הכיייי משעמםם...
ראשון- בבוקר חזרתי משינה בהרצליה, ואז משמרת חביבה מ-18:00 עד 24:00. היה באמת סבבה. אפילו הבוסים הציקו פחות מהרגיל, וזה בכלל לא מובן מאליו [מה שכן, הבוס-המאגניב חלק איתי את תכניותיו לפיצוץ המזרקה של אגם וכיכר דיזינגוף בכללותה, ואני תוהה אם אחראי מצדי לא לפנות עם זה לרשויות...] שני- בבוקר איחור סמלי לעמותה להפרעות אכילה, ופגישות עם הפסיכולוג והדיאטנית. ב-18:00 שוב משמרת, בתקווה שתהיה חביבה גם כן. שלישי- אעע, כלום? בטח אמא תכריח אותי ללכת לסדר את העניינים בקופת חולים ובבנק. בעע, שונאת סידורים. זה כזה גרוון-אפ. :[ רביעי- 8:30- פגישת עדכון עם אמא, אבאחורג, הפסיכולוג והפסיכיאטר. 9:30- פסיכולוג [אחלה בחור, אבל כמה פעמים כבר אפשר לדבר איתו בשבוע, לעזאזל?! אמא ביקשה שאשאל אותו למה הוא כוסס ציפורניים עד המרפק. זה מטריד אותה. היא חושבת שיש לו עניינים לא פתורים בעברו ואולי כדאי שנדבר על זה] 10:30/11:30 [עוד לא ברור]- טיפול באומנות. 18:00- משמרת בעבודה. בוא'נה, יום עמוס ומעיק! חמישי- 12:00- משמרת בעבודה. ואז, אם אספיק, ארוחת יומולדת לאיזה בנדוד שלי. רוב הסיכויים שעד שאני אסיים את המשמרת היא כבר תיגמר, אבל נו...הוא כבר בן 30 ומשהו, הוא יתגבר. פפפףףף. איזה שבוע משעמם. כנראה שאצטרך להפעיל לחץ פיזי לא-מתון על השותף שלי, כדי שיוציא אותי לשתות מדי פעם ויסעיר את שגרת חיי השחונה. היי, גם ככה הוא צריך לפצות אותי על המתיחה הטלפונית האוו-סוו מעיקה שהוא דפק לי כרגע עם חבריו מהצבא! [-"אני בוהה בך כל הזמן בעבודה שלך, איך שאת מסדרת את החולצות בחושניות, את ושיערך השחור הבוהק...." -"אני שטנית." -"אעעע...כן, לזה התכוונתי!"]