תיק ותק

תיק ותק../images/Emo100.gif

לפעמים אדם קם בבוקר ומרגיש שהחיים קצת כבדים עליו, בלשון המעטה, שיש לו יותר מידי "תיקים" על הכתף שהם דברים שהוא אחראי עליהם ולא תמיד מצליח להתמודד עימם. מתי לאחרונה הרגשתם כך וכיצד כן הצלחתם להתמודד עם הדברים

עונה:

בערך בגיל 30 הרגשתי שבמקום שאני אסחוב את החיים קידמה, החיים סוחבים אותי אחורה. או במילים אחרות, מרוב שאני שומעת אנשים אחרים בתוך הראש שלי, אני כבר לא שומעת את עצמי. לקח לי לצערי יותר מדי שנים להגיד "עד כאן", חיים רק פעם אחת, אבל מהרגע שהגעתי למסקנה הזאת היה לי הרבה יותר קל בחיים. או כמו שהבוסית שלי אמרה: "את העבר - אי אפשר לשנות, את העתיד - כן". מצרפת שני דברים שכתבתי בנושא. חג חרות שמח לכולם.

עד כאן נקודה

מתוך ניסיון אישי שעברתי על בשרי ללא פילוסופיות וכו' הדרך הנכונה לנקות את הראש מצריכה עבודה קשה ימיומית, לפעמים מתסכלת, אבל כשמגיע ניצוץ קטן וכשאנו ערים לסביבתנו אז מבינים כמה הבלים יש בחיי היום יום שלנו.. ולעניין אני ממליץ לך אחרי יום עבודה מפרך לישון טוב להתקלח ו- לשבת בניחותה בלי פוזות תנוחה הכי נוחה שלך, אפשר על כיסא, להתבונן בקיר לבן בלבד ולתת למחשבות לצוץ ולעלות ולהעלם- המחשבות הם העננים - את השמים . העננים באים והולכים אבל השמים נשארים,נקודה . בהתמדה ובקביעות תגלי ולא תוך זמן קצר הרבה דברים נעלמים מעניינים, והמחשבות יעלמו לאט לאט.. מתוך ניסיון אישי ומוצלח.. בהצלחה העבודה רבה קשה ומפרכת.. אל יאוש זה בוא יבוא.נקודה

מעבר לדימוי...

מעבר לדימוי שזהו דימוי דמה החיים נמצאים בזרימה מתמדת, הם אינם עוצרים-לא ניתן לעצור את הזמן.אישית אני מבטיח לך שהצלחה מובטחת-קשה בתירגול קל בחיי היום יום.

feebee1

New member
תיק ותק

אלו החיים שלי היום יומיים, בעצם, בדרך כלל לא בא לי בכלל לקום מהמיטה מרוב שיש לי עומס יתר על כתפיי אני לא יודעת מה לעשות, אין יותרגרוע בחיים מלהרגיש "חסרת אונים - וחסרת כל"

למעלה