תכנון שבועי!!

צ ש ט ש

New member
תכנון שבועי!!

תכננו את השבוע D: יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבוע טוב

צ ש ט ש

New member
ראשונה (או שלא??)

יום ראשון- שומדבר יום שני- שומדבר יום שלישי- יו יער חוזרת מטיול או משהו! יום רביעי- שומדבר יום חמישי- יו שרית נוסעת לצפון :'( יום שישי- אולי נצא נפגוש אנשים יום שבת- שומדבר גאדמט כואבת לי הבטן!!!!!!!!!

I R i T 94

New member
תרגישי טוב אמא יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo217.gif

4hilla4

New member
התכנוןןן... ../images/Emo13.gif

יום ראשון- ללכת לבריכה ולקניון כדי לקנות עוד משו... יום שני- להיות על המחשב ואז חברה ישנה אצלי.. יום שלישי- אני אקדיש אותו כדי לענות על שאלוניםםם
יום רביעי- חחייייבבבתתת לקנות כבר תיק לבית הספרר... בדחיפתת!!
יום חמישי- פרק אחרון של מחשבות פליליותתתת!!!
יום שישי- ישנה אצל סבתא וסבא שלי ועושה מרתון של שנות ה-70 בויאודי.. יום שבת- הולכת לסבא וסבתא השניים שלי כדי להמשיך את המרתון משם.... שבוע נעים ומלא בתכנונים לכולם

אאע. נאבר טולד יו. ../images/Emo219.gif

יום ראשון- אני מניחה שרביצה,אכילה,מחשב,מוזיקה,קייסי. יום שני- כנ"ל. יום שלישי- כנ"ל. יום רביעי- מפגשאלינה בראשל"צ D:. יום חמישי- מרתון שמיעת אלבומים של MCR בלי הפסקה. יום שישי- רביצה. יום שבת- רביצה. יש לי שבוע מעניין ממש >>.

עכשיו גם תגידי שג'רארד הוא שלך../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

ג'רארד מתתתתתתתתת OOOOO::::::::::::. טוב,אני אפסיק. ותדעי שבפעם הבאה שאני אומר את זה בטח הוא באמת יהיה מת XD.

I L O V E MCR

New member
רק אם הוא../images/Emo129.gif

עשה את ה...אהמאהמ.. בגיל 17 הוא יכול להיות אבא שלי! אני הבת האבודה של ג'רארד וואי !!XP [נוט]. חחח

דנטל

New member
אוהבת את זה

יום ראשון- ללכת לעבודה לראות מה יש, לדבר עם הבוס שלי ולהגיד לו מה יש, לעשות פולואו מי לפלאפון של הבוס שלי וללכת. בערב ללכת אל אמא שלי לאכול. ללכת הביתה לגלוש. יום שני- לקום ביקיצה טבעית, לשקול אולי ללכת לעבודה לבדוק מה יש. בלילה ללכת למסיבה. יום שלישי- לקום ביקיצה טבעית, לשקול אולי ללכת לעבודה לבדוק מה יש. בערב אולי ללכת לסרט עם החבר הכי טוב. יום רביעי- לקום ביקיצה טבעית, לשקול אולי ללכת לעבודה לבדוק מה יש. אולי להפגש עם חברה. יום חמישי- לקום ביקיצה טבעית, לשקול אולי ללכת לעבודה לבדוק מה יש. לא יודעת מה בהמשך. יום שישי- לנסות לקום מוקדם יחסית וללכת לשוק בצלאל והאזור או להמשיך לישון עד אחרי הצהריים וללכת אל אמא שלי לאכול, לחזור הביתה לישון ולצאת למסיבה. יום שבת- אין לי מושג.

../images/Emo191.gif אוה יש לי שבוע מרתק XP

יום ראשון- לשחות בבריכה יום שני- לשחות בבריכה יום שלישי- לשחות בבריכה יום רביעי-לשחות בבריכה יום חמישי-לשחות בבריכה יום שישי-לשחות בבריכה יום שבת- לשחות בבריכה מעניין הא? P:

I R i T 94

New member
איך יש לך סבלנות לשחות כ"כ הרבה?>< ../images/Emo217.gif

אני מלא זמן לא שחיתי כי אסור להיות בבריכה בלי כובע ים, ואני לא כננסת לבד לבריכה.. וחברות שלי לא מביאות כובע ים

I R i T 94

New member
מתכננת D: ../images/Emo217.gif

יום ראשון: שעווה XD סוףסוף. יום שני: כנראה נפגשת עם עדי. יום שלישי: חופש כזה. או נפגשת עם יסמין.. נראה כבר. אה כן, וגם לרוץ ביער הקרוב עם חברה. אני צריכה להכנס לכושר שוב XP יום רביעי:ים ^_______^ יום חמישי:ת"א@!#$#!^^#! D: יום שישי:לא יודעת >< אולי הדר O: יום שבת:מתארגנת בשביל יומראשון, נוסעת לפ"ח לשלושה ימים ^_________^ OMG! בלי מדגישוומטיק XDD

../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

יום ראשון: כלום יום שני: כלום יום שלישי: כלום יום רביעי: כלום יום חמישי: כלום יום שישי: כלום יום שבת: כלום

../images/Emo42.gifאני כבר ותיקה D:

האממפרסומתסמוייה'חסריחייםומשעוממים'האממ..

למעלה