תכנון שבועי:)

סעמק.

שום דבר מתוכנן, כרגע. לנסות לסיים את כל העבודות והש"ב לחופש. שלישי-חמישי יש לי בית ריק ובשישי בבוקר אני נוסעת לערד[:

Summer moved on

New member
נראה לי שהולך להיות שבוע נחמד:)

ראשון- בי"ס עד 13:00 [!!], יום נחמד. יותר מאוחר אני צריכה לקפוץ למרכז לקנות כמה דברים, ובערב הליכה. שני-אני אוהבת את ימי שנייי:) יום נחמד בבי"ס, עד 13:30. אחה"צ אבא בא ונשב איפשהו... שיעורים במת'. שלישי-הממ בי"ס עד 13:30. אולי רופא שיניים-?- בערב הליכה. ואח"כ לצאת או משהו, כי למחרת חופש. רביעי- ערב חג... הממ בטח נקום מאוחר כזה, וניסע לדודים. חמישי-חופששש:) חברים או משהו כזה...

AnGeL DoLlY

New member
איזה שבוע איזהההה

הולך להיות טוב מאוד:) היום סיימתי ב12:45, קצת במחשב, עוד שעה שיעור נהיגה ומשם ישר לבייביסיטר בקרייה להכין להם ספגטי בולונז, לעשות שיעורים, ויותר מאוחר כנראה גם חברה שלי תצטרף ותישן איתי שם:) שני התכנון ההתחלתי בכלל היה לנסוע לפסטיבל דימונה אבל מראש כבר ויתרתי עליו והיום גיליתי שהוא בכל מקרה התבטל/נדחה בגלל העיצומים.. ככה שאני לא ארגיש הפסד גדול לפחות. אז הבייביסיטר נמשך כרגיל, צריך להשכים את הילדים ולדאוג להכל לפי הלו"ז, לקחת מונית לבצפר לומדת עד שעה 8 וב17:00 חזרה ראשונה עם הלהקה
אני כ"כ מצפה לזה כבר. שלישי יום מעיייייייף ביוטופ בר"ג מ8 עד 11 בערך,ואחרכך מ-ע-ב-ד-ו-ת עד 16:00
לקבוע שיעור פרטי רביעי שיעור פרטי לארגן תיק לבראשית ואולי לקנות כמה דברים אם צריך ערב חג אצל קרובי משפחה ובלילה נוסעים לבראשייייית!!! ((:) חמישי שישי שבת בבראשית, ובגלל שהמשפחה נוסעים לצימר קרוב למקום הם רוצים לקחת אותי בשישי בערב לארוחת ערב במסעדה, לישון בצימר שהם טוענים שהוא מדהים ולהחזיר אותי בשבת בבוקר.. עוד לא החלטתי אבל זה יכול להיות ממש נחמד. יהיה כייףףףף חיים!!!!!

stink

New member
let's see ../images/Emo41.gif

ראשון - עבודה , בערב אולי בית קפה ואז אצל החבר שני- עבודה על היום שלישי - עבודה דההה אולי בערב קניות בירושלים רביעי - או עבודה או ירושלים < אם אני לא אסע בשלישי...> חמישי - חופששש יאי . נראה מה נעשה כבר

GoOni

New member
בערך.

היום- ליוויתי את בן לרכבת, יום קצרצר בבית ספר (כאילו זה לא היה מתבקש להבריז משעה אחת שתקועה אחרי שעתיים חלון בסוף היום), ביררתי על עדשות בקניון עם גל והקפצתי הביתה אותה ואת רן. ב-18:00 פסיכולוגית, ב-21:00 הליכה עם גל. אני גם צריכה מתישהו להזמין ספר אנגלית, אבל יש לי הרגשה שאני לא אעשה את זה. שני- בי"ס, ישנה אצל אבא- וויצ' מינס- אוכל טעים בערב והמוןהמון HOTVOD. אולי אני גם אלך לקנות ספרי ספרדית. שלישי- בי"ס, מיני-שופינג, לפחות מבחינתי, ברמת אביב עם יעל ומיה, גניקולוג (תגידו לי שזה לא נורא כמו שנראה לי שזה, בבקשה;;). השופינג אולי יהיה מחר בכללP: רביעי- ישיבה על הסרט של רון+שלי. חמישי- לחפש חסויות, בערב הופעה של יוני עם הסעה ממזכרת ובחזרה. שישי-שבת- אין לי שמץ. אולי הוד"ש.

מממממ

ראשון-בי"ס,שיעורים,כתיבת פעולה וקניות ליומולדת :) שני-בי"ס,שיעורים,אולי גבות?! שלישי-בי"ס,פעולה,בר באה מתארגנת והולכת למור :) מכינות את כל הדברים ואז מסיבההה :) רביעי-בטח לקום מאוחר.. ובערב נראלי בסוכה את המשפחה של חבר של אמא שלי ואולי יותר מאוחר לצאת? חמישי-בטח לישון עד מאוחר...ולא יודעת...אולי סבא וסבתא?נראה שבוע טוב!

LimiMimi

New member
בטח הכל ישתבש.

בזמן האחרון אי אפשר באמת לקבוע מה הולך בשבוע P: ראשון - עובדת מארבע, הולך להיות מזעזע. מסיימת בשתיםעשרה, נראה מה נעשה... מחר - יום חופשי! אחרי שמונה ימים רצופים של עבודה כל יום, יפה לי. צריכה להפקיד צ'ק בבנק. קוסמטיקאית ורופאה. שלישי - עוד יום חופשי.
בתכנון לנסוע לת"א. אולי אקפוץ לשי בערב. רביעי - גם יום בלי כלום.. אחח, אני מריחה את החופש באויר. בערב חג. חמישי - בערב עובדת עד 12. שישי - עובדת ערב.

PennyLaneM

New member
.....

ראשון - כלום שני- כלום שלישי - עבודה בוקר רביעי - עבודה בוקר,ערב חג אצל דודים בנתיב העשרה חמישי - אנערף

OverSharing

New member
ויויפ../images/Emo103.gif

היום- הייתי אמורה להתחיל בעשר וצי במקום שמונה וחצי.. הלכתי לבי"ס, נכנסתי לשיעור ו..מה? המורה לא הגיעה!!!1 מעצבנת. אז סתם ישבנו בחוץ. סיימתי 1345, אכלתי, ראיתי טלוויזיה -!- 1500-1600 היה פסנתר.. עוד עשרים דקות אני הולכת למרכז ונוסעים לרמלה לפורום ראשגדיות ח' עד הערב. תלוי מתי יסתיים אבל אם בשעה נורמלית אז אני אמשיך לת"א להפגש עם הבנות:) אם לא אז הביתה שני- בי"ס עד 1440. יש משם שיעור נהיגה עד 1520.. אחה"צ לערוך את המערך ולהגיש לשחר ולהכין דברים לצוות שלישי- מקווה ששיעור נהיגה ב1520, 1600 עד ממש מאוחר יומפעילות+אסיפת הורים.. 2330 בערך מסיבת שמינסטייייייים! איזה כיף:) רביעי- לקום עם האנגאובר ולהיות חמודה:p חמישישי- מצפינים לגולן לדודים שלי ויוצאים לטיול ג'יפים+טרקטורונים:)

DIE kvar

New member
יואו אם יש טרנד-אינטרנטי שאני לא יכולה לסבול

זה השעות בלי נקודותיים!!!!!!!!! יואוו סבבה, שרדתי את 'אאל"ט', שרדתי את 'ב"הצלחה', שרדתי את '!!!!!!!!!!!!!!!אחד אחד' אבל השעות האלה הורגות אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד מתי אלף ארבע מאות בצהריים?!?!?!1

OverSharing

New member
זה בגלל שאבא טייס../images/Emo103.gif

חח סתם, אמרו לי את זה פעם. נו, ככה יוצא!]: די

coolit

New member
אני דווקא מאוד אוהבת שכותבים ככה שעות

פעם ראשונה ראיתי את זה בבלוג של לירי [מזמאאאאן] וזה פשוט הרבה יותר כיף מאשר לעשות נקודותיים.. גם כשכותבים בכתב יד..

DIE kvar

New member
לא מפתיע אותי

את הרי מקפידה למות על כל מה שמעצבן אותי

למעלה