תכנון שבועי:)

DIE kvar

New member
ואת בנאדם כ"כ כבד וחסר חוש הומור

שזאת לא בעיה לשנוא גם אותך

little shorty

New member
סתם ביאוסים

היום - עבדתי בבוקר, בערב אני נרקבת בבית. אולי נעשה טלפונים נלך לאנשהו. שני - כנראה לרופא שוב, אולי יהיה לי שיעור נהיגה, עבודה כפול מ-14:00 באולם. שלישי - אולי שיעור נהיגה, עבודה בבוקר במסעדה, בערב אולם. רביעי - אולי ציפורניים, ערב חג בבית כנראה. חמישי - לא לעשות כלום, בא לי לצאת אבל אין כסף!

אללה../images/Emo9.gif

ראשון: ראיון אחרון בנתבג, אחכ לבקר את סבא&סבתא לחצי שעה ואחכ נסעתי ללשכה-כי חברות השתחררו. שני: חצי יום ללמוד לפסיכומטרי ובערב אולי לשבת עם חברות פה סתם לקשקש. שלישי: בבוקר פסיכומטרי [
אמן שילך סבבה] אחכ בשעה 17:00 יש יתחקרו אותי על הבחינה.[ווהו ואז שמי יופיע בחוברות
] רבעי: ל-י-ש-ו-ן. חמישי: ל-י-ש-ו-ן ובלילה מסיבת שחרור של חברות בנמל... שבוע נהדר שיהיה לכולן

והו! שעות לקח לי להזכר בסיסמא שלי>:

היום - בסיס, עכשיו אצל ידיד שלי, מאוחר יותר סרט ואחכ חוזרת לישון אצלו שני - בסיס, בערב תלוי במידת העייפות, אולי אפגש עם חברה שלישי - בסיס, בערב חברה רביעי - שעתיים בבסיס, אחכ ארוחת שחיטות אצל חברהD:, בערב א.חג, אחכ אצא לאן שהוא חמישי - חברים של ההורים באים ועושים על האש, בערב יוצאת לתיאטרון עם חברה וידיד! שבוע טוב בנות

N o o s h y

New member
חצי מזה ישתנה.

היום: הלכתי לבצפר על הבוקר כדי לתת בראש על כך ששכבה י' יוצאת לגיחה על חשבון יום הזיכרון לרבין. בצפר מטומטם. אחרכך סתם ישבתי וקראתי הארי פוטר ועבדתי מ12 עד 17 וחצי. (משמרת לפני אחרונההההה), תיכף אני יוצאת להוציא כסף לנסיעה ואז נעהלה ואני יושבות לתכנן אותה. (עוד 17 ימים לונדווווווווון). מחר: כנראה תלאביב בבוקר כי התנדבתי להוציא חולצה לגדוד של אחי, ואני גם רוצה לשבת לאכול ב24 רופי. ב17:30 יש תור לשיננית כחלק מסבב הרופאים לפני הגיוס. שלישי: וואלה לא יודעת. אולי אני אשב לאכול עם ליאורקי. רביעי: ערב חג... בערב באים אלינו אנשים. חמישיייי: בואנה, מי חושב עד יום חמישי, זה רחוק מידי P:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמ נמ

יום ראשון- הייתי בבצפר, שיעור היפ הופ, עודמעט אורחים יום שני- בצפר(מבחן במת' >: ), ללכת לקנות נעליים מחברה, חדר כושר יום שלישי- בצפר, עזריאלי בצהריים יום רביעי- בצפר, יוצאים לחופש יופיאיD:, ערב חג [?!] יום חמישי- חג[?!]

MaddyD

New member
נחמד

היום אחרי שעתיים שינה (ערב הוללות עם המוסיקת צ'ילאווט בקלרה) קמתי מרוחה לחלוטין לצבא, עליתי על אוטובוס לא נכון, הגעתי ללשכה, חטפתי צעקות היה נחמד הלכתי הביתה. העברתי את היום בצפייה בדיוידי של סיינפלד שחברה הביאה לי תכף אני הולכת לספינינג.. שני - שוב בוקר בצבא, שוב למרוח את היום, אה יש לי גבות אחרי הצבא.. אז אני גם בסנטר.. בערב שוב ספינינג, ומקווה בערב סאקאיה, לא הייתי שנים ואני מתגעגעת וזה גם נגמר תכף שלישי - קמה יחסית מאוחר, הולכת לשתית שחרור של המאמי מהלשכה, חוזרת הביתה קצת לישון.. חוזרת ללשכה למשמרת ערב שעלולה להגמר אי שם ב22:00 כרגיל. בערב אני מקווה ארמדילו או לה כיכר. בא לי בקטנה משהו רביעי - השם ישמור שוב חופש? יא[: קמה לא יודעת מתי, מנקה קצת, עובדת מ17:00 עד 1:00זה די מליון כסף. אז יצא גאוני חמישי - חופש? כן. שוב קמה מאוחר שוב מורחת את היום, עובדת עד 23:00 מ14:00.. בערב יוצאת לאנשהו. לא שיש לאן ביום חמישי אבל נסתדר. שישי - כמו חמישי בעצם. אולי משפחה באמצע? שבת - כנל רוטינת חופש. עבודה וזה.. סאקאיה בערב (איי ג'סט קנט גט אינאף

הכיייי משעמםם...

ראשון- בבוקר חזרתי משינה בהרצליה, ואז משמרת חביבה מ-18:00 עד 24:00. היה באמת סבבה. אפילו הבוסים הציקו פחות מהרגיל, וזה בכלל לא מובן מאליו [מה שכן, הבוס-המאגניב חלק איתי את תכניותיו לפיצוץ המזרקה של אגם וכיכר דיזינגוף בכללותה, ואני תוהה אם אחראי מצדי לא לפנות עם זה לרשויות...] שני- בבוקר איחור סמלי לעמותה להפרעות אכילה, ופגישות עם הפסיכולוג והדיאטנית. ב-18:00 שוב משמרת, בתקווה שתהיה חביבה גם כן. שלישי- אעע, כלום? בטח אמא תכריח אותי ללכת לסדר את העניינים בקופת חולים ובבנק. בעע, שונאת סידורים. זה כזה גרוון-אפ. :[ רביעי- 8:30- פגישת עדכון עם אמא, אבאחורג, הפסיכולוג והפסיכיאטר. 9:30- פסיכולוג [אחלה בחור, אבל כמה פעמים כבר אפשר לדבר איתו בשבוע, לעזאזל?! אמא ביקשה שאשאל אותו למה הוא כוסס ציפורניים עד המרפק. זה מטריד אותה. היא חושבת שיש לו עניינים לא פתורים בעברו ואולי כדאי שנדבר על זה] 10:30/11:30 [עוד לא ברור]- טיפול באומנות. 18:00- משמרת בעבודה. בוא'נה, יום עמוס ומעיק! חמישי- 12:00- משמרת בעבודה. ואז, אם אספיק, ארוחת יומולדת לאיזה בנדוד שלי. רוב הסיכויים שעד שאני אסיים את המשמרת היא כבר תיגמר, אבל נו...הוא כבר בן 30 ומשהו, הוא יתגבר. פפפףףף. איזה שבוע משעמם. כנראה שאצטרך להפעיל לחץ פיזי לא-מתון על השותף שלי, כדי שיוציא אותי לשתות מדי פעם ויסעיר את שגרת חיי השחונה. היי, גם ככה הוא צריך לפצות אותי על המתיחה הטלפונית האוו-סוו מעיקה שהוא דפק לי כרגע עם חבריו מהצבא! [-"אני בוהה בך כל הזמן בעבודה שלך, איך שאת מסדרת את החולצות בחושניות, את ושיערך השחור הבוהק...." -"אני שטנית." -"אעעע...כן, לזה התכוונתי!"]

אני../images/Emo13.gif תקראוו

ראשון- ביה"ס חברה ישיבת צוות חוג לבנות עוד פעולה לישון שני- ביה"ס ללכת לדלתא בייביסיטר חוג שלישי- ביה"ס צופים צופים צופים לישון...חחח כל היום מסתכם בצופים רביעי- נוסעת בבוקר לסבתא בירושלים חמישי- אצל סבתא, חוזרת בצהריים, אם אני אספיק אז יש לי משחק כדורעף..

yaeli87

New member
חם לי!!!

ראשון- עשיתי בוקר ואחרי המשמרת הלכתי למאמי. שני- עשיתי בוקר,עכשיו אני אצל אחותי עשינו קישוטים לסוכה אח"כ אני אלך לחדר כושר ואולי אפגש עם חברה. שליישי- עושה לילה מהערב,בבוקר תור לרופא בחיפה,פן,אולי חדר כושר ולנסוע לבסיס. רביעי-אזכרה לסבתא על הבוקר,ערב חג אצל אחותי בסוכה עם הקישוטים שלי
חמישי- עם מאמי. שישישבת-בסיס.

הייתי בטוחה שיום שני היום ../images/Emo6.gif

ראשון - קמתי באיזה 12 ואז ב3 הלכתי לשיחת עובדים בסניף שלי ואז ב6 הלכתי להחליף את המנהלת של רוטשילד ואז הלכתי לישוןןןןן שני - קמתי באיזה 11 והלכתי להסתובב בעיר.. וקניתי 2 סוודרים מפוקס, חגורה מקסטרו ומכנס שחור מזארה. אחר כך היה לי תור ללייזר ואחר כך ארזתי את החדר שלי :( אין יותר תמונות על הקירות
שלישי - משמרת בוקר בסניף שלי.. תכף עפה. אני חייבת להפסיק לקום 100 שנה לפני הזמן חח. ואז בערב ממשיכה לארוז :( רביעי - כנראה שמחליפה בבוקר את המנהלת של רוטשילד שוב.. אחר כך או שאני אארוז או שאני הולכת לבקר את ערן בבית חולים. חמישי - עובדת מוצאי חג לבד בסניף שלי... בטח יהיה מה זה מת. אחר כך אנערף.

אוקי

היום: שיעור נהיגה כפול (טסט פנימי!). בסביבות 6 אני נוסעת לראשון וישנה אצל אודליה. מחר: אני בטח אחזור בצהריים ואז נלך למשפחה חמישי: משפחה שישי: שיעור נהיגה. בערב אודליה/דבורה, לאדעת מה יהיה

באיחור, אבל משעמם לי

ראשון- קמתי מוקדם בבוקר בקומונה אחרי שעתיים שינה וקפצתי לפנימיה, חיפשתי טרמפ לרכבת וגיליתי שיש ליווים.. מגניב, ישנתי כל הנסיעה וחייל חמוד העיר אותי בנהריה, טרמפים זרזים הביתה ואז ישבתי והכנתי לשירה מכתב טיסה ועוד כמה שטויות ונסעתי אליה, הייתי אצלה שעתיים בערך, וממנה ליהב קצת ואז לפיצי ואז פיצי באה אלי ונתתי לה דברים לפולין כי היא חשבה שקפוצ'ון דק יספיק לה.. נכון. ואז קפצנו לאסוף את יהב שוב ולשירה ואז החזרנו את פיצי ויהב באה אלי קצת ואז היא הלכה ואני התכוונתי לצאת אבל נרדמתי. שני- כל היום עשיתי כלום אחד גדול ובערב קפצתי למרכז לקנות לאמא חלב ולחם ופגשתי את עמית אז אחרי ששמנו את הדברים בבית קפצנו לשבט קצת וישבתי שם ואז חזרתי הביתה ובערב הלכתי לעמית וראינו הבופור. שלישי- בבוקר נסעתי לנהריה לפגוש את הילה
שעשתה את כל הדרך מאריאל כדי לראותותי והיה כיף ממש וכשהלכתיל טרמפיאדה לתפוס טרמפים הביתה פגשתי את נובה [[: חמודת על שלא ראתי מלא, אז קבענו ל-6.. נחתי קצת בבית והלכתי לקרן קצת ואז לנובה ואז הגעתי הביתה ושלחתי פקס לשירה בפולין [[: ואולי יותר מאוחר נצא.. רק שאין ממש עם מי ]]: רביעי- טל שעובדת איתי בפנימיה אמורה להיות בנהריה אז נראה לי אני ארד לשבת איתה קצת וערב חג ובערב איזה פאב עם טל חמישי- חזרה לפנימיה, לעבוד שישי- פנימיה שבת- פנימיה

למעלה