תיק ללפטופ

Meydalle

New member
תיק ללפטופ

שלום לכולם, אני מחפשת תיק ללפטופ, מהתיקים הפשוטים, הדקים, שיש בכל מיני צבעים, שנסגרים עם ריצ ראצ. במחיר שלא יעלה על 100 ש"ח. אשמח להצעות. תודה

צבובה

New member
תלוי מה גודל הלפטופ שלך

לנוטבוקים, למשל, ידיד שלי אמר שבאופיס דיפו זה עולה יותר מפי 2 מאשר בחנויות אחרות. אני לא יודעת איפה את בארץ, אבל בכל חנות שמוכרת משהו שאיכשהו קשור לחשמל יש כיסויים ללפטופים עכשיו.

candy77091

New member
מתכוונת ל-כיס ללפטופ?בלי ידיות או משהו כזה?

יש מלא כאלה נמכרים באינטרנט - חפשתי בזאפ.. אני הייתי מחפשת בזאפ משהו שנראה לי ואז הולכת לראות בחנות רגילה אם זה נוח לי טוב לי מתאים לי וקונה ברשת.

Meydalle

New member
לא לא כיס..

לתיק, אבל מהדקים הפשוטים (יש אותן בכל מיני צבעים) והם עם ידית קטנה לאחיזה. ראיתי כזה בבאג אבל הוא יקר... (150 ש"ח - 250...) והלפטופ יחסית גדול.

נופ ר

New member
קניתי לפני חודשיים תיק מהמם ללפטופ ב100שקל

בקרביץ, הכי נוח בעולם והכי מהמם הוא בגוון קאמל עם משבצות כאלה כמו המשבצות הסקוטיות של בורברי (אם ככה רושמים...) קשה לי להאמין שזה רלוונטי כי התיק היה האחרון בחנות בעזריאלי... אולי בסניפים אחרים יש בכל מקרה אני ראיתי באיביי מלא תיקים מהממים

Meydalle

New member
ראיתי בקרביץ-

באתר איטרנט שלהם, אבל כל המידות של התיקים קטנות לי.. הלפטופ שלי הוא 15.6... ולהם יש רק 15.4... בעיה.

Fun Fair

New member
אני קניתי את התיק שלי באמזון

תיק מהמם של בלקין. עלה לי אמנם 200 ש"ח (אבל זה בגלל ששלחתי לחברה ב UK והיא שלחה לי ארצה..) ומבחינתי הוא משתלם כי הוא מתאים לא רק ללפטופ. בכל מקרה, ממליצה לך להריץ חיפוש על laptop cases/bags בגוגל. יש המון תיקים למכירה שהם סופר יפים ומיוחדים במחירים נמוכים.

למעלה