תיק הקסדה הגיע

יוסיסקי

New member
תיק הקסדה הגיע

הוזמן ב 20/9/11 הגיע היום כמעט שבועיים (בהתחשב בחגים סביר) עלויות מוצר 60$ הובלה 30$ מס חדוה (מע"מ) 58 ש"ח סה"כ 400 ש"ח יקר להחריד אבל המוצר איכותי יפה ויעיל

יוסיסקי

New member
עלות המשלוח

כשהזמנתי באתר הספק ציינתי שכתובת המשלוח היא בישראל והמערכת תמחרה את עלות המשלוח ל 10$ למחרת קבלתי מהם מייל שהעלות היא 30$ ולכן "נאלצתי" להוסיף עוד 20$ אולי מכאן הבלבול

יוסיסקי

New member
לא

אבל יש לו כתפיות הניתנות להסרה ואולי בעזרתן אפשר להצמיד למיכל הדלק או למושב אחורי בנוסף יש בחלק הקדמי כיס יעודי למשקף נחמד

Dd89

New member
מתאימה לדגם 500?

ראיתי משהו דומה (הייתה טיפה קטנה לסקורפיון) בארץ

Rtitan

New member
מתאימה לכל קסדה לדעתי - יש לי כמה וכמה קסדות.

ולא היתה בעיה עם אף אחת מהן.

Dd89

New member
מתאימה לדגם 500?

ראיתי משהו דומה (הייתה טיפה קטנה לסקורפיון) בארץ

Rhinovirus

New member
למה זה טוב?

אני שואל ברצינות - אמנם זה נחמד שיש הגנה קשיחה יחסית לקסדה, ונראה שדי נוח לסחוב את הקסדה כך ברגע שירדת מהאופנוע - אבל מה אתה אמור לעשות עם התיק (נראה שהוא שומר על הצורה שלו, לא?) ברגע שעלית על האופנוע ושמת את הקסדה על הראש?

Mr BIG Biker

New member
הבעיה היא שזה גם ע-נ-ק !!

תחשוב שזה עבה ועוטף את הקסדה :-S גימית נחמד לבית/לנסיעות (כמו שאמרו טיסות וכאלה) לא רואה את זה שימושי ליום יום

Rtitan

New member
בסוף הן משתכנעות... מניסיון ../images/Emo3.gif.

ומבינות שזו לא כזו בעיה

Rtitan

New member
קניתי כזה בדיוק - משובח!

נוח מאד לנשיאה, מגן היטב על הקסדה גם מפני חרדים-עמיתים לטיסה שחושבים שהקסדה יכולה להתקפל קצת כדי לפנות מקום לשטריימל, עד שמשכנעים אותם שלא כדאי להם לנסות את הסבלנות שלי אם הם ממש שומרים כשרות
. מלפנים יש כיס למשקף רזרווי מוגן היטב והקסדה אינה מתנדנדת בתיק
. מומלץ מאד!

Raffael

New member
זה טוב גם נגד אנטישמים עם טרולי שמן שמלא

בבשר שפנים משומר? יעיל גם נגד השפרצות של ארס או רפש מילולי?

Rtitan

New member
כן, טוב גם נגדם.

מי שמזלזל ברכוש של אחרים וחושב שרק מה ששלו "קדוש" שלא יתפלא שאנטישמים לא ממש מסכימים לזה וחרמנא ליצלן- מתמרדים.

Raffael

New member
אנטישמים לא מסכימים עם הרבה דברים, אבל גזענים

מכל הסוגים - מוטב לשמור מהם מרחק. שים איזו מדבקה מזהה על תיק הקסדה, שאדע איפה לא לשבת אם במקרה נחלוק טיסה פעם.

למעלה