ל- turrican תשובתי אלייך.
אז ככה: לגבי ירון אשבל כפי שכבר אמרתי בעבר אני אחזור ואומר שוב, ירון אשבל הוא חלק ממש קטן מהמסיבות הללו ביום שישי.. הוא עולה לבמה ומזיין את השכל בדיוק 20 דקות.. מי שבאמת מעניינת אותו מוזיקת שנות ה80 נהנה גם כשנוכחתו של אשבל באיזור. לגבי המסחרה וכל העיניין- למי איכפת בכלל שהוא עושה כסף?? מה אתה בכלל נכנס לעיניין הזה? מה כואב לאנשים שהוא עושה כסף? אתם באים בשביל לשמוע ולהינות ממוזיקה או לחשוב אם אשבל מרוויח או לא? לגבי סופי השבוע וההפלגות: בתור אחת שנכחה בשני סופי שבוע אני יכולה לומר שאין דבר יותר מהנה מלהיות בסופשבוע שכולו מסיבות של שנות השמונים הופעות של זמרים או להקות (אני אישית נכחתי בהופעה של ריקי גל ושל להקת בוני אם) והמון חברים מסביב.. רק בשביל הפרוטוקול- את אשבל כמעט ולא רואים בסופשבוע... לגבי המחיר בתכלת, אני מסכימה המחיר הוא די גבוה אבל הוא נקרא נמוך יחסית לשאר מועודנים נחשבים אחרים (ולא אני לא מדברת על השטיק שזה רק 20 שקל שתייה..) אבל, שוב רק לפרוטוקול, לחברי מועדון בתכלת, כמוני למשל, הכניסה היא 50 שקל- אכן גם זה יקר. "מיותר לציין שירון אשבל מכניס הוצאה נכבדת לכך לכיס." זה נראה לי משפט מיותר ולא לעיניין.. אתה נשמע בנאדם איניטיליגנט- זה ממש מיותר... ולכל מי שקורא את הקטע ובפרט אתה, אל תכניסו לראש שלכם שהכסף שלכם מתבזבז לחינם- כל עוד אתם נהנים זה שווה את הכל. ולגבי האינטיליגנציה של האנשים שבאים לשמוע מוזיקה שם- אלו בסהכ אנשים שרוצים להנות קצת בערב שישי עם מוזיקת שנות השמונים. הם לא צריכים להתנצל על זה. וחבל, כי אתם לא יודעים מה אתם מפסידים...