- ווליום

s h a r o n 7

New member
כן וזה ../images/Emo126.gif

ראשון - סופר, אח"כ צופים ובערב חברים התנחלו אצלי שני - המקסיקנית בים, יותר מאוחר הולכים לחברה שלי שלישי - בוקר בייבסיטר, צהריים טיול עם המקסיקנים רביעי - ישב"צ, ארוחת ערב עם כל המקסיקנים אצל חברה חמישי - יום עבודה שכב"גי, בטח בערב נזרום לטיילת שישי - ישב"צ פתתתתיחה (!!), בערב נראה שבת - ישב"צ ארווווווך (כל היום בערך חחחח)

SNoopY 26

New member
איזה שבוע מחכה לי

אתמול- ראשון: קמתי ב-7 וחצי, בשמונה הלכתי לעשות בייביסיטר עד 2 בצהריים. הרווחתי 200 שקל
אח"כ נחתי קצת, היתקלחתי, נסעתי ליהוד להביא שימלה לחתונה, ובשמונה בערב יצאתי לחתונה עם ההורים :] שם פגשתי את כל החברות, ופאק היה מדהים!!!!!! איזו חתונהההה מהממת המקום גם. שתיתי מלאאא ייגר ויין לבן והקפצתי עם אמא שנאפסים ועם אבא של חברה ייגר
חח פשוט היה מצחיק ומלא חברים של החתן התחילו איתי חח אין לי מושג איך אבל רובם חשבו שאני בת 20-19. קיצר באמת מלא התחילו איתי גם הברמנים והיה פשוט מצחיק נו. כולם כבר התחילו לחזור ב-12 12 וחצי 1.. רק אני ועוד כמה חברות נשארנו עד איזה 2 וחצי בלילה!! והיה פשוט טירוף והצלם גם צילם אותי מלא מלא תמונות חח מעניין איך יצא. טוב חפרתי אש.. היום- קמתי לפני כמה דקות, ב-5 בערך אנחנו הולכות לשבעה של אבא של חברה שנפטר... אח"כ אולי אני וחברה שלי ניפגש עם שני ידידים שלישי- לא מתוכנן משהו מיוחד.בטח ניפגש עם הבנים בערב רביעי- חברה שלי סוף סוף חוזרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בונאה אני לא יכולה לתאר לכן כמה היתגעגעתי אליייייה יש יש ישששש סוףסוף היא חחוזרת
בצהריים ללכת לראות אותה ולהישאר אצלה מלא בטח חמישי-שישי-שבת-ראשון עוד לא ידוע אבל צריך לשלב פה איזו מסיבת פרידה מהחופש ולעשות קניות לשנה החדשה.

Small talk

New member
וואו

תסלחי לי אבל החור בכיס דרש לעשות חישוב מהיר. זה יוצא בביביסיטר 33.3 שקל לשעה. רק לי זה נראה המון?

SNoopY 26

New member
אממממ

בעיקרון הם זוג שמביאים הרבה כסף. נגיד, 4 שעות אז 100 שקל. הפעם עשיתי שש שעות והם היו אמורים להביא לי 150, אבל לא היה להם אז הם הביאו 200 ואמרו שמקסימום נתקזז על הפעם הבאה, מבינה? אבל בכללי הם כאלה מפרגנים ונותנים הרבה אז זה כייף :] נגיד שמרתי כבר איזה 12\13 שעות, שזה אמור לצאת 260 בערך בהנחה שזה 20 שקל לשעה, והם הביאו לי 300

THE ronch

New member
קצת באיחור---

ראשון- קמתי אצל אסף, הלכתי לעבודה, קפה-סיגריה על הבר, אח"כ משמרת בוקר. אכלתי לצהריים סטייק לבן (ע"ח הבוס
) מהמם. אח"כ הביתה, ואז לעבודה. משמרת ערב. אחרי העבודה ישבתי עם דנה לבירה באיזה פאב באלנבי, באיזה 2 פגשתי גם את גל ואז נסעתי לשרה, הייתי איתה ועם אח שלה עד 6 ונרדמתי שם על הספה שני- קמתי ב11 על הספה של שרה, באתי הביתה, מקלחת, מזגן, אייסקפה ומגזינים על השטיח בחדר. יאיי! איזה אושר זה היה. עכשיו אני מתארגנת ויוצאת לפגוש את בנג'ו שחזר מתאילנד סוףסוף ואיך התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בערב יש לי משמרת ערב ואני סוגרת עם שמרי. היש אושר גדול יותר? שלישי- משמרת בוקר. רביעי- יום עמוס ומהמם. בבוקר דנה באה, עובדות קצת על שטויות לבי"ס, אח"כ לנחלת בנימין לקנות בדים לעטוף את היומן, אח"כ צהריים עם אמא במסעדה, אח"כ לקנות איתה ספרים לבי"ס, ב22:00 הופעת איחוד של גיידאנס בסאבליים!!!!!!!!!! אנה את באה. ואז, כשייגמר, בטח באיזה 12 וחצי אני נוסעת לאודאון הרצליה למסיבת עובדים
חמישי- משמרת בוקר. שיט. שישי- בערב מסיבת הפתעה לאבא באיזה מסעדה, ואז לצאת להשתכר למוות. אה כן, גם אסף מתישהו שם. וקפה עם שיר! ואנה!

למעלה