תכלת

sweet19

New member
אז כנראה ש...

אתם לא חובבים יותר מדי שנות ה80....

Ice machinE

New member
מי זה ירון אשבל? ../images/Emo163.gif

ומה זה מנהרת הזמן? תסלחו לי שאני לא שומע רדיו.

sweet19

New member
תכלת

מישהו מגיע היום לשמוע מוזיקה טובה במועדון התכלת...?

greenzg

New member
ICE - במיוחד בשבילך../images/Emo101.gif

בכל יום (ראשון-חמישי+שבת) בין 12.00-15.00 ישנה תוכנית "מנהרת הזמן" ברדיוס 100 FM בהנחיית ירון אשבל. התוכנית כוללת שירים שלא משמיעים בדר"כ ברדיו וכוולת עשורים קודמים : החל מה-60 עד ה-90. עיקר המוסיקה היא אכן שנות השמונים - אך לא רק. ירון אשבל הוא "פה גדול"- אחד שלא מפסיק לברבר ולפעמים יכול לעצבן אבל אני חושב שהוא לא נורא כפי שעשו אותו כאן בפורום. כדי לעשות עוד קצת כסף הפכו את מנהרת הזמן גם לליין של מסיבות : בכל יום שישי ישנה מסיבה ב"תכלת" שבנמל ת"א שכווולת אותו סוג מוסיקה כמו שבתוכנית. מדי פעם ישנם גם סופי-שבוע באילת עם מסיבות דומות ואפילו מתוכננת הפלגה לחו"ל. מיותר לציין שהתקליטן הוא מר אשבל. היות שלא נוכחתי במסיבות הללו איני יכול לתת ביקורת אבל מטבע הדברים הן הרבה יותר מסחריות והמוניות מהמסיבות בשטיק. אלו היו 415 שניות על ירון אשבל....

DJ Dawn

New member
ובתור אחת שהיתה שם...

זה לא ממש "אייטיז". זו זוועת דיסקו ושירי קלאב-מד. בעעעעעעע... לא עלינו.

Ice machinE

New member
תודה לשניכם ../images/Emo163.gif

sweet19

New member
415 שניות שלי...

אז אחרי שכולם הגיבו עכשיו תורי... אכן "מנהרת הזמן" זוהי תוכנית רדיו אבל לא עליה דיברתי כשהתכוונתי לתכלת.. בתכלת (שאגב מר ירון אשבל כפי שאתה מכנים אותו כאן מתקלט באותו ערב בדיוק שעה...) ישנן מסיבות שכוללת מוזיקת אייטיז-סבנטיז משובחת. ולגבי העיניין שהמסיבות בתכלת יותר מסחריות מהשטיק אני ממש לא מסכימה עם העיניין.. בשטיק אין מקום לזוז, תמיד צפוף, במיוחד בימי חמישי שאלו הן המסיבות של שנות השמונים. התכלת בניגוד לשטיק מגוון במסיבותו ולמי שכן נכח אי פעם (ביותר ממסיבה אחת..) יודע שאלו הן מסיבות נושא.. כלומר כל שבוע נושא אחר כמו למשל: מסיבת קרמבו, מסיבת ספא וכו וכו... אז ככה ששווה לנסות לפני ששופטים. וסתם בשביל הפרוטוקול, גם אני לא אוהבת את ירון אשבל אבל בשביל ה10 דקות שהוא עולה על הבמה ומזיין בשכל אפשר לסבול ולהנות ממסיבה שלמה. חובבים שנות ה80 יקרים שלי, תנסו.. מקסימום הפסדתם 65 שקלים וערב שישי.

turrican

New member
ל-Sweet19 - דעתי על אשבל

תשמעי אני לא רציתי לגעת בנושא הזה ולהכנס בו אבל אם רשמת דברים אז בואו נדייק עד הסוף..קודם כל כדי להיות הוגנים נאמר שאת צודקת לגבי קודם הגודל ב"שטיק" לגבי גודל המיקום ב"תכלת" ב"תכלת" יש הרבה יותר ספייס והמקום מעוצב הרבה יותר נכון לריקודים (רחבה גדולה מאד) מאשר ה"שטיק" שהוא מקום פיצפון. לגבי שאר הדברים שאמרת אז זו דעתי: מר ירון ("פה גדול") אשבל זה לא רק תוכנית רדיו אלא מסחרה אחת גדולה ואני אסביר למה. מילא הוא היה שדרן רדיו ועורך מסיבות ב"תכלת" לבריאות שיהיה לו, אבל.. זה גם הוצאת דיסקים בשם "מנהרת הזמן" , סופי שבוע באילת , הפלגות לקפריסין פעם בחצי שנה ומה לא. נגד זה אין לי בעיה שיעשה מיליונים מצידי מה שמפריע לי זה שהוא מקבל פרסום חינם ממנכ"ל רדיוס לליין המסיבות שלו ולכל הטרר-ראם מסביב (דיסקים,הפלגות וכיו"ב) אין אף אומן בישראל שמקבל כזה פרסום מאסיבי ברדיו כמו שירון אשבל עושה פרסומת לעצמו. זה לא חוצפה ששדרן רדיו משדר פרסומת עצמיות שלו ברדיו? ועוד בגיבוי של רדיוס -התחנה שהוא עובד בה. נראה לי ניגוד אינטרסים אבל תשפטו אתם , לא אני. דבר שני שקצת מפריע לי: דמי הכניסה. הייתי בכמה מסיבות בעבר ואני לא יודע איך הם מעיזים לקחת 65 ש"ח. אני הפסקתי להיות פרייאר . מילא הכניסה עולה ככה אבל אין שתייה חינם ואין שום הצדקה לקחת מחיר כזה. מיותר לציין שירון אשבל מכניס הוצאה נכבדת לכך לכיס. גולת הכותרת שלי: ממש לא בא לי שהכסף שלי יעבוד למסע יחצנות של מסחריית "אשבל" בע"מ. ונ.ב. ולא אמרתי אף מילה על המוסיקת ההאגא-דו שלו. פשוט בושה לאינטלגנציה של האנשים לבוא לשמוע מוסיקה שהוא משמיע שם.

turrican

New member
ויש עוד משהו על ירון

אבל בגלל שזה אישי וזה נוגע לאורן עמרם אני לא אגיד. מי שירצה לשמוע- מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי.

sweet19

New member
ל- turrican תשובתי אלייך.

אז ככה: לגבי ירון אשבל כפי שכבר אמרתי בעבר אני אחזור ואומר שוב, ירון אשבל הוא חלק ממש קטן מהמסיבות הללו ביום שישי.. הוא עולה לבמה ומזיין את השכל בדיוק 20 דקות.. מי שבאמת מעניינת אותו מוזיקת שנות ה80 נהנה גם כשנוכחתו של אשבל באיזור. לגבי המסחרה וכל העיניין- למי איכפת בכלל שהוא עושה כסף?? מה אתה בכלל נכנס לעיניין הזה? מה כואב לאנשים שהוא עושה כסף? אתם באים בשביל לשמוע ולהינות ממוזיקה או לחשוב אם אשבל מרוויח או לא? לגבי סופי השבוע וההפלגות: בתור אחת שנכחה בשני סופי שבוע אני יכולה לומר שאין דבר יותר מהנה מלהיות בסופשבוע שכולו מסיבות של שנות השמונים הופעות של זמרים או להקות (אני אישית נכחתי בהופעה של ריקי גל ושל להקת בוני אם) והמון חברים מסביב.. רק בשביל הפרוטוקול- את אשבל כמעט ולא רואים בסופשבוע... לגבי המחיר בתכלת, אני מסכימה המחיר הוא די גבוה אבל הוא נקרא נמוך יחסית לשאר מועודנים נחשבים אחרים (ולא אני לא מדברת על השטיק שזה רק 20 שקל שתייה..) אבל, שוב רק לפרוטוקול, לחברי מועדון בתכלת, כמוני למשל, הכניסה היא 50 שקל- אכן גם זה יקר. "מיותר לציין שירון אשבל מכניס הוצאה נכבדת לכך לכיס." זה נראה לי משפט מיותר ולא לעיניין.. אתה נשמע בנאדם איניטיליגנט- זה ממש מיותר... ולכל מי שקורא את הקטע ובפרט אתה, אל תכניסו לראש שלכם שהכסף שלכם מתבזבז לחינם- כל עוד אתם נהנים זה שווה את הכל. ולגבי האינטיליגנציה של האנשים שבאים לשמוע מוזיקה שם- אלו בסהכ אנשים שרוצים להנות קצת בערב שישי עם מוזיקת שנות השמונים. הם לא צריכים להתנצל על זה. וחבל, כי אתם לא יודעים מה אתם מפסידים...

turrican

New member
מה זה מוסיקה נהדרת..

מוזיקה פ33ה!! אין על ירון אשבל.. אין. "מנהרת הזמן" לא יוצא מהקומפקט שלי כבר שבועיים..

turrican

New member
טורה חשבתי שאת מכירה אותי

טוב יותר ואת יותר שצריך לסייג את הדברים שאני אומר.. אמרתי זאת בשיא הציניות שלי.. ירון אשבל - מוסיקה להמונים מעל גיל 24.

ט ו ר ה

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo6.gif אלכס אני אומנם ערה..

אבל הראש שלי הלך מזמן לישון..

sweet19

New member
מנהרת הזמן

"ירון אשבל - מוסיקה להמונים מעל גיל 24"? ירון אשבל- מוסיקה שנות ה80. טוטאל. ומי שלא ניסה שלא יגיב.

למעלה