תכנון שבועי:)

mkarin

New member
לא בא לי ב-כ-ל-ל.

ראשון
מבריזה. באמת שאין לי כוח. ואני חולה ]; שיעור נהיגה בצהריים. ללמוד לפסיכומטרי. שני
חופש באישור. לנסות -לא- ללמוד לפסיכומטרי. שלישי
פסיכומטרי
בערב בטח משהו. רביעי
חופש. חמישי
חופש. אולי יוני בלוך בבארבי בערב. שישי
חופש. שבת| חופש. בערב קמארי.

ג'וי ג'וי.../images/Emo9.gif

ראשון-בית ספר, ואח"כ פארק עם קופרשמיט ותסריטייייים.
יהיהי ענק. שני-בית ספר וכל זה, אח"כ נראה לי שדי כלום. ז"א, שיעורים ועבודה על התסריט ובטח אקח לי סרט. אה! ובערב בייביסיטר. שלישי-בית ספר וכל זה, ואחרי זה בערב ערן צור וקורין אלאל בזאפה.
ליהיא ואני הולכות ויהיה מושלם. רביעי- בצהריים חסין מוות+פלאנט טרור בסינמטק עם אדם וריילי(?), יהיה ענק. אחרי זה תעסוקה בת"א, ובערב הבילויים בבארבי.
חמישי-אנסה לארגן מפגש 989 לאורך היום. אבל אםזה לא ילך, אקבע לי משמרת באלדו. בערב הופעה של יוני בבארבי.
סופ"ש עוד לא ברור, אבל נראה לי שאעבוד עד קץ החיים, אני צריכה להחזיר לעצמי את הכסף על כל ההופעות.

רייל

New member
תגידי לי באיזה שעה זה הסינמטק נבלה.../images/Emo46.gif

(אלללהההה הבילויים
)

הקשיבו כולכן:mad:

ריילי- בסינמטק זה מתחיל ב14:00, אבל אני ממליצה לך להזמין כרטיס. קרין- חסר לך שאת לא אומרת שלום. גוני- מצויין. עם מי את הולכת?

GoOni

New member
עם שתי בנות ממזכרת, מור וגל.

מור מכירה את עומר. את מכירה אותה?

יאללה><../images/Emo71.gif

ראשוןהיום- ביצפר עד 1, ללמוד לערבית לקנות חולצות ביצפר 18:30-20:30 סטודיו,שיעור היפהופ...:) שני- ביצפר עד 14:30, אין תיכנונים עד כהP: שלישי- ביצפר עד 14:30, יומגיבוש מש"צייייייים!!:) רביעי- ביצפר עד 14:30, 18:30-20:30 סטודיו,שיעור ג'אז:) דברים לעשות בחופש אבל לא מתוכננים: לנסוע לצורן לנסוע לת"א עם יונתן לישון אצל עדי לישון אצל כפית להיפגש עם אנשים ^^" שיהיה שבוע טוב><

שינויים :)) ../images/Emo71.gif

טוב אז היום היה לי ביצפר עד 13:00, ואח"כ יומגיבוש עד ארבע ככה. גבות בחמש וכניראה בשמונה וחצי אנחנו נוסעות כמה בנות למקס ברנר ליומולדת...:)))!! רביעי- לקום מוקדם 9:30 אני אצל עדידוש,נאכל ארוחת בוקר וזה. 11:00 בתחנה מרכזית,נוסעים לת"א אני היא ויונתן...:) חוזרים אחה"צ, להיפגש עם אספוושששש ^$#%#$@#%$@#%#%
$%$# אחחח כמה התגעגעתי לבנאדם הזה. חמישי- לישוןלישוןלישון, להיפגש עם אספוש,להיפגש עם הבנות או משו, להביא לטלצ' מכתב נסיעהצימר. שישי- להיםגש עם אספוש אם הוא עדיין פה,להיפגש עם הבנות מפגש אצל מישי בערב,אני רוצה!!!!11 חחחחח שבת- לישון הרבה ולארוזזזזז :))

tink 16

New member
../images/Emo203.gif שבוע קצרצר כזה ../images/Emo13.gif

ראשון בצפר עד 3 וחצי > שיעור של האפרוחים > שיעור קלאסי > שיעור של הלהקה [בקיצור, סטודיו עד 11 בלילה]
שני בצפר עד 3 [בטח נישאר לחזרה] ,חוזרת הבייתה ואולי עדי יקפוץ, חזרה ב9 וחצי לריקודים של רינת
שלישי בצפר עד 3 וחצי, הטקס של בר ז"ל בבוקר, חוזרת הבייתה עם/בלי עדי
רביעי חזרה בבוקר לריקודים של רינת
חמישי שיעורים ובטח ללכת להסתובב עם אמא
שישי הופעה ראשונה של רינת!!!!!!! התרגשות
שיעור פרטי ב4 וחצי אממ יש מצב לישון אצל עדי [בית ריק
] או שהוא יבוא לפה..נראה
שבוע טוב בננות!!

EVE Lights

New member
שייגמרו החגים האלה כבר. :<

די, נמאס לי. היום - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - העלאת מבצע 9:00-16:00, אין מצב שזה ייגמר ב- 16:00, מינימום 18:00. יום שלישי - הורדת מבצע 9:00-16:00. מקווה שזה לא יתמשך מעבר לזה. יום רביעי - לא עובדת, ערב חג.. מקווה לראות את אביב בערב
יום חמישי - יומולדת ליוסי
אם יהיו לי ביצים אז אני אתקשר. וחוצמזה עבודה ממוצאי החג עד 23:30. שבוע טוב לכולנו!

josie1986

New member
סופסוף

ראשון - סימולציה, תרגולים, תחקורים למוות. שני - לא ברור... יש לי מלא סידורים. שלישי - פסיכומטרי. נפטרים מהמבחן הזה סופסוף. רביעי - לא יודעת, לא איכפת לי. אולי אסע לת"א, אולי לא... צריכה ללכת לדואר, לבית מרקחת, לקנות סנדלי שורש וכו'. חמישי - חג, הכנות כמעט אחרונות לפני הנסיעה.

Bitch47Percents

New member
התחיל ברגל שמאל ../images/Emo10.gif

ראשון- משרד [קמתי מאוחר
], דירה שני- משרד, משרד הפנים לחדש דרכון, דירה שלישי- משרד [לבד], הביתה, סנטר לביקורת לפירסינג רביעי- אולי בבוקר ספר/קוסמטיקאית, בצהריים חתונה משפחתית, בערב לא יודעת חמישי- חופש! עד ה7.10

oh well

היום - בעיקר להתעורר בצורה נורמלית כי אני עדיין עייפה מתה. 15:00- 17:00 לעזור לאמא שלי בעבודה. שאר היום מוקדש לפסיכו', איזה כיף
שני - פסיכומטרי, לנסות לסיים את השיעורים באנגלית. שלישי - יום עמוס, בבוקר התכנון הוא ללכת עם רעות לקנות מכנסיים חדשים. אני חייבת. אח"כ מספרה, אני רוצה לחדש את הפסים
ב16:00 נוסעים להשבעה של אחי בלטרון. צ'ונג. ואם אני אספיק - שיעור סלסה ניסיוני ב21:00. רביעי - ערב חג! פסיכו כל היום, להתמקד בכמותי. בערב אני אצל הדודים שלי, אח"כ נוסעת לראות את הקטן שלי
אולי נצא. חמישי - עושים על האש עם המשפחה שלו.. חח אמור להיות נחמד ומפדח בו זמנית. אבל אמא שלו הזמינה אותי, ככה שאי אפשר להגיד לא
וזהו, שבוע די כיפי.

Liraz 6q

New member
שבוע מטורף

או שלא
ראשון- הרגע קמתי.. עבודה ב2 מסיימת ב12 ולישון
שני- חופש שומרת על אחי הקטן כי אמא נוסעת לאיזה אירוע בערב עם הבנות סרט של החתונה
שלישי- אותו דבר.. שומרת על ארבל..לדעתי הוא ישן אצלי בערב
רביעי- עובדת בוקר.. בערב חג עושה אצל אוריקי עם דודה פאני יהיה צחוקים בטח אחרכך נצא..
חמישי- עבודה בצהריים.. ואחותי וניצו באיייייייייייייייייייייייים
שבוע טוב בנות:]

use your guns

New member
איזה שבווווווווווע

היום- עוד מעט הולכת לאכול צהריים, אחר"כ לבדוק אם יש שעורים למחר. משתזפת, נחה, מסיימם את "100 חורפים" [התחלתי אתמול ויש לי עוד מאה עמודים ואני בשיא המתח]. בערך ב1800 בת מצווה לבת דודה שלי מזכרון וכל המשפחה הצרפתייה תהיה גם היא. אחר"כ אולי משהו עם הבנות כי מחר מתחילה ב10 וחצי:). מחר- כאמור, מתחילה בעשר וחצי, מסיימת ב15:25 באה הבייתה, אוכלת, להשתזף!! שעורים ללכת לשכנים שלי קניון לחפש נעליים וקשת חדשה לקבוע שיעור נהיגה בערב הולכים לאיזה מסעדה כי לחברה יש יומולדת. שלישי- בי"ס חוזרת ב14:35, נחה,לארגם הכל לקראת החתונה 1600 מספרה אחר"כ ללכת לדני שתאפר אותי ב1930 חתונה של בת דודה שלי וקניתי שמלה מהממת ויהיה מושלם! אני כ"כ מתרגשת..אחותי השושבינה ויש לכולנו בגדים נורא יפים וכבר בא לי לראות איך הכל יהיה עם התסרוקת והאיפור והכל. אחרי החתונה ההורים יורידו אותי כנראה בסביון כי לחברה יש יומולדת. רביעי- מכינה תיק ואת הדברים לבראשית, אולי קפיצה לת"א כי אני חייבת בגדים שיעור נהיגה חמישי- לפנות בוקר נוסעים לבראשית כ"כ בא לייייייייייייייייייייייי שישי שבת- בראשית! ואז החופש מתחיייייייייייייייייייייייייייייייל החיים הטובים!י

למעלה