תכנון שבועי!!

mafakit

New member
התכנון שלי XDDD|אלפקה|../images/Emo218.gif

ביום ראשון תפוחי אדמה, ביום שני תפוחי אדמה, ביום שלישי תפוחי אדמה, ביום רביעי תפוחי אדמה, ביום חמישי תפוחי אדמה, ביום שישי תפוחי אדמה, ביום שבת הפתעה גדולה
שתי מנות תפוחי אדמה!
ביום ראשון תפוחי אדמה........

mafakit

New member
אוו!!!יש לי עוד אחד!!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

אני לא זוכרת כל כך איך זה הולך..
יום ראשון גמדים יום שני גמדים יום שלישי גמדים ג-מ-דים! רביעי גמדים חמישי גמדים יום שישי גמדים ג-מ-דים! **ואז הקריין מתחיל לדבר אז לא הבנתי מה הם שרים על יום שבת..XDD

4hilla4

New member
ילדים מתפתחים גם גמדים! גמדים...

לפי העיקביות הייתי חושבת שזה- יום שבת גמדים

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifשבוע טוסט!

יום ראשון-חברות על הבוקר( ב1 ככה XDD) יום שני- יום שלישי-הדרכה+עבודה יום רביעי- יום חמישי-יומולדת לחברה יום שישי-בטח יוצאים יום שבת-בריכה ויוצאת שבוע טוב

NuShLushMomo

New member
|כבשה|../images/Emo29.gif

טוב אני יודעת שאני נוסעת שבוע הבא למחולה ולטבריה, אבל אני עוד לויודעת בידיוק באיזה ימים
. ואמ, חוץ מזה כלום.

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif השבוע

יום ראשון- לישון+מחשב+אוכל+מיוזיק יום שני- קאנטרי עם נטע+מחשב+אוכל+מיוזיק יום שלישי- לישון+מחשב+אוכל+מיוזיק יום רביעי- סימפסונס !! (+מחשב+אוכל+מיוזיק) יום חמישי- לישון+מחשב+אוכל+מיוזיק יום שישי- לישון+מחשב+אוכל+מיוזיק יום שבת-לישון+מחשב+אוכל+מיוזיק שבוע מעניין במיוחד. ייתכן שאעשה גם ש.ב במתמטיקה

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif מתכננת. ../images/Emo9.gif

יום ראשון- שיעור פסנתר ומקס ברנר. יום שני- בייביסיטר ולצאת. יום שלישי- לצאת וחברה שלי יושנת אצלי. יום רביעי- סרט. יום חמישי- נוסעת לכינרת. יום שישי- בכינרת. יום שבת- בכינרת. :)

אספיר85

New member
מתכננת בערך:

יום ראשון- עושה תרגילים במתמטיקה, ואולי עובדת. יום שני- עושה תרגילים במתמטיקה ואולי עובדת יום שלישי- יום הולדת לענבל, ענבל ואמיר חוזרים ממחנה ייפי ייפי יאי יום רביעי- כנראה שמספרת לענבל יום חמישי- כלום, כנראה כמו יום ראשון ושני יום שישי- כנל יום שבת- כנל

../images/Emo13.gif

יום ראשון- בוקר + צהריים כרגיל ~ 5 עד 12 בלילה טיול בירושלים [לילי
] יום שני-
[מחשב] יום שלישי-
[מחשב] יום רביעי-
[מחשב] יום חמישי-
[מחשב] יום שישי-
[מחשב] יום שבת- הלוויתו של אריאל גודני
ז"ל. חס וחלילה טפו טפו טפו
פשוט, פעם קראתי שבנאדם שישב המון שעות מול המחשב, אבל פשוט לא זז, אז הוא מת אחרי זה. טראומות. *חס חס חס וחלילה מוות
*

התכנון שלי בעז"ה

יום ראשון- לקנות מתנה למסיבה של חברה,ובערב המסיבה :) יום שני- הולכת לדודה שלי . יום שלישי- רופא . יום רביעי- ים אולי יום חמישי- כנ"ל. יום שישי- אולי אני יעשה שבת אצל חברה או בת דודה יום שבת- כנ"ל.

Retama

New member
אמהמממ

יום ראשון- אממ אולי בבוקר יש יום עבודה, בערב מסיבת הפתעה לחבר טוב בשאר הימים- חדר כושר חברים סרט בקולנוע בטח כמה ימים לישון אצל סבתא מכבי מכבי מכבי... מתישהו כנראה הופעה של קוקה קולה... ומקווה לעשות קניות לבי"ס

למעלה