תיק הקסדה הגיע

Rtitan

New member
אל תדאג - לא תפספס אותי...

אני תמיד טס עם חולצה של "אל תעירו אותי לתפילה - אני מעכל סטייק ברוטב שמנת אחרי שבעלתי נידה במקווה". אתה לא ממש מכיר תפילות בסידור התפילה היהודי אם אתה מדבר על גזענות, או על "נפש אלוהית" ליהודים VS "נפש בהמית "אצל הגויים
., אלו שרוכבים עליך בתור "חמורו של משיח", שאתה צריך לומר להם תודה על כל תפילה שהם אומרים, מים קדושים שהם ליסטים, קמיעות ולחשים שהם מוכרים למרבה במחיר. איכשהו - אתה נכנס כאן לדיון שלא יוסיף כבוד לעובדי האלילים לבושי השחורים שהם חלק ממה שאנחנו מכנים "העדה החרדית".

Raffael

New member
חולצה נהדרת. יש חתימה של גבר-גבר למטה?

בכל אופן, שיהיה בתאבון. סקס ואוכל תמיד הלכו טוב יחד. לא דיברתי על גזענות או התנשאות או סתם התנהגות מגעילה של אנשים שונים, במגזרים שונים. דיברתי רק עליך. אתה זה שהתבטא ואתה זה שהזמין תגובה (תגובה שלי ותגובות פבלוביות צפויות של מי שקפצו מייד אח"כ). אז מה אתה בעצם אומר, שיש אנשים מגעילים לכן אתה מגעיל? זכותך המלאה ויש רבים שיחלקו עימך את קו המחשבה הזה. אולי תצטרף לאחת מפעולות "תג-מחיר", זה מוצדק שהרי "הם" הורידו את התאומים למשל. ההתבטאויות שלך וקו המחשבה שלך הם אנטישמיים וגזעניים פר אקסלנס. לא נוח לך אולי לשמוע את זה. גם לי לא. זו בעיה שלך בכל אופן, גם אם אתה לא מכיר בה ואפילו גאה בה. שנה טובה

Butch4

New member
הערה קטנה

אני בכללי די בעד סובלנות היכן שאפשר אבל בלי להכנס למי גזען ולמי יש עמדה מוסרית יותר גבוהה, הייתי מעדיף ש RT יהיה בן זוגי לטיסה מהחרדי הממוצע. גם לא נשמע לי שהוא אנטישמי (הוא לא נגד הגזע אלא נגד סקטור אחד ספציפי בעם שלנו). דרך אגב, אם לשנוא קיצונים דתיים זה חטא כ"כ גדול אז תרשום אותי בדרך לגהנום כי לדעתי, קיצוניות דתית היא הבסיס לרוב הרע בעולם וזה מה שגורם לנו לשנוא האחד את השני. שלוש הדתות העיקריות מטיפות לשנאה של האחר, חד וחלק. הדתות ה"שקטות" של המזרח הרחוק, שמעודדות לחבק את השונה, בהן כמות הקיצונים אפסית והן עוברות הכחדה ע"י השלוש האלימות...

gamgam

New member
אני מעדיפה

את המושב שלידי פנוי. ככה אפשר להרים את הידית, להרדם ולחלום על הורנט.

Raffael

New member
אף אחד לא דיבר עד עכשיו על קיצוניים, דתים או

אחרים (למעט בהתיחסות לגזענים-אנטישמים, שאז הדברים מובנים מאליהם). הטיטאן דיבר על אנשים שמפריעים לו בטיסות, ניסח את דבריו כך שתיווצר זיקה מהותית בין ההפרעה שלהם לבין מאפיינים דתיים-תרבותיים-חיצוניים.וגם הוסיף עוד מספר מילים לא רלוונטיות כדי להביע את שאט נפשו מאותם "טיפוסים". תחליף את המילים חרדים במילים יהודים או שחורים או אדומים או צהובים. בדוק אם עדיין נוח לך עם הדברים ואם אתה צריך לבדוק משהו לגבי עצמך. זה הכל. לגבי הדתות, שנאת האחר, דתות המזרח ועוד, זה כבר נושא לדיון אחר ומורכב. לדעתי התפיסה שהצגת לוקה בעודף פשטנות, נאיביות ורומנטיות. הדתות המונותאיסטיות מורכבות ועשירות ללא גבול כמעט ואפשר למצוא בהן הוכחות לכל טיעון וגם לטיעונים סותרים. אני לא צריך להביא ציטטות כמו "ואהבת לרעך כמוך" או היחס ביהדות למשל לגר, לעני, ליתום וכו', כדי שתבין על מה אני מדבר. מלחמות דת יש בכל מקום ואנשים רוצחים זה את זה גם "במזרח" וגם שם מחבקים את השונה כדי לדקור אותו ביעילות מאחור. לגבי טיסות, צברתי כנראה מאות כאלה בחיי הקצרים. אני יכול להעיד מססטטיסטיקה אמינה למדי שכבר הופרעתי ע"י סוגים שונים של אנשים. טיסות נעימות אני זוכר מעטות מאוד, אחת מהן היתה כשישבתי בשכנות לשני חרדים. שוחחנו 4 שעות כמעט ברציפות, שלושתינו, ללא אף מילה על דת או משהו דומה, רק על הייטק, פילוסופיה ופוליטיקה. שניהם היו יזמים מצליחים ואמידים, אחד מהם לאחר פרישה. נכנסים לסטראוטיפ שלך? זה מוכיח משהו? גם לדעתי לא.

Rtitan

New member
נפלא איך אתה מכניס דברים בפי אנשים...

"הטיטאן דיבר על אנשים שמפריעים לו בטיסות..." דובר על מקרה אחד, אחד בלבד מבין עשרות רבות של טיסות, ומקרה אחד בטיסה הזו על ידי מישהו ששום דבר לא ישנה את המצב - היה חרדי - מי שהפך את ההערה הזו אודות יכולות מנשא הקסדה ל-"כך שתיווצר זיקה מהותית בין ההפרעה שלהם לבין מאפיינים דתיים-תרבותיים-חיצוניים." הוא אתה בהערה הלא חכמה שלך. אתה צריך ללמוד לקרוא וללמוד להבין מה אתה קורא...

Rtitan

New member
לא - רואים עלי שאני גברגבר, לא צריך לכתוב...

קודם כל - בוא נבהיר? אני מגעיל גזען חבר KKK- אוקיי? בוא נראה רגע איך החל השירשור: ציינתי בקצרנות את מה שכעת ארחיב: שבטיסה האחרונה תיק הקסדה שלי עמד תחת מתקפה רבתי של אב ובנו שחשבו שלמרות שהגעתי לפניהם והכנסתי את התיק-קסדה למקום, לידה עוד תיק נישא, הם יוציאו את תיק הקסדה שלי כדי לפנות מקום לשתי קופסאות שטריימל וידחפו את תיק הקסדה שלי כך שהדלת של תא המטען תחבוט עם סכנת נפילה בכל פתיחת תא. כשאמרתי להם שהתיק היה שם קודם ואני מבקש לא להוציא אותו, הם בכ"ז הוציאו אותו עד שקמתי, ואמרתי להם להחזיר את המצב לקדמותו כי זה מתחיל לעצבן -אין להם זכות גדולה משלי על מקום ומאחר והגעתי קודם - שיחפשו מקום אחר לקופסאות שלהם. התגובה שלך על זה היתה שאני טרולי אנטישמי. ואתה מדבר על "תג-מחיר" ועל היותי אדם מגעיל? יפה לך... רק תתקלח קודם בבקשה כי הריח שלך מגיע עד כאן והוא לא נעים. בוא נגיד שאם כדי להבדיל אותך ממני אני צריך להיות "אנטישמיים וגזעניים פר אקסלנס" - אקבל עלי בשמחה את התואר הזה רק שלא תשב לידי בטיסה או בכל הזדמנות אחרת.

Raffael

New member
אם אתה לא רואה את ההבדל בין התאור שלך פה לבין

מה שכבת בהודעה שפתחה את הדיון הזה, זו עוד בעיה שלך. ההבדל מהותי. על היותך טרול לא אמרתי מילה. לא מענין אותי "אתה", תהיה מי שתהיה, מענין אותי להגיב לדברים שנשמעים כמו הדברים שאמרת. זה הכל. התיזמון מושלם אגב, אני באמת בדרך למקלחת.

Rtitan

New member
צר לי שלא ערכתי תמליל ותיאור מפורט של המקרה

, לקחת אנקטודה שהיתה די בבדיחות על ניסיון שבו עמד המנשא קסדה הזה כשנדחק ונדחף והגן יפה על הקסדה - במקרה על ידי זוג חרדים שמאד כעסתי על החוצפה שהם הפגינו, והפכת את הדיון ל-"אתה גזען". זה שאתה קופץ למסקנות מבלי לברר קודם על מה וחורץ אדם וכל הווייתו רק על סמך משפט שכזה, מעיד עליך לא מעט . תהיה בריא ותהנה במקלחת.

יא אללה שלכם ../images/Emo13.gif

הטיטאן רק התכוון כהרגלו לספר אנקדוטה משעשעת. זה לא פורום דובוני אכפת לי/חדי קרן/קשת בענן- אין צורך להיות כל כך רגישים.
אין צורך להזכיר שנאמרים פה על בסיס יומי דברים הרבה יותר דוחים מזה ולאף אחד לרוב לא אכפת. אין בסיפור שלו בכדי להעיד על כלל החרדים, כמו שאין בסיפורך על החרדים ההייטקיסטים או באישיותם המקסימה של אחי ואחותי הדוסים לחלוטין (ועדיין לא הייתי חושבת להיעלב מזה או לקחת את זה ל"גזענות") בכדי להעיד על הכלל. הכל בסדר. אתה לא מסריח והוא אינו טרול.

ואיך בדיוק את יודעת שהוא לא מסריח?

ושטיטן (שהוציא לנו את הלב עם כפית עם כל התמונות מארה"ב) הוא לא טרול?
אין לראות באמור הודעה שטיטן הוא אכן טרול ורפאל מסריח. אך ורק פקפוק מדעי והטלת ספק עד אשר הוכחה הטענה לכאן או לכאן

Rtitan

New member
היא יודעת שאני לא טרול... ../images/Emo3.gif

כי היא פגשה אותי פעם המציאות. ואתה - כי אם אינני טועה, חבר שלך נסע איתי למצדה במכונית, לפחות הוא אמר בצער ש"תוכי לא מגיע השנה..."

אני רואה שכבר קיבלת תשובה, אך בכל זאת

את רפאל אני בטוחה שפגשתי במספר מפגשים + יום מסלול (אם אני מקשרת נכונה ניק לפנים, מה שאני נוטה לפעמים לפקשש), את הטיטאן פגשתי, ומדובר בטיפוס עדין ונעים- אם הוא כותב ג'ורה כנראה שיש לו סיבה טובה.

Raffael

New member
+מפגש עם טל"ש בנושא הדרכת תיקשורת בזמן

מחאת הביטוח + הפגנות + מפגש מועדון הרודסטרים לפני כחודש.

למעלה