אף אחד לא דיבר עד עכשיו על קיצוניים, דתים או
אחרים (למעט בהתיחסות לגזענים-אנטישמים, שאז הדברים מובנים מאליהם). הטיטאן דיבר על אנשים שמפריעים לו בטיסות, ניסח את דבריו כך שתיווצר זיקה מהותית בין ההפרעה שלהם לבין מאפיינים דתיים-תרבותיים-חיצוניים.וגם הוסיף עוד מספר מילים לא רלוונטיות כדי להביע את שאט נפשו מאותם "טיפוסים". תחליף את המילים חרדים במילים יהודים או שחורים או אדומים או צהובים. בדוק אם עדיין נוח לך עם הדברים ואם אתה צריך לבדוק משהו לגבי עצמך. זה הכל. לגבי הדתות, שנאת האחר, דתות המזרח ועוד, זה כבר נושא לדיון אחר ומורכב. לדעתי התפיסה שהצגת לוקה בעודף פשטנות, נאיביות ורומנטיות. הדתות המונותאיסטיות מורכבות ועשירות ללא גבול כמעט ואפשר למצוא בהן הוכחות לכל טיעון וגם לטיעונים סותרים. אני לא צריך להביא ציטטות כמו "ואהבת לרעך כמוך" או היחס ביהדות למשל לגר, לעני, ליתום וכו', כדי שתבין על מה אני מדבר. מלחמות דת יש בכל מקום ואנשים רוצחים זה את זה גם "במזרח" וגם שם מחבקים את השונה כדי לדקור אותו ביעילות מאחור. לגבי טיסות, צברתי כנראה מאות כאלה בחיי הקצרים. אני יכול להעיד מססטטיסטיקה אמינה למדי שכבר הופרעתי ע"י סוגים שונים של אנשים. טיסות נעימות אני זוכר מעטות מאוד, אחת מהן היתה כשישבתי בשכנות לשני חרדים. שוחחנו 4 שעות כמעט ברציפות, שלושתינו, ללא אף מילה על דת או משהו דומה, רק על הייטק, פילוסופיה ופוליטיקה. שניהם היו יזמים מצליחים ואמידים, אחד מהם לאחר פרישה. נכנסים לסטראוטיפ שלך? זה מוכיח משהו? גם לדעתי לא.