תכנון שבועי

Lost Lullaby

New member
נאמ!

ראשון- קמים מאוחר! נוסעים לביקור במרחב צפון וצריך להיות בחוף הכרמל רק ב10, אז אני קמה בשבע וחצי ולא בשש וחצי כמו תמיד P: שני- בסיס
שלישי-חמישי- תרגיל אמצע, מעניין איפה אשובץ שישישבת יומולדת לאמא ולחברה טובה ואני חייבת למצוא זמן ורעיון למתנה

moruush

New member
../images/Emo90.gifלשם הגיוון

ראשון קורס, כנראה קניות ברעננה, בערב יש לחברה יום הולדת אז כנראה סרט/ארומה/מקסברנר שני קורס
, בטח לצאת בערב או משהו שלישי קורס, לקחת בביה"ס ספרים, להזמין כנראה כנראה כנראה חברות לישון אצלי רביעי מפגש בבוקר עם המחכנת החדשה (
), קורס חמישי יום אחרון של הקורס
, יום הולדת לחברה טובה אז כנראה לקחת אותה לאנשהו\לעשות משהו

SomebodyElse

New member
עוד שבוע מחורבן

ראשון - צבא. הרמ"ד חוזר מחופש אז בטח נקבל איזה שטיפה על השבוע האחרון ועוד מיליון איומים על זה שיעיפו אותנו. אותי. חוצמזה אני צריכה לקבוע תור לרופא שיניים [אזרחי], ובערב ארוחה בבית כי דודה שלי חוזרת לרוסיה בשני עד שנה הבאה
. שני - סתם צבא ודודה שלי טסה. מקווה שיהיה לי כבר את התור לרופא בערב, ואחרי זה אולי יוצאים לבית של מישהו. שלישי - בבוקר תור לבדיקה בצריפין סוף סוף! ואז צבא. רביעי - צבא. חמישי - צבא. באחד הערבים בטח נקפוץ לקרייה לבקר את זה שבריתוק. וחוצמזה אני תוהה אם אני בכלל אסיים את השבוע בענף, כל כך הרבה איומים כבר שמעתי בימים האחרונים שזה פשוט לא יכול להימשך ככה, בסוף מישהו בטח ימשוך בחוט ויעיף אותי משם
.

stink

New member
הולך להיות גרוע נראלי../images/Emo76.gif

א - עבודה , בערב להסתפר ב- עבודה ורק עבודה ג- עבודה , אולי בערב למקס ברנר ד- עבודה סעמק ה- מקווה שהוא יחזור

../images/Emo203.gif

ראשון אני עושה צמות בחלק מהשער (חלק תחתון) ופסיכולוג אח"כ בערב. שני שיעור גיטרה. שלישי ת"א עם אחותי וסבתא ואח"כ הצגה. כל השאר חופשי, אני מקווה לנסוע לפחות (!) פעם אחת לעיר בלילה ולהיות כמה שיותר איתו.

Tin Doll

New member
שבוע אחרון

ראשון- 9-12 עבודה, 13 פסיכולוגית, 16.20 גינקולוג. אחכ בטח הולכת לבקר את סבתא עם אמאבא. בערב צובעת לאמא... שני- בבוקר אולי בדיקות דם, הולכת לבקר את סבתא, וקניות בעיר לשירות לאומי... (אני צריכה חולצות/גופיות לבנות
) שלישי- 9-12 עבודה פעם אחרונה (היא רוצה לתת לי פיצויים על חצי שנה..זה הגיוני?), לארגן תיק וכולי וכולי. לישון הרבה. רביעי-שישי- כנרת. שישבת- בית ריק, שקט אחרון לפני שנה עמוסה.

שנת שירות [:

ראשון- להגיע לקומונה, להתארגן- הערכות שני- יופ הערכות נוסף שלישי- יום חופשי.. סביר להניח יוםכיף עם הקומונה רביעי- החניכים באים............. ומתחילים אשכרה חמישישישי- עם החניכים שבת- חניכים ובערב ההורים באים לקחת אותי למסעדה [ראשון יש לי יומולדת] ובלילה בטח נצא כל הקומונה, אולי להופעה בשוני ראשון (כי באלי)- יומולדת 18, שירה ויהב כנראה באות לבקר

mayhaktana

New member
טוב נו....

ראשון-המ..כלום ואז בערב אולי לקנות דברים לביתספר עם אבא. שני-חווה שלישי-שיעור פסנתר רביעי-רננים עם חן,כנראה. כן ,משעמם.

טירונות

עזבו תכנון שבועי, אני סוגרת שבת ונשארת בבסיס עד ראשון או שני, תלוי מתי ישביעו אותנו

Immortality

New member
פפפפפף

כל השבוע טחינת שמירות בצריפין, יום חמישי חותכים לאחיין שלי את הבולבול [מי ייתן לי לצאת], שואפת להיות שישבת בבית אבל עד אז אלוהים גדול ומרפי עוד יותר. שיהיה שבוע קל ונטול עומסי חום, מה אני אגיד לכן.

אוף אין לי כח

ראשון שני שלישי - בא"ח נח"ל רביעי, חמישי - מי יודע חמשוש זהו

Bitch47Percents

New member
פוף. אין לי כוח

ראשון- נסיעה לירושלים, בדיקה בשערי צדק, נסיעה ל'אלומה', נסיעה למשרד, משרד, אולי לילוש באה [?] שני- משרד, אחה"צ צריכה לנקות קצת את הדירה וזה, אולי ייצא לפגוש את דרור.. בא לי. שלישי- משרד ואנערף מה רביעי- משרד, יומולדת לטלוש, היא יוצאת מוקדם חמישי- משרד, טלוש לא באה בגלל היומולדת, אולי כנרת כי בנדוד שלי רוצה אבל מה זה לא בא לי שישי- אולי נשארת בי-ם. בערב הופעה של ברי סחרוף בעין חמד

Snow fairy

New member
אחח

מחר: ת"א עם יאלו [החברההכיטובה], אנחנו נוסעות לסנטר לקנות מתנה לאבא ליומולדת ואז לספרייה של הקאמרי לראות דיאלוגים ולבחור כיוון לבגרות בתיאטרון של שנה הבאה... אח"כ יאלו נוטשת אותי ואני מקווה להפגש עם אילאילי
. מתישהו אני צריכה גם לקפוץ לאבן גבירול לקחת את הכרטיסים לווליום כינרת, וב10 בלילה נלך למסיבת פרידה של רועיצ':] שני- חוזרת בבוקר מת"א ואז אני, יאלו והדרי פותחים קבוצת למידה למתמ' ועוברים מההתחלה על כל החומר של השנה, כי אנחנו לא זוכרים כלום. שלישי- מקווה שסוף סוף אני אלך לקנות את הספרים והציוד לשנה הבאה:| רביעי עד שישי- ווליום כינרת:]

yellow cheese

New member
מי רוצה להסיע אותי מב"ש לכינרת?../images/Emo3.gif

ראשון: ללכת למנפאוור לקחת את הטפסים לתביעה, ללכת לביטוח לאומי, לחתום בלשכה. אח"כ או שאפרת והילה באות אליי או שאני הולכת לעזור לאחות של החבר בכמה דברים. שני: לא ידוע עדיין, כרגע אין תכניות. שלישי: כנ"ל רביעי-שישי/שבת: כינרת. סלקום ווליום...

Mooa-Numi

New member
טוב, שבוע הבא אני כמה ימים אחרונים בבקש

ודי, זנ ה לא ה טוב המקלדת מקולקלת ולא מוחקת אז סליחה על הטעויות הקלדה. וזה לא הגיוני שלא נפגש! גלידת בארשבע?

AnGeL DoLlY

New member
תיכף נגמר

ראשון: עוד לא החלטתי אם אני עובדת... צריכה לבדוק משכורת לבינתיים. אם אמא תהיה נחמדה ותזכור להשאיר לי כסף אני אלך לסנטר עם חברה להסתובב קצת עד 4 ככה, וב6 שיעור נהיגה. :) שני: איקאה עם אבא? שלישי: הכנות גמר למצגת, כנראה אופיס דיפו לקנות דברים לבצפר, לצרוב את המצגת לDVD. רביעי: הופעה ב8 בבוקר עם הלהקה בתיכון מול הי'ניקים החדשים, ואחרכך מקווה ללכת ליםםםם כי טוב שהייתי בו בחופש בכללP: בערב הגמר של כוכב נולדדדדדדד
. כנראה שרואה עם חברות וארוחה ובלאגנים. סופשבוע לא ידוע

use your guns

New member
מרכבות סתומות

בשביל שיהיה לי סדר בראש ראשון -בבוקר לקנות בגדים אמא לחתונה -בצהריים בריכה, צריכה להשתזף+דודים שלי חוזרים מחו"ל -אחר הצהריים שבעה -בערב חתונה של אחות של חברה שלי..הולכת לדפוק את הראש בנוכחות ההורים שלי והמורות שלי לכימיה
שני -בא לי ללכת לים -דברים לביצפר -שיעור נהיגה ברבע לארבע -בערב נצא לאנשהו שלישי -הולכת עם אמא וכמה חברות לשנקין למכור את הגורים -לקנות ארנק ותיק -בערב יוצאים רביעי -פעם אחרונה בייביסיטר תודה לאל
-שיעור נהיגה -נצא עם הבנות חמישי בא לי אילת, נראה מה אעשה בנידון.

Tears Dont Fall

New member
אע, אשכרה תיכנון

ראשון: להתקשר לאגד לסגור את הנושא של הכרטיסים. וכנראה משמרת כפולה. שני: כנראה משמרת כפולה שוב. צריך כסף מה. שלישי: בבוקר אני אצל דודה שלי, ואחכ ממנה לנסוע להביא את הכרטיסים לווליום, ומשם ישר למשמרת ערב. רביעי-חמישי-שישי: וליום כנרת P: שבת מנוחה...

למעלה