תכנון שבועי

RainbowL

New member
תכנון שבועי

מקווה שזה בסדר הכל פשוט מתבלגן לי בראש

RainbowL

New member
אוקייי.

ראשון: בבוקר שיעורים\לקנות דברים לבי"ס. 2:15- במועדון, עבודה לטקס אש 16:00- ישיבת שכב"ג ראשונה. איזה התרגשות יאאו. ממשיכים לעבוד, בטח נהיה שם עד איזה 7.. בערב אולי נצא? אם יהיה כח אחרי כל העבודה. שני: בבוקר לקנות ספרים\ להמשיך שיעורים 13:15 שיעור מתמטיקה אחר כך כנראה לקחת את הכרטיסים לווליום מקסטל. שלישי: אם עוד לא קניתי אז דברים לבי"ס לארוז לארוז. ללכת לישון מוקדם? חח רביעי: 9:30- עולים על המכונית היישר לקומה 7 בתחנה מרכזית ת"א- ווליום כנרת :) חמישי-שישי- ווליום כנרת שישי בערב מסיבת פרידה לבת דודה שנוסעת ללמוד חמש שנים בניו יורק. הכי עצוב בעולם. אבל יו יש לי קרובים בניו יורק, ועוד הכי קרובים בעולם! שבת: שיבוצים שאלוהים יהיה בעזרי. וואי יש לי מלא דברים להספיק השבוע לפני יום רביעי: לסיים שיעורים, לקחת את הכרטיסים, לקנות ספרים, לקנות דברים לבי"ס (קלמרקלסריםמחברותמחקיםעפרונות) ולארוז. אה וקלנות שק שינה מתישהו. וואי איזו הודעה לא ברורה. חח עזבו אל תקראו..חח.

Small talk

New member
היי יש לי במה למלאות את השבוע

ראשון - נוסעת עם אמא לת"א לקנות כל מיני דברים אחרונים לפולין ואח"כ נפגשת עם עדידי
. שני- שיעור נהיגה כפול ב10:40, שאני קצת עצבנית כי רציתי לסיים עד יום שני 20 שיעורים ובגלל שלא היה לו טיפה זמן בשבילי (חוץ מששיעור ב8:40 ביום שישי שממש לא התאים לי לקום כל כך מוקדם) אני מסיימת בשני בשיעור 14. אולי נוסעת עם חברים לים אח"כ למרות שממש לא נראה לי. בערב סבתא ודודה שלי באות עלינו לארוחת ערב אחרי שהן חזרו מפולין ביום ראשון, והן יגידו לי מה הטמפרטורה שם וכל זה, בטח יביאו קצת מתנות ואולי יתנו לי את הזולטי שישאר להם (למרות שגם זה אני בספק כי קיבלתי מסבתא כבר 100 דולר שזה מלא כסף). שלישי - אני טסה לפולין ב7:30 בבוקר וצריכה להיות ב4:30 בשדה התעופה כי אנחנו עוברים את הכל כמשלחת והכל עובר לאט יותר. רביעי עד שלישי ה-4.9 בפולין (שזה גם התאריך יומולדת שלי) אני חוזרת ב16:30 אחה"צ. ב4.9 (שזו גם היומולדת שלי). אני חוזרת ב4 וחצי אחה"צ

GoOni

New member
פולין.

[בבקשה, שאני אפסיק להרגיש כל כך רע עד אז.] מחר: יום הכנה אחרון=חפירה אחת גדולה, ובזבוז זמן ברמה שלא תיאמן. אחרי זה אני אהיה עם בן עד הערב, ואז מסיבת פרידה מידיד שטס ללמוד שנתיים בהונג קונג ב-UWC. או שאני אהיה שם עד ממש מאוחר ואשאר כבר בת"א, או שאני אקפוץ להגיד שלום ואקח את הרכבת האחרונה הביתה. נראה. שני: ארגונים אחרונים, קניית ספרים, הורדת שירים.. שטויות כאלה. וב-13:00 נוסעים לשדה תעופה (מקווה לנהוג.) הטיסה ב-16:30. שלישי-שני הבא: פולין.

נמנמ

ראשון-קורס שני-קורס שלישי-קורס ואחכ פסיכומטרי רבעי-קורס חמישי-קורס יחי הגיוון

josie1986

New member
אין על מה ../images/Emo9.gif

תגידי? כמה זמן אורך הקורס? מתי תתחילי לדייל (
) בפועל?

svety

New member
בקצרה-../images/Emo190.gif

עבודה, לראות דירה/דירות, לאסוף ת'תיק ולחזור לאריאל כי יקי חוזר מפריז. למי אין חיים? לי!

EVE Lights

New member
בחזרה לשגרררע.

ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00 (מזל שלרן יש מפתח כי לי אין). שני - הולכת לרמת אביב עם אמאל'ה ואבאל'ה לשופינג (הבטיחו לי נעליים
), אני מקווה שנלך גם לאכול באיזה מסעדה נחמדה באזור ת"א לכבוד היומולדת. שלישי - יומולדת 21!!!
לא שזו כזו אטרקציה כי אני עובדת ערב אחמ"שית מ- 15:00-22:30.
רביעי - אחמ"שית 8:30-15:00, בערב עם אביב (ייקח שנים עד שהיום הזה יגיע נראה לי). חמישי - אין תוכניות מיוחדות כרגע. במשך השבוע אני צריכה לחשוב על מקום ליום שישי ולהזמין את כל החבר'ה לשם
יהיה מגניב.

Shusho

New member
איזה גיוון

ראשון: צבא שני: צבא שלישי: צבא רביעי: צבא חמישי: צבא

מי תהיה בווליום?../images/Emo3.gif

א': למצוא הסעה מאשקלון ולסגור עם מי שמארגן אותה ב': שומדבר מיוחד. ג': ידיד שלי שוקל אם לבוא לבקר.. נראה כבר מה יהיה.. חוץ מזה כלום. ד'-ו': סלקום ווליום בכנרת.

למעלה