תיקים תיקים תיקים

shogile

New member
תיקים תיקים תיקים

אחרי שנמנעתי מלהציץ, ניסיתי להדחיק, עצמתי את העניים בכל פעם שראיתי את הקרע הקטן הזה בתיק...
הגיע הרגע שאני אחליף אותו... :(
היו לי מליון וחצי תיקים בערך, את רובם קניתי באיביי. לאט לאט כל אחד החל להיפגם בדרכו שלו ועכשיו נשארתי בלי תיק גדול! (יש לי רק 2 קטנים כרגע).

אני מחפשת תיק במחיר שפוי לסטודנטית כמוני שיחזיק (לא לנצח, אבל בהתאם יחסית למחיר) ושיהיה די גדול.
איפה מוצאים חיה כזאת?

ולמישהי יש נסיון עם התיקים של טופ טן? יש כאלה ממש יפים אבל אני חוששת מפירוק מיידי

marjorie m

New member
את לוקחת מחשב ללימודים?

כי אם כן, כדאי (לדעתי) לא להתפשר ולקנות תיק גב איכותי שהוא גם יפה ונוח. בעיות הגב לא שוות את הכסף (וגם יעלו יותר כסף בעתיד), מה גם שהחשבון המצטבר אחרי קניית שלל תיקים זולים ומתפרקים הוא גם לא זול במיוחד (וזו גם אופציה מאוד לא סביבתית).

בקיצור - אם את צריכה תיק מחשב הייתי הולכת על משהו של פיור, כיסים, נטע שדה, עמנואל ושאר פירמות איכותיות.

Pink Sakura

New member
לא לטופ טן!!

יש לי נסיון (אומנם לא עדכני) איתם בענייני תיקים ולדעתי זה פשוט לא שווה את הכסף. הדבר היחידי שכיף לקנות שם הוא כל מיני תיקי קלאץ' שלא צריכים להיות איכותיים/נוחים.

לגבי המלצות על תיקים אני מציעה לך להביט על הקישור הזה כי שאלתי אותה שאלה לפני חצי שנה בערך וקיבלתי מלא תשובות טובות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2061&MessageId=156548257

באופן אישי בסופו של דבר בחרתי בתיק גב של אאוטדור בצבע סגול והוא משמש אותי נאמנה ויכול להכיל לפ טופ ובית שלם בפנים.

shogile

New member
אוי... הניסוח שלי היה על הפרצוף!

התכוונתי לתיק ליציאה... לא ללימודים :)

קסטיליה

New member
מצטרפת לאכזבה מטופ טן

קניתי שם תיק ליום יום שתוך חודש התמלא קרעים חיצוניים ופשוט נהרס. (ולא היו לו אתגרים כמו לימודים - כולה ארנק וכמה שטויות...). 140 ש"ח לתיק כמעט חד פעמי זה המון

למעלה