תיקוני פיניש

Manic Subsidal

New member
תיקוני פיניש

לכל הבונים למיניהם, זה אפשרי לתקן קילופים\/שברים קטנים בפיניש של גיטרה בלי להוריד אותו ולעשות חדש? זתומרת לעשות משהו נקודתי שלא חייב שיראה מושלם, רק יכסה על הדפיקה המכוערת. אני אנסה יותר מאוחר להעלות תמונה.

Manic Subsidal

New member
ואם אני צריך בצבע?

זה תכלס פיניש כחול שקוף כזה על קווילט מייפל. העץ מתחת לא נפגע, אבל הפיניש נסדק ונפלו חתיכות קטנות ממנו בכמה מקומות

khammel

New member
תיקון מקומי תמיד ייראה כזה

כל מקרה לגופו, אבל מהניסיון האישי שלי, עדיף היה לי לתקן בסופרגלו ולשייף מאשר לנסות לתקן צבע נקודתית. מומלץ לבצע צביעה מלאה של כל הגוף כדי לתת פתרון טוב ואמיתי ובפרט אם צריך לכסות על יותר מאשר נקודה קטנה אחת (ולדבריך יש מספר פגיעות שמצריכות תיקון). שווה לקחת את הגיטרה למומחה. לכל הפחות, כדאי להעלות פה תמונה שיהיה אפשר להגיב בצורה מושכלת.

Manic Subsidal

New member
תודה! אבל אני כל כך לא הולך להיכנס לפרוצדורות

של צביעה מחדש של כל הגיטרה, זה כל כך מיותר. הקילוף בגיטרה כל כך קטן ולא משמעותי, ומעניין אותי אם אפשר להסתיר אותו איכשהו בטיפול נקודתי, אין לי כל עניין להיכנס לעבודות ארוכות ויקרות. אז הנה תמונה של העסק, יש עוד אחד טיפה יותר קטן על ה"קרן" של הגיטרה

Manic Subsidal

New member
ורק כי כבר העלתי תמונה, אז זאת הבובה החדשה

שלי, או NGD וואטאבר.... סתם להתלהב

Manic Subsidal

New member
תודה תודה!

אני עורג לגיטרה הזאת כבר איזה שנתיים, ניגנתי עליה פעם אחת במרום והתאהבתי... מייד אין ג'פאן, איכות בנייה מדהימה, מייפל נק ט'רו בודי עם "כנפיים" ממהגוני, פרטבורד איבוני וקווילט מייפל טופ מדהים. יושבת בול על המפרט האידיאלי שלי לגיטרה... גשר טון-או-מטיק עם סטרינגס-ט'רו-בודי, טונרים ננעלים וחרטא כזה. בלי קשר שהיא נוחה בטירוף וקלה להפליא, וגם יפיפיה אמיתית לדעתי. כרגע עם סט של דנקן 59+JB שהם אחלה בחלה , אבל אני רוצה לעשות ממנה גיטרת מטאל אחושילינג ככה שבקרוב יגיעו לי בדואר EMG 81+60 , נכוון אותה לדרופ C ונעשה הרבה רעש.

khammel

New member
תתחדש

נראה לי שתיקון צבע מקומי לא יעשה טוב למראה של הגיטרה כי הסיכוי שתצליח להתאים את הצבע בול הוא קלוש. לדעתי, תכסה את הפגיעות בלכה שקופה שמתאימה לסוג הגימור של הגיטרה וזהו. בכל מקרה, שווה להתייעץ עם בעל מקצוע שיש לו ניסיון מעשי בצביעת גיטרות.

Manic Subsidal

New member
טנקס - נראה אני אני אתחיל לעשות סיבובים בין

אנשי המקצוע השונים שאני מכיר... יש המלצות מישהו?

שמע, זה קילוף לא קטן. אתה צריך לקחת

בחשבון מצב שזה ימשיך להתקלף, כך שזה משהו שעליך להתחשב בו בזמן ההחלטה על התיקון שתעשה. וכמובן, תתחדש! ><>

למעלה